as atsisakiau floristes paslaugu ir vietoje puokstes pati susirisau 3 kardelius nesigailiu nei kiek
QUOTE(Norvegiska_slywa @ 2012 09 10, 17:42)
as atsisakiau floristes paslaugu ir vietoje puokstes pati susirisau 3 kardelius nesigailiu nei kiek
man tai vyras nupirko kažkokią paskutinę dieną )) tiek aš ją ir paturėjau kažkaip mokėt daug už kelias gėles - ne man.
kiek atsimenu, tuokėmes tą pačią dieną, sveikinu tapus Žmonele ar viskas pavyko taip, kaip planavot? ))
Mano uzmanymas pavyko. Tradicines puokstes neturejau, prie delninukes pritvirtinau nedidele kompozicija i s vedrynu ir eustomu. Buvo originalu, netradiciska ir patogu, nereikejo rankoj laikyt
QUOTE(ader @ 2012 09 11, 10:20)
Mano uzmanymas pavyko. Tradicines puokstes neturejau, prie delninukes pritvirtinau nedidele kompozicija i s vedrynu ir eustomu. Buvo originalu, netradiciska ir patogu, nereikejo rankoj laikyt
pasirodykit
Papildyta:
Dideliausi sveikinimai jums!
Aciu
Laukiu nuotraukeliu, kai turesiu graziu butinai parodysiu.
Laukiu nuotraukeliu, kai turesiu graziu butinai parodysiu.
Savo vestuvine puokste turejau labai kuklia ir paprasta,nenorejau perkrautos ir uz save didesnes Manau,kad paprastume visas grozis.
Beddable,labai grazi puokste,as pati tik tokios ir noriu,ar gerai ji visa diena issilaike?
Islaike visa diena ir po vestuviu 3sav )
QUOTE(beddable @ 2012 09 24, 11:27)
Islaike visa diena ir po vestuviu 3sav )
Super, ramia sirdim rinksiuosi tokia puokste