Įkraunama...
Įkraunama...

Nuotakos puokštė

QUOTE(sbo @ 2013 01 06, 00:32)
O gal patartumete del bijunu puokstes? Musu vestuves birzelio 1 d. Ar issilaikys bijunai per visa diena, ar nenuvys man pusdienyje? ax.gif

O tokiu laiku apskritai bijunai zydes? Man atrodo ankstoka siek tiek jiems g.gif pati ju labai noriu, bet vestuves geguzes 25, tai daug kas gelynuose sako, jog tokiu metu net nesvajociau apie bijunus, kad jie zydi tik apie birzelio viduri verysad.gif ir dar sako, jog jie nelaiko ilgai, o kai karsta, tai labai greit nuleipsta, bet man kazkodel neatrodo, kad taip greit jau imtu ir nuvystu jos..
Atsakyti
QUOTE(Astii @ 2013 01 06, 02:25)
O tokiu laiku apskritai bijunai zydes? Man atrodo ankstoka siek tiek jiems g.gif  pati ju labai noriu, bet vestuves geguzes 25, tai daug kas gelynuose sako, jog tokiu metu net nesvajociau apie bijunus, kad jie zydi tik apie birzelio viduri verysad.gif ir dar sako, jog jie nelaiko ilgai, o kai karsta, tai labai greit nuleipsta, bet man kazkodel neatrodo, kad taip greit jau imtu ir nuvystu jos..

as ir apie bijunus svajoju bet mano vestuves isvis geguzes pradzioj, tai nebent globalinis atsilimas suaktyvetu, gal tada ir imanoma gaut butu verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(harmoneta @ 2013 01 06, 02:40)
as ir apie bijunus svajoju bet mano vestuves isvis geguzes pradzioj, tai nebent globalinis atsilimas suaktyvetu, gal tada ir imanoma gaut butu  verysad.gif

Mes tuosimės taip pat gegužę, tiksliau vidurį gegužės 4u.gif Niekaip nenusprendžiu kokias gėlės naudoti?! Galvojau apie alyvas, bet tokiu metu gali jų ir nebūti dar, priklausomai nuo pavasario. Tulpės tuo metu žydės, bet man jos nelabai kažkaip g.gif
Gal mmmune turėtų ką patarti, ką geriausiai naudoti tokiu metu?
Atsakyti
Atsakau visoms kurias domina bijūnai. Olandai jas pradeda vežti labai įviariai, galite jau pirmųjų gauti ir gegužės mėnesį, bet tai rizikinga. Šiaip labiau orientuojamasi su bijūnais į gegužės ir birželio vidurį. Tačiau nors tai ganėtinai paprasta gėlė, kurią galima rasti močiutės darželyje olandiškųjų kaina gali nemaloniai nustebinti. Vieno žiedo kaina svyruoja nuo 14 iki 7 Lt sezono metu...nesezono metu apie kainas išvis patyliu...nepulkite savo puokštei žavėtis darželio bijūnais, norit juos naudoti reikalingas spec apdirbimas chemikalais ir t.t. tai jau technologinis dalykas. Iš Olandijos jie jau parvažiuoja spec. paruošti ir išvis kitokie nei pas mus auga. Bet paprastai gėlių užsakovai su bijūnais nelaai noriai prasideda, nes tai nėra paklausi gėlė, kiekus reikia imti didelius ir tiesiog neapsimoka..todėl kai renkatės lepias ir neįprasta gėles visuomet pasimastykite atsarginius variantus. Turite žinoti, kad gėlė nenupiešiamas dalykas, su jų užsakymais visuomet keblu ir rizikinga. Joks tiekėjas neduos jums 100% garantijos, kad gaus konkrečias gėlės, kadangi viskas priklauso nuo Olandijos aukcionų. mirksiukas.gif
Bijūnas lepi gėlė, skleidžiasi nuo šilumos, netgi nuo rankų šilumos(kai laikote puokštę), todėl visuomet rekomenduoju darant puokštę iš bijūnų aplink dėti tvirtą žalumą, kuri viską stabilizuoja, priešingu ateju - rezultatas po kelių valandų nepradžiugins... unsure.gif

Papildyta:
QUOTE(distancija @ 2013 01 06, 00:35)
Labas vakaras,

Noreciau paklausti kas zinote ar susidurete, kaip atlaiko lipos menesio karsti krumines hortenzijos? Labai noreciau ju melynu savo puoksteje, bet kadangi ju melynu (kokiu ir noreciau) galiu nusiskinti pas mb mociute, tai galvoju pati darytis puokste. Tad butu idomu ar uztenka jas suristi ar reikia smeigti i kokia "oaze" ar ka panasaus? Ant stalo manau desiu tokias pacias puoksteles, bet vazose, tai cia bedos nebus..  Ai, dar jaunikio butonje, ten dedasi kazkas daugiau ar tik gelytes ir vielutes?

