Įkraunama...
Įkraunama...

Nuotakos puokštė

QUOTE(perla <3 @ 2012 09 05, 00:03)
o ar liudininkei reikia tos puokstes? mano liudininke nieko netures.

As kai buvau liudininke turejau, tai galvojau gal reikia - juk nei pamergiu nei pirsliu blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo panterra9: 04 rugsėjo 2012 - 23:45
[quote=panterra9,2012 09 04, 22:03]
Merginos, ateinu patarimo blush2.gif

Sau planuoju stai tokia puokste, MB galvoju butonjete su kalija, o ka liudininkei? Pulko nebus..

Labai grazi puokste, man patinka, kad geles ne baltos 4u.gif . As manau, kad liudininkei vis del to reikia geliu,gal trumpu rozyciu puokstyte g.gif

Dar ikelsiu man grazia puokste wub.gif

user posted image
ir dar...

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo wiwi: 05 rugsėjo 2012 - 07:54
O man atrodo, kad ar pirliene, ar tik liudininke, puokstes nereikalingos. Jos tik vieta uzima, tik tam, kad rankoj kazka laikyt. O jei dar ar liudininke, ar pirsliene veda svente, tai is viso jai trukdo, manyciau, ta puokstele. Bet cia tik mano nuomone smile.gif 4u.gif
Atsakyti
aš tai savo liudininkei šį klausimą palikau nuspręsti pačiai, sakau jeigu nori tai valio jeigu ne, tai ir nereikia ax.gif bet maniškė turės, nes vistiek kažkaip šventiškiau atrodo, kai yra puokščiukė.. juo labiau, kad jokių pamergių nebus 4u.gif
Atsakyti
o pas mus liudininke neturejo geliu , man net mintis tokia nekilo liudininkei pirkti puokste g.gif
rugsejo gale eisime i pulka tai kiek zinau is jaunosios tai jokiu puoksciu mums neuzsako smile.gif
dabar visi daro kaip nori smile.gif
Atsakyti
QUOTE(wiwi @ 2012 09 05, 08:47)

Labai grazi puokste, man patinka, kad geles ne baltos  4u.gif . As manau, kad liudininkei vis del to reikia geliu,gal trumpu rozyciu puokstyte  g.gif

Kaip tik trumpu bordo rozyciu puokstyte nuziurejau , gal reiks irgi pasitart - nori nenori . Galvojau is pradziu apyranke uzsakyti, bet floriste sako nepatvaru labai - gelytes byra ax.gif
Atsakyti
QUOTE(panterra9 @ 2012 09 05, 10:58)
Kaip tik trumpu bordo rozyciu puokstyte nuziurejau , gal reiks irgi pasitart - nori nenori . Galvojau is pradziu apyranke uzsakyti, bet floriste sako nepatvaru labai - gelytes byra  ax.gif

Jo, apyranke tikrai nepatvaru schmoll.gif ,o rozytes, tai manyciau bus grazu ir tinkama, aisku, jei pirsliene apskritai nores geliu. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(wiwi @ 2012 09 05, 11:59)
Jo, apyranke tikrai nepatvaru  schmoll.gif ,o rozytes, tai manyciau bus grazu ir tinkama, aisku, jei pirsliene apskritai nores geliu. smile.gif

Tai vat taip ir iseina, tik liudininkai, bet jokiu kitu pareigu, vedejas pirslio pareigas atliks, tai liudininkai tik svecius gamtoje uzims g.gif Gal maisys net tos geles. Einu butonjeciu graziu paieskot prie mano puokses ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo panterra9: 05 rugsėjo 2012 - 14:50
QUOTE(Renalta @ 2012 09 05, 09:53)
o pas mus liudininke neturejo geliu , man net mintis tokia nekilo liudininkei pirkti puokste  g.gif
rugsejo gale eisime i pulka tai kiek zinau is jaunosios tai jokiu puoksciu mums neuzsako  smile.gif
dabar visi daro kaip nori  smile.gif

Gerai, kad visi dabar daro kaip nori, nebežiūri jokių stereotipų, neklauso ką kokia bobutė pasakys ir pan. smile.gif Mes darydami savo šventę irgi didžiąją dalį dalykų darėm netradiciškai, kitaip, ne taip, kaip galvoja, įpratę ar nori kiti, nebijojom visai kas ką pasakys ar pagalvos, nes šventė buvo mūsų smile.gif
O dėl puokščių liudininkėms ar piršlienėms, man asmeniškai, gražiau, kai jos nebūna tuščiom rankom smile.gif Mūsų liudininkė puokštę turėjo, tiesa, ją išrinkti buvo daug sunkiau negu man biggrin.gif Bet man tikrai gražiai atrodė ir niekur ta puokštė jai netrukdė, nes turėjome vedėją, jokių eilių skaitymų pas mus nebuvo, tai nereikėjo turėti laisvų rankų smile.gif
Atsakyti
Po keletos pasitarimu ir svarstymu visgi nusprendziau , jog liudininkei sio to reiktu - uzsakiau geliu apyranke , nors zinau , kad jos nera tokios patvarios kaip puokste galetu buti, taciau bus patogiau. Bus bordo juostele ir bordo rozytes su trupuciu baltu kontrastui. Rozytes mazosios, kur auga sakelemis po keleta ziedeliu, net nezinau gal kitaip vadinasi 4u.gif
Atsakyti
sveikos floristes ir gero skonio turėtojos. pagelbėkit. mėlyna suknelė ir leopardo svarkelis. kokias gėles pasirinkti? busiu piršlienė. rožių nemėgstu. rugsėjo pabaiga.ačiūūūūūkas.
Atsakyti
QUOTE(erkaerka @ 2012 09 09, 14:59)
sveikos floristes ir gero skonio turėtojos. pagelbėkit. mėlyna suknelė ir leopardo svarkelis. kokias gėles pasirinkti? busiu piršlienė. rožių nemėgstu. rugsėjo pabaiga.ačiūūūūūkas.

Man gražu ,geltonos mažos herberos su mėlynais irisais wub.gif
Atsakyti