Įkraunama...
Įkraunama...

Nuotakos puokštė

QUOTE(Zhaliaakee @ 2012 08 16, 23:10)
Laiko neblogai. Geriau negu hortenzijos, bent jau man taip sakė floristė. Plius jei su kitom gėlėm daro, tai iš viso... thumbup.gif būna daro į laikiklį, tai išvis laiko puikiai, jei be laikiklio ir vien iš eustomų + karšta, tai vakarop galveles gėlės jau nuleidžia unsure.gif tačiau šiais laikais apklijuoja laikilius gėlių koteliais, jei norite natūralumo 4u.gif

Ačiū už atsakymą. Turbūt ir rinksiuos rožes ir eustomas thumbup.gif
Atsakyti
O man labai grazu gvazdikai. Nors istekejau jau senokai, taciau 10`mecio proga zadam viska pakartoti, tad manau rinkciausi juos.
Mano puokste buvo tokia: http://public.fotki....5335edited.html tada man ji labai patiko ir atlaike puikiai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(zilile.c @ 2012 08 17, 11:42)
O man labai grazu gvazdikai. Nors istekejau jau senokai, taciau 10`mecio proga zadam viska pakartoti, tad manau rinkciausi juos.
Mano puokste buvo tokia: http://public.fotki....5335edited.html tada man ji labai patiko ir atlaike puikiai smile.gif

nerodo verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(rabelkyte @ 2012 08 17, 11:51)

tada taip keliu

user posted image

Tada ji man buvo labai grazi, aisku mados keiciasi, bet dabar jei ne bijunai tai butu tik gvazdikai. Pusbrolio vestuvem puokste dariau pati, pirkau baltus ir raudonus gvazdikus, dejau viena prie kito, gavosi lygi apvali puokstele, surisau stipriai ir man asmeniskai buvo super. smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zilile.c: 17 rugpjūčio 2012 - 10:58
Lai nesupyksta visos gvazdikų mylėtojos blush2.gif čia tikrai ne įžeidimas ar kažkas panašaus, tik mano pastebėjimas. Man apvalios gvazdikų puokštės labai panašios į tuos servetėlių burbulus, kur gaminami kaip kabinamos dekoracijos 4u.gif

user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Zhaliaakee @ 2012 08 17, 11:09)

kaip grazu smile.gif
Atsakyti
o kas cia blogo, kad panasu g.gif biggrin.gif

Zilile, o pas jus puokstelej tai tik tas raudonas gvazdikas , nes daugiau lyg neiziuriu blush2.gif
ale ir ta raudona nelabai man i gvazdika panasi blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(rabelkyte @ 2012 08 17, 12:36)
o kas cia blogo, kad panasu  g.gif  biggrin.gif

Zilile, o pas jus puokstelej tai tik tas raudonas gvazdikas , nes daugiau lyg neiziuriu  blush2.gif
ale ir ta raudona nelabai man i gvazdika panasi  blush2.gif

man rodos ten roze ir orchidejos
Atsakyti
rebelkyte, man tai nieko, čia tik pastebėjimas 4u.gif rašiau, kad nesupyktumėt, nes žmogus, kuriam pirmam išsakiau savo mintis baisiai įsižeidė, kad taip nupiginau blink.gif puokštę doh.gif Šiaip, pamaniau, gal kam patiks idėja ir puokštė bus įkvėpimas dekoracijoms - teminė šventė thumbup.gif
Papildyta:
Pas Zilile centriukas man panašus iš viso į tą iš žiedlapių sulipdytą gėlę, kaip ji ten vadinas g.gif , glamelija, berods ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zhaliaakee: 17 rugpjūčio 2012 - 11:50
QUOTE(perla <3 @ 2012 08 17, 12:40)
man rodos ten roze ir orchidejos

ir as taip iziuriu.. ax.gif
zaliiake, ideja gera thumbup.gif kadangi pom pomus turbut darysiu, tai ir puokste deres.. jei neapsigalvosiu lotuliukas.gif
Atsakyti
Pas mane ten viduj roze padaryta o aplink orchidejos. Kas liecia gvazdikus tai cia skonio reikalas, man anksciau jie labai nepatiko, o dabar kazkaip labai smile.gif
Atsakyti
Sveikos! 4u.gif
O as galvoju daryti is freziju...Noriu nedidutes puokstytes smile.gif
Atsakyti