O mano puokštelė bus panaši į šitą, tik be tų metaliukų ir su daugiau baltų gėlyčių. MB automatiškai nusipirko šviesiai žalią kaklaraištį
Gvazdikai turėtų gerai laikyti, galvoju kad puokštele dar džiaugsiuos pora savaičių tikrai
vaiduliauskis, aš taip pat mąstau apie gvazdikus, bet dar ir kalijos man patinka, ryt važiuosiu užsakinėti
paskambino man floristai. gavo man vedrynu
QUOTE(ader @ 2012 08 23, 12:25)
Sveikinu,smagu labai
QUOTE(ader @ 2012 08 23, 14:25)
Kokia kaina? As siandien aptikau pipiriukus, tokius apvalius, raudonus raudonus ,nuostabiai atrodo
kaina bus apie 3.5-4lt
nezinau tiesa sakant tai aug ar mazai . As kadangi apsisprendziau puosktes nebedaryti, tai man daug tu vedrynu nereikes . tik kokius 3 ziedus prie rankines ir kelis paimsiu stalui papuosti.
nezinau tiesa sakant tai aug ar mazai . As kadangi apsisprendziau puosktes nebedaryti, tai man daug tu vedrynu nereikes . tik kokius 3 ziedus prie rankines ir kelis paimsiu stalui papuosti.
QUOTE(perla <3 @ 2012 08 23, 14:28)
As siandien aptikau pipiriukus, tokius apvalius, raudonus raudonus ,nuostabiai atrodo
kokius pipiriukus??? pasidalinkit info
QUOTE(ader @ 2012 08 23, 14:25)
kaip faina... iš kur čia floristai?
Is Vilniaus
berods sv. Stepono gatvej yra.
berods sv. Stepono gatvej yra.
QUOTE(ader @ 2012 08 23, 16:16)
kaina bus apie 3.5-4lt
Kaip pigiai! Nes aš kai klausinėjaus, tai man sakė, kad ne sezono metu, vėdrynų kaina gali būti apie 9lt už žiedą, ir greičiausiai jie būtų nekokybiški.. Todėl tos minties ir atsisakiau..
visas geles augina kiaurus metus. nera tu sezonu siltnamiuose. Sezonai atsiranda tik tuomet kai reikia tas geles nupirkti ir atsivezti. Nes viskas priklauso nuo kainos. O kaip gali buti geles ne kokybiskos nekokybisku niekas neperka. Aukcionuose kiekviena zieda kontroliuoja. Nebent musiskiai kaip visada griebia visokias atliekas ir vezasi, o pinigus ima kaip uz gera ir "nesezonine" gele. Reali to ziedo kaina gal nesiekia ir lito , ziurint koki kieki perki, bet kol praeina, visus imanomus perpirkinetojus ir dar parduotuves antkainius, pabrangsta kelis kartus. Bet kai ne tukstancio tu ziedu reikia, tai nera baisi ir kaina. Tiek pat kainuoja rozes ziedas
Uzsakysiu, o jei netiks , visada galesiu nusipirkti eustomu
Uzsakysiu, o jei netiks , visada galesiu nusipirkti eustomu