Tiesa, cia tikrai krumines hortenzijos? ir ar jos dar zydi liepos 20-tai?
user posted image

Hortenzijos ypač mėgstančios vandenį gėlės..
Puokštei siūlau naudoti tik Olandiškas ir tik į oazę su spec. chemikalais. Į vazas galite merkti paprastas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(pupkis @ 2013 01 06, 12:54)
Mes tuosimės taip pat gegužę, tiksliau vidurį gegužės  4u.gif  Niekaip nenusprendžiu kokias gėlės naudoti?! Galvojau apie alyvas, bet tokiu metu gali jų ir nebūti dar, priklausomai nuo pavasario. Tulpės tuo metu žydės, bet man jos nelabai kažkaip g.gif
Gal mmmune turėtų ką patarti, ką geriausiai naudoti tokiu metu?

Alyvos ir man labai tiktu, bet kiek teko matyt labai jau greit jos nuvysta 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(harmoneta @ 2013 01 06, 14:09)
Alyvos ir man labai tiktu, bet kiek teko matyt labai jau greit jos nuvysta  4u.gif

O man jos netinka del astraus kvapo g.gif

Papildyta:
QUOTE(mmmune @ 2013 01 06, 13:42)
Atsakau visoms kurias domina bijūnai. Olandai jas pradeda vežti labai įviariai, galite jau pirmųjų gauti ir gegužės mėnesį, bet tai rizikinga. Šiaip labiau orientuojamasi su bijūnais į gegužės ir birželio vidurį. Tačiau nors tai ganėtinai paprasta gėlė, kurią galima rasti močiutės darželyje olandiškųjų kaina gali nemaloniai nustebinti. Vieno žiedo kaina svyruoja nuo 14 iki 7 Lt sezono metu...nesezono metu apie kainas išvis patyliu...nepulkite savo puokštei žavėtis darželio bijūnais, norit  juos naudoti reikalingas spec apdirbimas chemikalais ir t.t. tai jau technologinis dalykas. Iš Olandijos jie jau parvažiuoja spec. paruošti ir išvis kitokie nei pas mus auga. Bet paprastai gėlių užsakovai su bijūnais nelaai noriai prasideda, nes tai nėra paklausi gėlė, kiekus reikia imti didelius ir tiesiog neapsimoka..todėl kai renkatės lepias ir neįprasta gėles visuomet pasimastykite atsarginius variantus. Turite žinoti, kad gėlė nenupiešiamas dalykas, su jų užsakymais visuomet keblu ir rizikinga. Joks tiekėjas neduos jums 100% garantijos, kad gaus konkrečias gėlės, kadangi viskas priklauso nuo Olandijos aukcionų.  mirksiukas.gif
Bijūnas lepi gėlė, skleidžiasi nuo šilumos, netgi nuo rankų šilumos(kai laikote puokštę), todėl visuomet rekomenduoju darant puokštę iš bijūnų aplink dėti tvirtą žalumą, kuri viską stabilizuoja, priešingu ateju - rezultatas po kelių valandų nepradžiugins... unsure.gif

Dekui, kad paaiskinot smile.gif o kaip tuomet yra su vedrynais? Jie labai panasus i bijunus. Ar jiems taip pat reikia spec. apdirbimo? Ir kokia tada ju kaina? Kazkas cia kalbejo, kad jie labai brangus g.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif

Mūsų vestuvės rugpjūčio 24, gal galėtumėte patarti kokios gėlytės ilgai laikytųsi ir gražiai atrodytų tokiu metu, nes įtariu, kad bus karšta ax.gif norėčiau, kad puokštė būtų baltai raudona, nes tokios spalvos vestuvės ax.gif labai bijau, kad visos puokštelės ir vyrų butonje nenuvystų, nes teko dalyvauti vienose vestuvėse kur puokštelės nuleipo po poros valandų, vyrų gėlytės visai išvirto, apsivertė, o paskui ir nubyrėjo... Žodžiu vaizdas buvo klaikus doh.gif tai dabar labai bijau tokių gėlių verysad.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Vikuttee @ 2013 01 06, 11:43)
Sveikos  4u.gif

