Įkraunama...
Įkraunama...

Nuotakos puokštė

Na kadangi svente rugsejo viduryje tai man si tokia rudeniska....... smile.gif Tik idomu ar tu uogyciu buna raudonu?... ax.gif Nes vestuvese bus raudonu akcentu, o ir bateliai raudoni smile.gif

user posted image
Atsakyti
Sveikos smile.gif
ikelsiu savo vestuvine puokste smile.gif apskritai visa vestuvine floristika likau patenkinta smile.gif
puokste

Pamergiu
p.s atleiskit uz kokybe 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(varliuska @ 2012 07 18, 17:35)
Na kadangi svente rugsejo viduryje tai man si tokia rudeniska.......  smile.gif  Tik idomu ar tu uogyciu buna raudonu?... ax.gif Nes vestuvese bus raudonu akcentu, o ir bateliai raudoni  smile.gif

buna buna
Atsakyti
vakar besirinkdami torta, netiketai pasirinkom vedrynus. Tai dabar lauzau galva ar pavyks ju gauti rugsejo pradziai. Kaip galima kur nors uzsakyti tu geliu? yra kazkokios firmos kurios veza pagal uzsakyma. Zinau kad ju bus visiskai ne sezonas, bet juk ir rozes augina ziema, tai turbut ir visu kitu geliu galima gaut ir ne sezono metu.
Atsakyti
O ca manoji wub.gif

http://www.flickr.co...38016/lightbox/

Atsakyti
viri, spalvos geliu superines. smile.gif as irgi panasiu spalvu dairausi. tik del formos neapsisprendziau
Atsakyti
QUOTE(ader @ 2012 07 20, 15:01)
viri, spalvos geliu superines.  smile.gif as irgi panasiu spalvu dairausi. tik del formos neapsisprendziau

aciu 4u.gif As net neisivaizdavau, kokia ji bus blush2.gif Norejau isvis paprastos. Kai kreipiausi i zmogu del puokstes padarymo, pasitikejau ir zinojau, kad bus laabai grazi wub.gif O kai ja gavau pries pat ceremonija, tiesiog isimylejau wub.gif wub.gif
Atsakyti
Merginos gal aktualu
Turiu nuolaida Florisimoj-geliu salone
Kilimu nuomoje
balionu su heliu bei LED lempute
ugnies sou
Jei ka sudomins
taip pat turiu seksofonista

rasykit asmeniskai, kam reikes info daugiau
Atsakyti
QUOTE(viri @ 2012 07 20, 15:31)

miela puokštytė wub.gif
Atsakyti
QUOTE(viri @ 2012 07 20, 14:31)

bigsmile.gif wub.gif kokios man grazios tos "pukuotos" gelytes rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(viri @ 2012 07 20, 13:31)

Labai grazi smile.gif kaip tik kieme pas mane yra situ gelyciu pukuotu visas krumas,reikes prisiskinti smile.gif)
Atsakyti
Gal kas galite parekomenduoti, kur darytis puokštę Vilniuje? 4u.gif
Atsakyti