Kokias geles renkasi ziemos nuotakos? As galvoju tiesiog roziu arba kaliju glebi nusipirkti ir pati susiristi kaspinu... Man tos puokstes ir nereiktu gal,tik del foto.
QUOTE(festina lente @ 2012 08 26, 20:27)
Kokias geles renkasi ziemos nuotakos? As galvoju tiesiog roziu arba kaliju glebi nusipirkti ir pati susiristi kaspinu... Man tos puokstes ir nereiktu gal,tik del foto.
Jei nereikia pačių gėlių, tai ir nedarykite puokštės Žinoma, priklausomai nuo vestuvių stiliaus ir Jūsų drąsos, galima rinktis tokias netradicines "puokštes"
QUOTE(i.t.s. @ 2012 08 26, 21:14)
Jei nereikia pačių gėlių, tai ir nedarykite puokštės Žinoma, priklausomai nuo vestuvių stiliaus ir Jūsų drąsos, galima rinktis tokias netradicines "puokštes"
Vestuviu baliaus nebus,tik fotosesija. Sita antra foto,labai idomi ideja. Aciu
QUOTE(rabelkyte @ 2012 08 16, 09:47)
ar reiktu kazkaip ypatingai apdirbti gvazdikus pries dedant i plaukus
mano šventė irgi jau pralekė. susilipdžiau gvazdikų ir linų puokštę. labai gerai laikė visą dieną ir dar sekančią savaitę. į plaukus dėjom kelis gvazdikų žiedus. išsilaikė puikiai. neruošėm jų niekaip. tiesiog nukirpom kotus įstrižai, kad lengviau smigtų į plaukus ir prisegėm segtuku.
QUOTE(Zhaliaakee @ 2012 08 17, 11:09)
Lai nesupyksta visos gvazdikų mylėtojos čia tikrai ne įžeidimas ar kažkas panašaus, tik mano pastebėjimas. Man apvalios gvazdikų puokštės labai panašios į tuos servetėlių burbulus, kur gaminami kaip kabinamos dekoracijos ...
o jei puokštė mišrių gėlių, tai į tuos pompomus ir nepanašu. mes dėjom dviejų skirtingų formų gvazdikus, linus ir uogas (berods hipericum). išėjo puri puokštelė.
QUOTE(7-tulpės @ 2012 08 27, 09:57)
mano šventė irgi jau pralekė. susilipdžiau gvazdikų ir linų puokštę. labai gerai laikė visą dieną ir dar sekančią savaitę. į plaukus dėjom kelis gvazdikų žiedus. išsilaikė puikiai. neruošėm jų niekaip. tiesiog nukirpom kotus įstrižai, kad lengviau smigtų į plaukus ir prisegėm segtuku.
o jei puokštė mišrių gėlių, tai į tuos pompomus ir nepanašu. mes dėjom dviejų skirtingų formų gvazdikus, linus ir uogas (berods hipericum). išėjo puri puokštelė.
kaip btu idomu pamatyti, gal kokia nuotrauka turit?
QUOTE(rugiagele82 @ 2012 08 27, 11:09)
įdedu savo puokštelę iš rožinių eustomų, išsilaikė puikiai, po vestuvių atlaikė kelionę į LV ir dabar stovi ten, pas mergaitę ant stalo, sakė atrodo, jog vakar tik būtų pirkta, šviežia ir kvapni, taigi visos, kurios galvojat apie eustomas ir abejojat ar išlaikys - galiu tik patvirtinti, kad puikiai laiko, nors atrodo gležnutės ir plaukuose išsilaikė puikiai eustomos, tik jas suteipavo prieš dedant į plaukus, t.y. apsuko juostele, kad kotukai drėgmę laikytų (čia mano pačios samprotavimas, nes nepaklausiau, kam reikia gėles teipuoti)
QUOTE(rugiagele82 @ 2012 08 27, 10:09)
turiu tik nuotrauką iš telefono kol kas
pasitaisysiu. sakiau, dvejų rūšių gvazdikai. bet žali juk chrizantemos
Sveikos nuotakos mano šventė jau praėjo, dėl savo puokštės ilgai negalėjau apsispręsti, iš pradžių norėjau kalijų, po to gvazdikų, bet likus dviems dienoms iki vestuvių apsigalvojau ir išsirinkau geltonas rožes. Penktadienį po pietų nusipirkau gėles, vakare pati pasidariau puokštę ir šeštadienį laiminga žengiau prie altoriaus. Puokštė išsilaikė kuo puikiausiai visą dieną, nors ir buvo +35 tą dieną, ir dar dvi savaites išsilaikė pamerkta namie Nesu baigusi jokių floristikos mokslų, bet įsitikinau, kad tikrai galima pačiai pasigamint norimą puokštelę tai nėra taip sudėtinga kaip atrodo iš pirmo žvilgsnio, o ir atsieina gerokai pigiau. Už tą sumą, kurią būčiau sumokėjusi už savo puokštę salone aš nusipirkau gėles ir reikiamas medžiagas savo puokštei, bei pulko puokštėms ir vyrų butonjerėms
Nebijokit išdrįsti ir pabandyti pačios pasigaminti savo svajonių puokštes
Nebijokit išdrįsti ir pabandyti pačios pasigaminti savo svajonių puokštes