Labai noriu patarimo renkantis balandzio men. puokstele. Kokias geles rinktis? Kad issilaikytu normaliai..
aciu
QUOTE(smilga79 @ 2013 01 06, 19:14)
Labai noriu patarimo renkantis balandzio men. puokstele. Kokias geles rinktis? Kad issilaikytu normaliai..
aciu
aciu
Darant į specialų laikiklį su oasis išsilaikys visos, net ir lepiosios eustomos
QUOTE(mmmune @ 2013 01 06, 19:21)
As noreciau labai paprastutes puoksteles. Labai jau kuklios bus vestuves
QUOTE(smilga79 @ 2013 01 06, 19:27)
As noreciau labai paprastutes puoksteles. Labai jau kuklios bus vestuves
Jeigu norite visai paprastutės, kuklios ir nebrangios puokštelės, tuomet rinkitės freziju miksiuką su gybsofilija. Galima kažką mielo ir iš mini tulpyčių sukomponuoti
Man irgi idomu sia temute,as taip pat ieskau melyna-balta
QUOTE(sbo @ 2013 01 06, 00:32)
O gal patartumete del bijunu puokstes? Musu vestuves birzelio 1 d. Ar issilaikys bijunai per visa diena, ar nenuvys man pusdienyje?
draugė tekėjo praeitais metais birželio 2 ir jos puokštė buvo iš baltų bijūnų, tai labai gerai išsilaikė tą dieną ir dieną po vestuvių
QUOTE(Honey @ 2013 01 07, 02:02)
draugė tekėjo praeitais metais birželio 2 ir jos puokštė buvo iš baltų bijūnų, tai labai gerai išsilaikė tą dieną ir dieną po vestuvių
Geras, kaip faina Kaip as noreciau bijunu vis delto... Idomu, jei nepavyktu ju gauti birzelio 1 d., kokias geles rinktis vietoj ju. Norejau pamiksuoti spalvytes - raudoni, ciklameniniai, roziniai....
QUOTE(mmmune @ 2013 01 06, 22:43)
Jeigu norite visai paprastutės, kuklios ir nebrangios puokštelės, tuomet rinkitės freziju miksiuką su gybsofilija. Galima kažką mielo ir iš mini tulpyčių sukomponuoti
aciu uz patarimus
QUOTE(sbo @ 2013 01 07, 11:30)
Geras, kaip faina Kaip as noreciau bijunu vis delto... Idomu, jei nepavyktu ju gauti birzelio 1 d., kokias geles rinktis vietoj ju. Norejau pamiksuoti spalvytes - raudoni, ciklameniniai, roziniai....
As irgi noriu tokiu spalvu. Gal tik raudonos ne, bet rozine, violetine ir ju atspalviai patiktu. Pradzioj net buvau galvojusi maisyti bijunus su pakalnutem. Jos berods zydi jau tokiu metu. Bet kad su bijunais beda.. Tada galvojau apie vedrynus + frezijos (balta, ryski rozine ir zalia spalvos dominuotu), bet dabar pradedu galvot, kad Silutej net ir vedrynu netures.. Vienu zodziu prarandu bet kokia vilti. Dar galvojau apie tulpes, bet vis tik bijau, kad ju gerai neapdirbs ir man jos akimirksiu issiskleis..
QUOTE(sbo @ 2013 01 07, 10:30)
Tekejau pernai 06 01 d.buvo saltas pavasaris visi gasdino, kad balti bijunai neprazys, geriausiu atveju "burokiniai", todel antraji puokstes varianta pasirinkau is raudonu ranunculu (vedrynai). Bet ivyko atvirksciai negavome ranunculu ir tekejau rankoje laikydama baltu bijunu puokste Del bijunu patvarumo, tai tikrai is savo patirties zinau, kad tai lepi gele ir ne kiekvienas floristas moka juos tinkamai paruosti, man pasiseke mano pasirinkta floriste superinis meistras, puokste buvo ir metyta ir vetyta ir be vandens ir kita diena puokste atrode kaip nauja.Bet va mano draugei pasiseke maziau , jos puokste "isgriuvo" dar neisvaziavus is namu todel patariu atidziai rinktis floriste
QUOTE(Renalta @ 2013 01 08, 13:22)
Tekejau pernai 06 01 d.buvo saltas pavasaris visi gasdino, kad balti bijunai neprazys, geriausiu atveju "burokiniai", todel antraji puokstes varianta pasirinkau is raudonu ranunculu (vedrynai). Bet ivyko atvirksciai negavome ranunculu ir tekejau rankoje laikydama baltu bijunu puokste Del bijunu patvarumo, tai tikrai is savo patirties zinau, kad tai lepi gele ir ne kiekvienas floristas moka juos tinkamai paruosti, man pasiseke mano pasirinkta floriste superinis meistras, puokste buvo ir metyta ir vetyta ir be vandens ir kita diena puokste atrode kaip nauja.Bet va mano draugei pasiseke maziau , jos puokste "isgriuvo" dar neisvaziavus is namu todel patariu atidziai rinktis floriste
O Jusu floriste gal Vilniuje randasi?
Jei norit sezonines geles,tai nebutinai reiskia kad del bijunu teks vestuves kelt birzelio vidury..Juk dabar jau galima uzsakyt geliu..Esu gavusi puokste bijunu ziema,kur gavo neisdave,bet matyt uzsakinejo. Kainuoja daugiau,bet verta