Įkraunama...
Įkraunama...

Nuotakos puokštė

QUOTE(Carpe diem @ 2012 07 22, 14:58)
Gal kas galite parekomenduoti, kur darytis puokštę Vilniuje?  4u.gif

Mes su vyru uzsakynejom visa floristika is tano.lt Esame be galo patenkinti rezultatu,geles nenuvyto net per pati karsti(+33) smile.gif
Atsakyti
Sveikos.

Gal man patarsite ka daryti? Mano bateliai raudoni, nusprendziau daryti rauona puokste is roziu ir gal but jurginu, bet labai noriu i plaukus baltu geliu, nes raudonos mano tamsiuose plaukuose dingsta, va bet baltu roziu i plaukus nenoriu, nes man nlb grazu rozes plaukuose, noreciau, gal baltu pilnaviduriu eustomu g.gif zodziu, kaip man sudelioti visa floristika, kad nebutu perlenkta? doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Carpe diem @ 2012 07 22, 14:58)
Gal kas galite parekomenduoti, kur darytis puokštę Vilniuje?  4u.gif

galiu rekomenduoti EGLE KAZOKAITE (tavo proga)
susipazinome su ja vestuviu parodoje
labai draugiska , paslaugi mergina, geles pati atveza i namus
likau patenkinta jos darbu, dare baltu bijunu puokste
puokste isliko puiki iki pat velyvo vakaro , net gaila buvo mesti verysad.gif
kontaktus galeciau atsiusti i asmeni pasta
Atsakyti
QUOTE(Renalta @ 2012 07 23, 12:42)
galiu rekomenduoti EGLE KAZOKAITE (tavo proga)
susipazinome su ja vestuviu parodoje
labai draugiska , paslaugi mergina, geles pati atveza i namus
likau patenkinta jos darbu, dare baltu bijunu puokste
puokste isliko puiki iki pat velyvo vakaro , net gaila buvo mesti  verysad.gif
kontaktus galeciau atsiusti i asmeni pasta

Gal galima kontaktus į AŽ? Ačiū 4u.gif
Atsakyti
Labas merginos, priimkite į būrį blush-anim-cl.gif

QUOTE(^^liutuke @ 2012 07 17, 11:15)
Mergaitės, kurios tekat rugpjūčio gale, kokias gėles renkatės?  4u.gif

aš teku rugpjūčio 24 d. labai norėjau bijūnų - negavau verysad.gif vėdrynų - negavau verysad.gif liko dar eustomos, jei ir jų negausiu, tai nežinau net - netekėsiu laugh.gif

QUOTE(viri @ 2012 07 20, 14:31)

labai miela puokštė ir spalva tokia saldi wub.gif

Gėles žadu užsakinėti salone Gėlių gaublys (mums parekomendavo žmogus iš auto nuomos punkto, jie sudarę ten sutartį tarpusavyje, tai jei užsakysime pas juos papuošimus mašinoms, jie papuoš ir automobilis mūsų pasiimti atvažiuos jau gražus wub.gif ), gal esate ką nors girdėjusios, kokie atsiliepimai? Kažkaip manau būtų protinga viską vienoje vietoje užsakinėti g.gif
Atsakyti
Mano puokštė ir jaunikio Butonjetė buvo tokios
user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Zhaliaakee @ 2012 07 24, 08:00)
Gėles žadu užsakinėti salone Gėlių gaublys (mums parekomendavo žmogus iš auto nuomos punkto, jie sudarę ten sutartį tarpusavyje, tai jei užsakysime pas juos papuošimus mašinoms, jie papuoš ir automobilis mūsų pasiimti atvažiuos jau gražus wub.gif ), gal esate ką nors girdėjusios, kokie atsiliepimai? Kažkaip manau būtų protinga viską vienoje vietoje užsakinėti g.gif

Mes irgi planuojame gėles užsakinėti Gėlių gaublys smile.gif Kadangi mūsų šventė rugsėjį tai pranešk kaip tau ten sekėsi užsakinėti ir kaip gavosi rezultatas mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(katydid @ 2012 07 24, 08:22)
Mano puokštė ir jaunikio Butonjetė buvo tokios

Gražu 4u.gif Manoji bus panaši tik uogytės raudonos, kažkas forume minėjo kad tikrai tokių būna bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(varliuska @ 2012 07 24, 09:41)
Mes irgi planuojame gėles užsakinėti Gėlių gaublys  smile.gif  Kadangi mūsų šventė rugsėjį tai pranešk kaip tau ten sekėsi užsakinėti ir kaip gavosi rezultatas  mirksiukas.gif

jetau, kad tik nepamirščiau blush2.gif o kurioj parduotuvėj užsakinėsite? mums būtinai reik į šeškinės gatvę, jei norim auto puošti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Carpe diem @ 2012 07 23, 11:58)
Gal galima kontaktus į AŽ? Ačiū  4u.gif

kontaktus parasiau o AZ
Atsakyti
QUOTE(Zhaliaakee @ 2012 07 24, 10:07)
jetau, kad tik nepamirščiau blush2.gif o kurioj parduotuvėj užsakinėsite? mums būtinai reik į šeškinės gatvę, jei norim auto puošti ax.gif

Mes irgi Šeškinėje, nes netoli namų, o be to netoli ten darysiu makiažą bei šukuoseną tai šausim porą zuikių iš karto mirksiukas.gif Labau lauksiu, ir sėkmės Jums drinks_cheers.gif
Atsakyti
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Atsakyti
pirmoji tikra žudikė triniti.gif thumb_yello.gif
Atsakyti