Mūsų vestuvės rugpjūčio 24, gal galėtumėte patarti kokios gėlytės ilgai laikytųsi ir gražiai atrodytų tokiu metu, nes įtariu, kad bus karšta  ax.gif  norėčiau, kad puokštė būtų baltai raudona, nes tokios spalvos vestuvės  ax.gif  labai bijau, kad visos puokštelės ir vyrų butonje nenuvystų, nes teko dalyvauti vienose vestuvėse kur puokštelės nuleipo po poros valandų, vyrų gėlytės visai išvirto, apsivertė, o paskui ir nubyrėjo... Žodžiu vaizdas buvo klaikus  doh.gif  tai dabar labai bijau tokių gėlių  verysad.gif  doh.gif

Mane irgi domintu geles rugpjuciui,bet man reik balta melyna g.gif
Atsakyti
QUOTE(Astii @ 2013 01 06, 14:18)
O man jos netinka del astraus kvapo g.gif

Papildyta:
Dekui, kad paaiskinot smile.gif o kaip tuomet yra su vedrynais? Jie labai panasus i bijunus. Ar jiems taip pat reikia spec. apdirbimo? Ir kokia tada ju kaina? Kazkas cia kalbejo, kad jie labai brangus g.gif

Vėdrynai taip pat lepu ir skleidžiasi nuo šilumos sparčiai. Jie ankstesnė gėlė lyginant su bijūnai. Jie nėra labai pigūs, bet už bijūnus tikrai pigesni smile.gif
Nežinau merginos nei ką Jums čia pasakyti - dirbu aš su abejomis gėlėmis (bjūnais ir vedrynais). Kiek teko daryti puokštelių - nuotakoms išsilaikė gerai, bet kaip ir minėjau anksčiau - naudoju visokias "sutvirtinimo ir puokštės stabilizavimo" priemones biggrin.gif

Papildyta:
Dėl gėlių rugpjūtį. Gausite visas įprastas ir standartines gėles: rožės, frezijos, astromerijos, chrizantemos, kalijos, eustomos, gerberos, gvazdikai ir gvazdikėliai, gybsofilija, orchidėjos, prasidės kardeliai, jurginai.
Su mėlynomis sunkiau, nes naturalios mėlynai žydinčios gėlytės labiau būdingos pavasariui. bet galima rasti įvairių alternatyvų tiek su gėlėmis, tiek su kitomis priemonėmis mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(BigBang @ 2013 01 06, 16:23)
Mane irgi domintu geles rugpjuciui,bet man reik balta melyna  g.gif

As del to pacio suku galva... idomu kaip del balta-melyna roziu puokstes. Ar bet kada galima gauti melynu roziu ir kokia ju kaina galetu buti?
kazkas panasaus i pirma puokste
http://idomybes.pasm...-egzistuoja-191
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mirtingoji: 06 sausio 2013 - 17:26
QUOTE(mmmune @ 2013 01 05, 21:35)
Gražią sodrią raudoną spalvą turi gvazdikai, gerberos, amariliai, antūriai, tulpės, "skiauterėlės"...
Su kalijomis labai dailiai žiūrisi rožės (tik jūs jų nenorite..). O šiaip tai galima labai įvairiai viską suderinti ir sukomponuoti  mirksiukas.gif  Tik nereikia turėti jokių "tabu" ir leisti vaizduotei laisvę, tuomet viskas gaunasi žymiai geriau nei tikimasi  4u.gif

Ačiū labai smile.gif notworthy.gif
Atsakyti
QUOTE(mirtingoji @ 2013 01 06, 18:23)
As del to pacio suku galva... idomu kaip del balta-melyna roziu puokstes. Ar bet kada galima gauti melynu roziu ir kokia ju kaina galetu buti?
kazkas panasaus i pirma puokste
http://idomybes.pasm...-egzistuoja-191

Tikrai galima, nes tai dažytos gėlės, o kai jų nelabai skiriasi nuo įprastų rožių 4u.gif
Atsakyti