Na kadangi svente rugsejo viduryje tai man si tokia rudeniska....... Tik idomu ar tu uogyciu buna raudonu?... Nes vestuvese bus raudonu akcentu, o ir bateliai raudoni
QUOTE(varliuska @ 2012 07 18, 17:35)
Na kadangi svente rugsejo viduryje tai man si tokia rudeniska....... Tik idomu ar tu uogyciu buna raudonu?... Nes vestuvese bus raudonu akcentu, o ir bateliai raudoni
buna buna
vakar besirinkdami torta, netiketai pasirinkom vedrynus. Tai dabar lauzau galva ar pavyks ju gauti rugsejo pradziai. Kaip galima kur nors uzsakyti tu geliu? yra kazkokios firmos kurios veza pagal uzsakyma. Zinau kad ju bus visiskai ne sezonas, bet juk ir rozes augina ziema, tai turbut ir visu kitu geliu galima gaut ir ne sezono metu.
viri, spalvos geliu superines. as irgi panasiu spalvu dairausi. tik del formos neapsisprendziau
QUOTE(ader @ 2012 07 20, 15:01)
viri, spalvos geliu superines. as irgi panasiu spalvu dairausi. tik del formos neapsisprendziau
aciu As net neisivaizdavau, kokia ji bus Norejau isvis paprastos. Kai kreipiausi i zmogu del puokstes padarymo, pasitikejau ir zinojau, kad bus laabai grazi O kai ja gavau pries pat ceremonija, tiesiog isimylejau
QUOTE(viri @ 2012 07 20, 15:31)
miela puokštytė
QUOTE(viri @ 2012 07 20, 14:31)
kokios man grazios tos "pukuotos" gelytes
QUOTE(viri @ 2012 07 20, 13:31)
Labai grazi kaip tik kieme pas mane yra situ gelyciu pukuotu visas krumas,reikes prisiskinti )
Gal kas galite parekomenduoti, kur darytis puokštę Vilniuje?