Įkraunama...
Įkraunama...

Nuotakos puokštė

Gal kas zinote gera ir nebrangia floriste aplink Kaisiadorius ar Elektrenus? Noriu kad ir sale papuostu, pamergem ant ranku, jaunajai ir masinai. mirksiukas.gif
Atsakyti
Mano mama siandiena apvaziavo geliu salonus Siluteje ir buvo i gelyna nuejusi pas mus mistelyje, tai nieko gero nepese.. Del sventes vietos papuosimo kaip ir aisku, issirinkom, bet nezinau kur daryt puokste sau ir pamergems.. Niekas apie ranunculus (vedrynus) nieko nezino, net kas tai per gele. Del bijunu visur atsako, kad nebus, o jei bus, tai man neislaikys ir ziedai nukris vos ne iskart i rankas paemus doh.gif Esu tokioj nevilty.. pasiulyt nieko neturi tam laikotarpiui. Taip tikejausi, akd jau galesiu pliusiuka uzsidet toj vietoj ir ramiau miegot, bet kur tau..

Gal kas zinot gera floriste Siluteje? Ka nors kas moketu ir noretu daryti puokste is bijunu? Noreciau tokios:

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Astii @ 2013 01 10, 03:25)
Mano mama siandiena apvaziavo geliu salonus Siluteje ir buvo i gelyna nuejusi pas mus mistelyje, tai nieko gero nepese.. Del sventes vietos papuosimo kaip ir aisku, issirinkom, bet nezinau kur daryt puokste sau ir pamergems.. Niekas apie ranunculus (vedrynus) nieko nezino, net kas tai per gele. Del bijunu visur atsako, kad nebus, o jei bus, tai man neislaikys ir ziedai nukris vos ne iskart i rankas paemus doh.gif Esu tokioj nevilty.. pasiulyt nieko neturi tam laikotarpiui. Taip tikejausi, akd jau galesiu pliusiuka uzsidet toj vietoj ir ramiau miegot, bet kur tau..

Gal kas zinot gera floriste Siluteje? Ka nors kas moketu ir noretu daryti puokste is bijunu? Noreciau tokios:

Pamėginkit iš kokio didesnio miesto pasižiūrinėti..ypač jeigu kas nors iš draugų ar svečių važiuoja iš tos vietos, gali tiesiog paiimti Jūsų puokštelę ir atvežti Jums smile.gif
Šiais laikais atstumas juk nebeproblema, floristai važiuoja visur mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mmmune: 10 sausio 2013 - 07:54
QUOTE(sbo @ 2013 01 08, 13:10)
O Jusu floriste gal Vilniuje randasi?  rolleyes.gif

Taip mano pasirinkta mergina dirba vilniuje, ji netik puokstes daro bet ir jeigu reikia uzsiima visu vestuviu dekoru smile.gif bet as uzsakinejau tik puokste ir butonjere. jos darbu ir bendravimu likau begalo patenkinta, tik vienas dalykas man buvo keistas, kad ji ima visa uzmokesti uz darba likus regis savaitei ar 2 iki sventes, o ne avansa verysad.gif Jos vardas Eglė, jeigu norite galesiu i a.z. jos telefona.
p.s ir kainos pas ja nemazos, bet tikrai verta smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Astii @ 2013 01 10, 02:25)

user posted image

deja floristes siluteje nezinau, bet vilniete apie kuria rasiau tikrai galiu drasiai rekomenduoti. ji pati pasiule vedrynus kaip atsargini varianta jeigu bijunu is olandijos partija butu netokia kokios as norejau (visiskai baltu, o buva zalsvi arba rausvi)
Atsakyti
Renalta, lauksiu kontaktu i AZ, aciu 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sbo: 11 sausio 2013 - 09:40
Gal kas žinote, kokios gėlės dominuoja Rugsėjo menesį? Bijau, kad rasiu kokią nors grąžią vestuvinę puokštę, kurios labai užsinorėsiu, bet gauti tokių gėlių rugsėjo mėnesį bus misija - neįmanoma... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Spectacular @ 2013 01 15, 12:53)
Gal kas žinote, kokios gėlės dominuoja Rugsėjo menesį? Bijau, kad rasiu kokią nors grąžią vestuvinę puokštę, kurios labai užsinorėsiu, bet gauti tokių gėlių rugsėjo mėnesį bus misija - neįmanoma...  doh.gif

musu svente buvo rugseji ir mano puoste buvo is jurginu ir roziu biggrin.gif buvau labai patenkinta wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Spectacular @ 2013 01 15, 13:53)
Gal kas žinote, kokios gėlės dominuoja Rugsėjo menesį? Bijau, kad rasiu kokią nors grąžią vestuvinę puokštę, kurios labai užsinorėsiu, bet gauti tokių gėlių rugsėjo mėnesį bus misija - neįmanoma...  doh.gif

Negausite tik įprastų pavasarinių gėlių: vėdrynai, bijūnai, tulpės, su hortenzijom jau nekažką...o šiaip tai visko bus, jau atsiras po truputį ir Cymbidium orchidėjos, kardelių į valias bus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(mmmune @ 2013 01 15, 14:53)
Negausite tik įprastų pavasarinių  gėlių: vėdrynai, bijūnai, tulpės, su hortenzijom jau nekažką...o šiaip tai visko bus, jau atsiras po truputį ir Cymbidium orchidėjos, kardelių į valias bus  4u.gif

O ką galit rekomenduoti birželio pradžiai? ax.gif
Niekaip nesugebu išsirinkti gėlių doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Milledi* @ 2013 01 15, 15:00)
O ką galit rekomenduoti birželio pradžiai?  ax.gif
Niekaip nesugebu išsirinkti gėlių doh.gif

Rinkits reikia tas , kurios Jums yra mielos ir tas kurias mėgstate labai biggrin.gif
Bus pilna frezijų, rožių, astromerijų, eustomų, gerberų, chrizantemų, gvazdikų.. 4u.gif
Atsakyti
sveikos mergaites 4u.gif vestuves rugpjucio pradzioje, nusiziurejau viena puokstele, tik nelabai zinau vienos gelytes pavadinima, tad idedu nuoroda kaip ji atrodo.Tik noriu kad puokstej butu kalijos ir tos kitos gelytes, tik kazin ar buna ju sezonas:
http://www.google.lt...r:11,s:100,i:37
Atsakyti
QUOTE(s@ld@iniuke @ 2013 01 15, 15:39)
sveikos mergaites 4u.gif vestuves rugpjucio pradzioje, nusiziurejau viena puokstele, tik nelabai zinau vienos gelytes pavadinima, tad idedu nuoroda kaip ji atrodo.Tik noriu kad puokstej butu kalijos ir tos kitos gelytes, tik kazin ar buna ju sezonas:
http://www.google.lt...r:11,s:100,i:37

Čia dirbtinės jos... biggrin.gif kiek žiūriu žiūriu... blink.gif gal panašiausia į Phaleanopsis orchidėjas ....
Atsakyti