Įkraunama...
Įkraunama...

Nuotakos puokštė

Prie anksčiau pasiūlytos puokštės su raktais radau gėlytę vyrui į atlapą bigsmile.gif

[attachmentid=225329]

Atsakyti
smile.gif+2012 10 21, 13:24-->
QUOTE(Bridz smile.gif @ 2012 10 21, 13:24)
o kur jus matet? g.gif

Darėmės bandomąją fotosesiją ir fotografas parodė vienų jaunavedžių albumą. Ten kaip tik pamačiau nuotaką su tokia puokšte. Bet ji su ja tik keletą foto prieš bažnyčią pasidarė, o bažnyčioj jau su gėlių puokšte buvo. Dabar internete randu tik tokį variantą, bet šita man nesimpatiška, per daug pūsta, o pas fotografą mačiau kuklesnę ir gražesnę.

[attachmentid=225330]

Atsakyti
QUOTE(Only1 @ 2012 11 02, 12:47)
Prie anksčiau pasiūlytos puokštės su raktais radau gėlytę vyrui į atlapą  bigsmile.gif

[attachmentid=225329]

idomiai, turbut tie raktai reiskia kazka smile.gif
Atsakyti
user posted image
user posted image
user posted image
puokstes su bijunais 4u.gif
Atsakyti
smile.gif+2012 11 03, 17:15-->
QUOTE(Bridz smile.gif @ 2012 11 03, 17:15)
user posted image
puokstes su bijunais  4u.gif

kokia nereali thumbup.gif 10 balu is 10 thumbup.gif
Atsakyti
Toks mielas bumbuliukas biggrin.gif wub.gif
Atsakyti
Man puokstes su bijunais labai labai patinka wub.gif jeigu buciau galejus, tai savo puokstei buciau rinkusis tik juos wub.gif
Atsakyti
QUOTE(mmileta @ 2012 11 03, 22:14)
Man puokstes su bijunais labai labai patinka wub.gif  jeigu buciau galejus, tai savo puokstei buciau rinkusis tik juos  wub.gif

tikrai... puokštės su bijūnais yra fantastiškai gražu... ir šita spalva nuotraukoj yra labai labai wub.gif wub.gif Taip tikiuosi, kad kitais metais pavyks per vestuves turėti bijūnus ir ne tik nuotakos puokštėj, bet ir kitoje floristikoje.. jeigu ne bijūnai, tai tada gal vėdrynų būtų, irgi labai gražu.. ax.gif
Atsakyti
KAIP AŠ MYLIU BIJŪNUS........ wub.gif O BORDO MMMMMMMMM LIUKS... wub.gif
Atsakyti
user posted image
Atsakyti
Gavau is fotografo nuotraukas, tai prasom mano puokste visam grazume biggrin.gif
Kaip minejau anksciau, nenorejau baltos, uztai ryski spalvota wub.gif
user posted image

Atsakyti
QUOTE(Venice89 @ 2012 10 31, 13:10)
Gal kuri nors turėjote puokštę su mėlynom uogytėm ir žinot kaip jos vadinasi? Žinau, kad hypericum naudojamos puokštėse, bet jos tik žalios, raudonos ir juodos būna. Įdomu ar pas mus galima mėlynų gauti  g.gif

graži puokštė smile.gif
Atsakyti