QUOTE(kandita @ 2012 09 01, 19:07)
Žinoma reikia derinti, kaip ir tikrą puokštę, man tiesiog norisi patvarumo, bijau, kad karštą dieną gali iš tikros puoštės nieko nelikti, beto visą dieną tampoma irgi gali iširti Draugės vestuvėse puokštė subyrėjo po valandos
na turbūt norint patvarumo reikėtų ir gėlytes rinktis ne gležniausias, o patvaresnes ir daryti pas gerus- patikimus sfloristus, tikrai patars kaip geriau, ir gražią puokštę iš bet kokių gėlių padarys, floristai tam ir yra floristai, jie sugeba padaryti iš visko grožį
man tarkim gvazdikai nelabai patiko kaip gėlės, bet šioje temoje tokių grožių iš jų pamačiau, kad kaip mat pasikeitė požiūris
QUOTE(Saule_S @ 2012 09 01, 14:37)
Bendrai žiūrint kaip į puokštę- visai gražu, interjere pritaikoma , bet vestuvėms, manau reikia labai jau derinti ir prie suknelės ir jaunikio aprangos ir bendrojo įvaizdžio bei dekoro... nu nelabai įsivaizduoju tortinės suknelės, nuometo iki žemės ir tokios puokštės... Nepykit, tik išsakiau savo nuomonę, gražu bet aš nesirinkčiau
Pritariu,nelabai įsivaizduoju tokio daikto metimo? Nebent puokštė nebus metama,bet jei vis dėl to tai ir užmušt galima Atrodo sunki.. Tik gyvos gėlės
panašias į 3 ir 5 gavau dovanų
Mano puokštė buvo tokia
QUOTE(KimNaNa @ 2012 09 02, 01:40)
Pritariu,nelabai įsivaizduoju tokio daikto metimo? Nebent puokštė nebus metama,bet jei vis dėl to tai ir užmušt galima Atrodo sunki.. Tik gyvos gėlės
As manau, kad tai labiau tiktu "ziemiskom" vestuvem, suknele tikrai turetu buti ne tortine, zodziu sutinku,kad toks stilius turetu atsispindeti ir jaunuju aprangoje ir kituose sventes papuosimuose.
Merginos, ateinu patarimo
Sau planuoju stai tokia puokste, MB galvoju butonjete su kalija, o ka liudininkei? Pulko nebus..
Sau planuoju stai tokia puokste, MB galvoju butonjete su kalija, o ka liudininkei? Pulko nebus..
[quote=panterra9,2012 09 04, 19:03]
Gal tokia pat tik mazesne
[quote=Sandrarom,2012 09 04, 23:35]
[/quote]
o ar liudininkei reikia tos puokstes? mano liudininke nieko netures.
[/quote]
o ar liudininkei reikia tos puokstes? mano liudininke nieko netures.