Įkraunama...
Įkraunama...

Nuotakos puokštė

as atsisakiau floristes paslaugu ir vietoje puokstes pati susirisau 3 kardelius thumbup.gif nesigailiu nei kiek thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Norvegiska_slywa @ 2012 09 10, 17:42)
as atsisakiau floristes paslaugu ir vietoje puokstes pati susirisau 3 kardelius  thumbup.gif  nesigailiu nei kiek  thumbup.gif

man tai vyras nupirko kažkokią paskutinę dieną smile.gif)) tiek aš ją ir paturėjau smile.gif kažkaip mokėt daug už kelias gėles - ne man.
kiek atsimenu, tuokėmes tą pačią dieną, sveikinu tapus Žmonele smile.gif ar viskas pavyko taip, kaip planavot? wink.gif))
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Auksaklaupė: 10 rugsėjo 2012 - 21:36
Mano uzmanymas pavyko. Tradicines puokstes neturejau, prie delninukes pritvirtinau nedidele kompozicija i s vedrynu ir eustomu. Buvo originalu, netradiciska ir patogu, nereikejo rankoj laikyt biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(ader @ 2012 09 11, 10:20)
Mano uzmanymas pavyko. Tradicines puokstes neturejau, prie delninukes pritvirtinau nedidele kompozicija i s vedrynu ir eustomu. Buvo originalu, netradiciska ir patogu, nereikejo rankoj laikyt  biggrin.gif

pasirodykit mirksiukas.gif
Papildyta:
Dideliausi sveikinimai jums! 4u.gif
Atsakyti
Aciu smile.gif
Laukiu nuotraukeliu, kai turesiu graziu butinai parodysiu.
Atsakyti
kelios idejos jusu sventei smile.gif

user posted image
user posted image user posted image user posted image
Atsakyti
Savo vestuvine puokste turejau labai kuklia ir paprasta,nenorejau perkrautos ir uz save didesnes smile.gif Manau,kad paprastume visas grozis.

user posted image

Atsakyti
Beddable,labai grazi puokste,as pati tik tokios ir noriu,ar gerai ji visa diena issilaike? smile.gif
Atsakyti
Islaike visa diena ir po vestuviu 3sav smile.gif)
Atsakyti
QUOTE(beddable @ 2012 09 24, 11:27)
Islaike visa diena ir po vestuviu 3sav smile.gif)

Super, ramia sirdim rinksiuosi tokia puokste 4u.gif
Atsakyti
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Atsakyti
QUOTE(vanile69 @ 2012 09 26, 11:48)

thumbup.gif
Atsakyti