Įkraunama...
Įkraunama...

Nuotakos puokštė

hm.. ta puokste su foto tai kazkaip idomiai atrodo.. pati tokios tikrai nenoreciau.. manoji buvo is raudon/baltu roziu mazute smile.gif
Atsakyti
QUOTE(salamandrasalamandra @ 2012 10 25, 11:25)

Labai labai gražu wub.gif šiuo metu galvoju apie puokštytę su kalijomis sodrios bordo spalvos, įdomu, ką galima būtų prie jų pakomponuoti? g.gif
Atsakyti
Čia kalijos su orchidėjomis ir rožėmis smile.gif Tik čia rudeninė tokia puokštė, bet spalvytes galima ir kitas rinktis smile.gif
user posted image
Atsakyti
Štai ir mano puokštelės. kartu su pamergių ir butonjetėm

user posted image

user posted image

čia manoji tik kažkodėl apsivertė unsure.gif
Atsakyti
Sveikos mergaitės...clap.gif visai jus apleidusi buvau, krūva visokių bėdų...bet planuoju vėl laikas nuo laiko čia pasisukioti ir Jums pagelbėti renkantis, planuojant, komponuojant, derinant ir t.t..... 4u.gif
Atsakyti
Mmmune buk gerute patark kokios gelytes atlaikytu sausio pabaigos salti? g.gif galvojama apie raudonaz rozes....ka manai ax.gif bet da reik ir svociai bei 3 porom ax.gif gal ka ryskaus pasiulyt ir kitos galetu aciuks.gif
Tiesa ir koks vidurkis kainu butu uz tiek puoksciu + butonjetes aciuks.gif
Atsakyti
QUOTE(Pentarda @ 2013 01 04, 22:57)
Mmmune buk gerute patark kokios gelytes atlaikytu sausio pabaigos salti? g.gif galvojama apie raudonaz rozes....ka manai ax.gif  bet da reik ir svociai bei 3 porom ax.gif gal ka ryskaus pasiulyt ir kitos galetu aciuks.gif
Tiesa ir koks vidurkis kainu butu uz tiek puoksciu +  butonjetes aciuks.gif

Šalčio Jums neatlaikys jokios gėlės. Tik galite rinktis spalvotas (geriau būtų kuo tamsesnės, pvz. bordo, raudonos..), kad atnešus puokštes į šilumą ne taip greitai pasimatytų žiedlapių rudavimas po nušalimo. ax.gif Gėles taip pat geriausia rinktis iš patvaresnių: rožės, gvazdikai, cymbdium orchidėjjos...ne jokios eustomos ar tulpės smile.gif
kainos priklauso Juk nuo pačio salono ar floristės mirksiukas.gif ir nuo gėlių kiekio puokštėje bei jų rūčies 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(mmmune @ 2013 01 04, 21:18)
Sveikos mergaitės...clap.gif  visai jus apleidusi buvau, krūva visokių bėdų...bet planuoju vėl laikas nuo laiko čia pasisukioti ir Jums pagelbėti renkantis, planuojant, komponuojant, derinant ir t.t.....  4u.gif 

Kadangi tik neseniai čia prisijungiau, kiek suprantu, esat floristė smile.gif gal galėsit patart ir pamažint mano galvos skausmą - su kokiom gėlėm būtų galima derinti tamsiai raudonas kalijas puokštėj? Noriu tamsiai sodriai raudonų, tačiau gal net ne kalijų? Kokios gėlės (išskyrus rožes), galėtų turėt tokį tamsų sodrų atspalvį? Ačiū labai 4u.gif smile.gif
Atsakyti
QUOTE(upsy_daisy @ 2013 01 05, 19:07)
Kadangi tik neseniai čia prisijungiau, kiek suprantu, esat floristė smile.gif gal galėsit patart ir pamažint mano galvos skausmą - su kokiom gėlėm būtų galima derinti tamsiai raudonas kalijas puokštėj? Noriu tamsiai sodriai raudonų, tačiau gal net ne kalijų? Kokios gėlės (išskyrus rožes), galėtų turėt tokį tamsų sodrų atspalvį? Ačiū labai  4u.gif  smile.gif

Gražią sodrią raudoną spalvą turi gvazdikai, gerberos, amariliai, antūriai, tulpės, "skiauterėlės"...
Su kalijomis labai dailiai žiūrisi rožės (tik jūs jų nenorite..). O šiaip tai galima labai įvairiai viską suderinti ir sukomponuoti mirksiukas.gif Tik nereikia turėti jokių "tabu" ir leisti vaizduotei laisvę, tuomet viskas gaunasi žymiai geriau nei tikimasi 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(mmmune @ 2013 01 05, 15:06)
Šalčio Jums neatlaikys jokios gėlės. Tik galite rinktis spalvotas (geriau būtų kuo tamsesnės, pvz. bordo, raudonos..), kad atnešus puokštes į šilumą ne taip greitai pasimatytų žiedlapių rudavimas po nušalimo.  ax.gif Gėles taip pat geriausia rinktis iš patvaresnių: rožės, gvazdikai, cymbdium orchidėjjos...ne jokios eustomos ar tulpės  smile.gif
kainos priklauso Juk nuo pačio salono ar floristės  mirksiukas.gif ir nuo gėlių kiekio puokštėje bei jų rūčies  4u.gif

aciuks.gif
Atsakyti
O gal patartumete del bijunu puokstes? Musu vestuves birzelio 1 d. Ar issilaikys bijunai per visa diena, ar nenuvys man pusdienyje? ax.gif
Atsakyti
Labas vakaras,

Noreciau paklausti kas zinote ar susidurete, kaip atlaiko lipos menesio karsti krumines hortenzijos? Labai noreciau ju melynu savo puoksteje, bet kadangi ju melynu (kokiu ir noreciau) galiu nusiskinti pas mb mociute, tai galvoju pati darytis puokste. Tad butu idomu ar uztenka jas suristi ar reikia smeigti i kokia "oaze" ar ka panasaus? Ant stalo manau desiu tokias pacias puoksteles, bet vazose, tai cia bedos nebus.. Ai, dar jaunikio butonje, ten dedasi kazkas daugiau ar tik gelytes ir vielutes?

Tiesa, cia tikrai krumines hortenzijos? ir ar jos dar zydi liepos 20-tai?
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo distancija: 05 sausio 2013 - 23:42