Prie anksčiau pasiūlytos puokštės su raktais radau gėlytę vyrui į atlapą
[attachmentid=225329]
+2012 10 21, 13:24-->
Darėmės bandomąją fotosesiją ir fotografas parodė vienų jaunavedžių albumą. Ten kaip tik pamačiau nuotaką su tokia puokšte. Bet ji su ja tik keletą foto prieš bažnyčią pasidarė, o bažnyčioj jau su gėlių puokšte buvo. Dabar internete randu tik tokį variantą, bet šita man nesimpatiška, per daug pūsta, o pas fotografą mačiau kuklesnę ir gražesnę.
[attachmentid=225330]
QUOTE(Bridz @ 2012 10 21, 13:24)
o kur jus matet?
Darėmės bandomąją fotosesiją ir fotografas parodė vienų jaunavedžių albumą. Ten kaip tik pamačiau nuotaką su tokia puokšte. Bet ji su ja tik keletą foto prieš bažnyčią pasidarė, o bažnyčioj jau su gėlių puokšte buvo. Dabar internete randu tik tokį variantą, bet šita man nesimpatiška, per daug pūsta, o pas fotografą mačiau kuklesnę ir gražesnę.
[attachmentid=225330]
QUOTE(Only1 @ 2012 11 02, 12:47)
Prie anksčiau pasiūlytos puokštės su raktais radau gėlytę vyrui į atlapą
[attachmentid=225329]
[attachmentid=225329]
idomiai, turbut tie raktai reiskia kazka
puokstes su bijunais
+2012 11 03, 17:15-->
kokia nereali 10 balu is 10
QUOTE(Bridz @ 2012 11 03, 17:15)
kokia nereali 10 balu is 10
Toks mielas bumbuliukas
Man puokstes su bijunais labai labai patinka jeigu buciau galejus, tai savo puokstei buciau rinkusis tik juos
QUOTE(mmileta @ 2012 11 03, 22:14)
Man puokstes su bijunais labai labai patinka jeigu buciau galejus, tai savo puokstei buciau rinkusis tik juos
tikrai... puokštės su bijūnais yra fantastiškai gražu... ir šita spalva nuotraukoj yra labai labai Taip tikiuosi, kad kitais metais pavyks per vestuves turėti bijūnus ir ne tik nuotakos puokštėj, bet ir kitoje floristikoje.. jeigu ne bijūnai, tai tada gal vėdrynų būtų, irgi labai gražu..
KAIP AŠ MYLIU BIJŪNUS........ O BORDO MMMMMMMMM LIUKS...
Gavau is fotografo nuotraukas, tai prasom mano puokste visam grazume
Kaip minejau anksciau, nenorejau baltos, uztai ryski spalvota
Kaip minejau anksciau, nenorejau baltos, uztai ryski spalvota
QUOTE(Venice89 @ 2012 10 31, 13:10)
Gal kuri nors turėjote puokštę su mėlynom uogytėm ir žinot kaip jos vadinasi? Žinau, kad hypericum naudojamos puokštėse, bet jos tik žalios, raudonos ir juodos būna. Įdomu ar pas mus galima mėlynų gauti
graži puokštė