Įkraunama...
Įkraunama...

Nuotakos puokštė

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo salamandrasalamandra: 25 spalio 2012 - 11:28
QUOTE(Hedra:) @ 2012 10 25, 11:48)
grazu wub.gif

o kaip jums tokia , idomi?
user posted image

Grazu,tik man jinai "ziemine" kazkodel atrodo 4u.gif bet grazi 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ambra* @ 2012 10 25, 12:32)
Grazu,tik man jinai "ziemine" kazkodel atrodo 4u.gif  bet grazi 4u.gif

man irgi, nevasariska, bet labai labai wub.gif
Atsakyti
user posted image
Atsakyti
QUOTE(nesigilink @ 2012 10 21, 19:18)

Kokia graži!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1 clap.gif wub.gif wub.gif wub.gif norėjau ir aš puokštės su rugiagėlėm, bet dėja mano vestuvių laike jau jų nebebuvo, teko rinktis kitą man mielą įdėją cool.gif
Atsakyti
Manoji puokstele wub.gif
http://www.part.lt/i...dbd4ffdc367.jpg
Atsakyti
QUOTE(Ambra* @ 2012 10 29, 17:03)

grazi, spalvinga wub.gif patogi atrodo bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ambra* @ 2012 10 29, 16:03)

Kaip laikėsi puokštė? Man tos gėlytės gražios, bet atrodo tokios trapios. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ambra* @ 2012 10 29, 15:03)

labai grazi wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Only1 @ 2012 10 29, 18:00)
Kaip laikėsi puokštė? Man tos gėlytės gražios, bet atrodo tokios trapios.  smile.gif

Kad normaliai laikesi, nors be to "mikrofono" buvo, tik ristos smile.gif kad mazai as ja naudojau, pasifotkinau ir numeciau kazkur masinoj biggrin.gif tai paskui pries baliu kazkas prisimine paimt, nes mest reikes biggrin.gif tai kita diena t amergaite kuri pagavo issiveze namo dar ja visa grazia biggrin.gif Cia frezijos vien mirksiukas.gif
Atsakyti
Gal kuri nors turėjote puokštę su mėlynom uogytėm ir žinot kaip jos vadinasi? Žinau, kad hypericum naudojamos puokštėse, bet jos tik žalios, raudonos ir juodos būna. Įdomu ar pas mus galima mėlynų gauti g.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Ambra* @ 2012 10 29, 16:03)

QUOTE(Hedra:) @ 2012 10 29, 16:34)
grazi, spalvinga wub.gif  patogi atrodo bigsmile.gif

QUOTE(Only1 @ 2012 10 29, 17:00)
Kaip laikėsi puokštė? Man tos gėlytės gražios, bet atrodo tokios trapios.  smile.gif

Grazi Ambros puokste, mano irgi buvo frezijos, tik baltos. Laikesi puikiai, nors turejom 30laipsniu karsti. Naudojom be mikrofono ir super. thumbup.gif
Papildyta:
Virsutineje foto FREZIJOS nerealios, ypac kai kotukai ilgi, nesugalvojau sitokia sau uzsisakyt, tai buvo trumpais kotukais.
Atsakyti