Įkraunama...
Įkraunama...

Nuotakos puokštė

[quote=Venice89,2012 10 31, 12:10]
Gal kuri nors turėjote puokštę su mėlynom uogytėm ir žinot kaip jos vadinasi? Žinau, kad hypericum naudojamos puokštėse, bet jos tik žalios, raudonos ir juodos būna. Įdomu ar pas mus galima mėlynų gauti g.gif

user posted image

Ta puokste dariau rugsejo menesi ir dejau seivamedzio uogu. Nezinau tavo puoksteje butent jos, bet atrodo panasios. Jos pilnai prinokusios yra beveik juodos, bet nokimo etape buna ir melymos mirksiukas.gif
Atsakyti
Na patarkit merginos kokiu geliu puokste rinktis? Suknele megzta rankomis, sampano spalvos, trumpa. Bateliai sokoladiniai. Vyro kostiumas juodas, marskiniai gelsvi, kaklaraistis sokoladinis. Vestuves gruodzio menesi. Papuosalai tokie
user posted image
Atsakyti
o mai god! va cia tai papuosalai! O ko jus pati norite? Isivaizduoju tiesiog gelsvas rozes - klasikai arba puokste su medvilnes pumpurais ir konkoreziais smile.gif
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
Nors dabar antrasyk pamasciau...reiktu ko nors labiau rafinuoto, lyg prabangaus, dramatisko, bet modernaus, kaip jusu papuosalai, gal jokie konkoreziai ir netiktu, gal rudos orchidejos, plunksnos...sunku man isivaizduoti bendra vaizda. Bet tiesiog vien roziu puokste tiktu, tik spalva reikia parinkti.
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Steisi: 16 lapkričio 2012 - 21:13
Ta paskutine puokste su kalijom tai nereali wub.gif O kitos man grazu tie kankoreziai, bet jos tokios ziemiskos ir blankios, man reikia kazko ryskiau smile.gif
Neturetu buti per daug prabangos, nes vestuves bus paprastos, be dideliu iskilmiu, tik susuirasymas ir pietus artimuju rate smile.gif Galvoju apie geltonas geles, grazu butu imaisyti kokios sokoladines ar bordo. Tik vat nemegztu roziu ir ju nenoriu. Tik nezinau kokias geles rinktis ziema, kokioms sezonas. Norisi kad atlaikytu salti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Forma @ 2012 11 17, 13:38)
Ta paskutine puokste su kalijom tai nereali  wub.gif O kitos man grazu tie kankoreziai, bet jos tokios ziemiskos ir blankios, man reikia kazko ryskiau  smile.gif
Neturetu buti per daug prabangos, nes vestuves bus paprastos, be dideliu iskilmiu, tik susuirasymas ir pietus artimuju rate smile.gif  Galvoju apie geltonas geles, grazu butu imaisyti kokios sokoladines ar bordo. Tik vat nemegztu roziu ir ju nenoriu. Tik nezinau kokias geles rinktis ziema, kokioms sezonas. Norisi kad atlaikytu salti  smile.gif

mano manymu kažkas tokio labai gražiai žiūrėtųsi prie jūsų aprangos ir papuošalų user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Agnutytea: 17 lapkričio 2012 - 14:34
Mergaitės mielosios, turiu galvos skausmą doh.gif - buvau nusižiūrėjusi suknelę ir geles ir viską viską prie jos mintyse priderinusi, bet kaip turbūt dažnai būna, salone pasimatavau kitokią, ax.gif visiškai kitokią suknelę ir manoji išsvajotoji tiesiog nublanko prieš naujai pasiūlytą suknelę blush2.gif tad vietoj vientisos baltos be jokių raštu suknelės, dabar išsirinkau, visą neriniuotą, nuogais pečiais (bet su rankovėm 3/4) pieno baltumo... ir dabar net neįsivaizduoju, nei kokias geles rinktis, nei šukuosenos nežinau, nieko, tik žinau, kad turėsiu suknelę, kuria tiesiog įsimylėjau wub.gif
prie ankstesnės suknelės norėjau frezijų puokštės, kaži ar tiks frezijos prie pieno baltumo suknelės, ar ne per daug baltos bus gėlės? Gal galite ką nors rekomenduoti? help.gif
Atsakyti
QUOTE(Saule_S @ 2012 11 20, 15:26)
Mergaitės mielosios, turiu galvos skausmą  doh.gif - buvau nusižiūrėjusi suknelę ir geles ir viską viską prie jos mintyse priderinusi, bet kaip turbūt dažnai būna, salone pasimatavau kitokią,  ax.gif visiškai kitokią suknelę ir manoji išsvajotoji tiesiog nublanko prieš naujai pasiūlytą suknelę blush2.gif  tad vietoj vientisos baltos be jokių raštu suknelės, dabar išsirinkau, visą neriniuotą, nuogais pečiais (bet su rankovėm 3/4) pieno baltumo... ir dabar net neįsivaizduoju, nei kokias geles rinktis, nei šukuosenos nežinau, nieko, tik žinau, kad turėsiu suknelę, kuria tiesiog įsimylėjau  wub.gif
prie ankstesnės suknelės norėjau frezijų puokštės, kaži ar tiks frezijos prie pieno baltumo suknelės, ar ne per daug baltos bus gėlės? Gal galite ką nors rekomenduoti?    help.gif

Frezijos gi irgi buna kremines, na, pieno spalvos ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Ambra* @ 2012 11 20, 14:28)
Frezijos gi irgi buna kremines, na, pieno spalvos ax.gif

bigsmile.gif ane? tada jamam thumbup.gif o jos kartais nenusals man per fotosesija, bijau, kad nedagyvens iki baznycios g.gif bet ziema nenusala turbut tik dirbtines geles biggrin.gif turbut nereik tiek jaudintis, bet juk norisi kad viskas butu tobulai ta diena blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Forma @ 2012 11 17, 13:38)
Ta paskutine puokste su kalijom tai nereali  wub.gif O kitos man grazu tie kankoreziai, bet jos tokios ziemiskos ir blankios, man reikia kazko ryskiau  smile.gif
Neturetu buti per daug prabangos, nes vestuves bus paprastos, be dideliu iskilmiu, tik susuirasymas ir pietus artimuju rate smile.gif  Galvoju apie geltonas geles, grazu butu imaisyti kokios sokoladines ar bordo. Tik vat nemegztu roziu ir ju nenoriu. Tik nezinau kokias geles rinktis ziema, kokioms sezonas. Norisi kad atlaikytu salti  smile.gif

O man visai tos ziemiskos neblankios, o ir suknele labai tinka prie tokios puokstes,be to ir vestuves gruodzio menesi bus. Viskas tiesiog ziemiska... 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(wiwi @ 2012 11 21, 12:56)
O man visai tos ziemiskos neblankios, o ir suknele labai tinka prie tokios puokstes,be to ir vestuves gruodzio menesi bus. Viskas tiesiog ziemiska...  4u.gif

na jos tikrai man grazios, bet as apsisprendziau, kad puoskte turi buti ryski, pagrindas turi buti geltonas smile.gif tik vat visiskai nenutuokiu kokios turetu buti geles, kurios geriausiai atlaikytu salti g.gif
Atsakyti
Stai, gal kas patiks 4u.gif

user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(mmileta @ 2012 11 21, 16:33)
Stai, gal kas patiks  4u.gif

user posted image

karališka chrizantema...mmm ..myliu šią gėlę.. visai apie ją buvau užmiršus..vat ir idėja mano balandinėms vestuvėms... biggrin.gif
Atsakyti