Įkraunama...
Įkraunama...

Nuotakos puokštė

QUOTE(Forma @ 2012 11 16, 17:07)
Na patarkit merginos kokiu geliu puokste rinktis? Suknele megzta rankomis, sampano spalvos, trumpa. Bateliai sokoladiniai. Vyro kostiumas juodas, marskiniai gelsvi, kaklaraistis sokoladinis. Vestuves gruodzio menesi. Papuosalai tokie
user posted image

labai grazus wub.gif wub.gif

o va ziurekit kokia puokste su mirusiu artimuju foto... g.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Hedra:) @ 2012 11 26, 14:39)

o va ziurekit kokia puokste su mirusiu artimuju foto... g.gif

Balta puokste tai grazu, bet darytis puokste su nuotraukomis g.gif nu kazkaip, mano nuomone, yra netinkama, o ypac dar su mirusiuju nuotraukomis schmoll.gif
Atsakyti
g.gif
QUOTE(Forma @ 2012 11 27, 13:26)
Balta puokste tai grazu, bet darytis puokste su nuotraukomis  g.gif  nu kazkaip, mano nuomone, yra netinkama, o ypac dar su mirusiuju nuotraukomis schmoll.gif

as tai irgi taip nenoreciau g.gif
Atsakyti
Gal kas galėtų man atsakyti į klausimą, kaip greitai nuvysta gubojos (gipsofilas)? Norėčiau jas naudoti papuošimamas, bet nežinau prieš kiek laiko galiu pradėt darytis tuos papuošimus, kad "ant vestuvių" nenuvystų smile.gif
Atsakyti
Ikeliu ir savaja pasirodyti - reikia juk atiduoti duokle padejusiai temutei biggrin.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo panterra9: 21 gruodžio 2012 - 12:52
QUOTE(panterra9 @ 2012 12 21, 13:31)
Ikeliu ir savaja pasirodyti - reikia juk atiduoti duokle padejusiai temutei  biggrin.gif
user posted image

gaila, nesimato jusu foto
Atsakyti
QUOTE(smilga79 @ 2012 12 23, 17:45)
gaila, nesimato jusu foto

blush2.gif Kompas kazka sumale ax.gif

user posted image
Atsakyti
user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(panterra9 @ 2012 12 23, 23:19)
blush2.gif Kompas kazka sumale  ax.gif

user posted image

labai labai grazi puokstele thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Forma @ 2012 11 27, 13:26)
Balta puokste tai grazu, bet darytis puokste su nuotraukomis  g.gif  nu kazkaip, mano nuomone, yra netinkama, o ypac dar su mirusiuju nuotraukomis schmoll.gif

kodel netinkama?ten speju tevu nuotrauka,kuriu jau nebera, bet norisi nors nuotrauka ju tureti per svente
Atsakyti
O gal ten ne mirusiuju nuotraukos, o paprasciausiai tevu ar kitu artimu zmoniu? Kodel butinai turi buti mirusiuju?
Atsakyti
QUOTE(panterra9 @ 2012 12 24, 00:19)
blush2.gif Kompas kazka sumale  ax.gif

user posted image

Labai grazi
Atsakyti