Įkraunama...
Įkraunama...

Nuotakos puokštė

Labai nuostabių puokščių čia pridėta, bet nei viena neatrodo TA vienintelė. O gal per daug sureikšminu?

Visada svajojau apie vedrynus, arba apie bijūnus, bet taip gavosi, kad vestuves švęsiu rudenį, o ne pavasarį, kada būna tų gėlių..

Kokiomis gėlemis galima pakeist vedrynus? Kad būtų balti..
Atsakyti
QUOTE(Cikita777 @ 2012 08 16, 15:51)

Kokiomis gėlemis galima pakeist vedrynus? Kad būtų balti..

man gvazdikai wub.gif pavaziuok keleta puslapiu atgal, yra nuostabi gvazdiku puokste wub.gif wub.gif
Atsakyti
Cikita777, labai jus suprantu.. kadangi neliko mano gėlių darysiu pukštės pagrindą iš eustomų.
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zhaliaakee: 16 rugpjūčio 2012 - 15:03
user posted image
Atsakyti
Sveikutės smile.gif norėjau pasidomėt auginančių gėlytes smile.gif norėjau paklasut, ar galima užauginti gubojas darže? Kiek laiko jos auga? Kada reikia sodint? ir kokios ypatingos priežiūros reikalauja? Turiu omeny štai tokias kai čia http://www.intimatew...hrealsimple.jpg
Atsakyti
mano mama gubojos sodinuka pries daug metu atsiveze nuo pajurio. Auga paprasciausiai prie kitu geliu. Krumai dideli, tai tenka juos gerokai pageneti. Per kiek laiko uzaugo neprisimenu biggrin.gif bet senais laikais dar dziovindavom ir nesdavom i koperatyvus, kur supirkdavo dziovintas geles ir is ju darydavo ivairius gaminius . Taip kad auginti galima bet kur, o kvepiaaaaa. ir labai tinka prie roziu biggrin.gif
Atsakyti
Galvojau ir aš apie gvazdikus, bet labai griežta jų apvali forma.. O aš noriu šiokių tokių detalių įvest, tai nemanau, kad būtų gražu..

O kaip laikosi eustomos? Gal iš tiesų, pamaišyt jas su rožėm g.gif
Atsakyti
Mergaites gal kas matėte gražia puokšte iš gvazdiku? Ne gvazdikėliu ,o normaliu gvazdiku... Tikiuosi supratote.. unsure.gif doh.gif
Atsakyti
Turiu 2 puoksteliu variantus, bet neturiu kas ta grozi sukurtu, gal kas parekomenduotu floriste Vilniuje? ax.gif

Atsakyti
QUOTE(Cikita777 @ 2012 08 16, 21:57)
O kaip laikosi eustomos? Gal iš tiesų, pamaišyt jas su rožėm  g.gif

Laiko neblogai. Geriau negu hortenzijos, bent jau man taip sakė floristė. Plius jei su kitom gėlėm daro, tai iš viso... thumbup.gif būna daro į laikiklį, tai išvis laiko puikiai, jei be laikiklio ir vien iš eustomų + karšta, tai vakarop galveles gėlės jau nuleidžia unsure.gif tačiau šiais laikais apklijuoja laikilius gėlių koteliais, jei norite natūralumo 4u.gif

panterra9, pabandykite į gėlių salonus el.paštu išsiųsti foto su užklausa, ar galėtų padaryti g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zhaliaakee: 16 rugpjūčio 2012 - 23:12
QUOTE(Zhaliaakee @ 2012 08 17, 00:10)

panterra9, pabandykite į gėlių salonus el.paštu išsiųsti foto su užklausa, ar galėtų padaryti  g.gif

Issiunciau 2 , kolkas 1 atsakyma turiu - 200 Lt. Tai pasirode daugoka, nes gelytes sezonines blush2.gif , lauksim ir ieskosim toliau . Gal kas zino nebrangininku?
Atsakyti
QUOTE(IZABELĖ.. @ 2012 08 16, 23:26)
Mergaites gal kas matėte gražia puokšte iš gvazdiku? Ne gvazdikėliu ,o normaliu gvazdiku... Tikiuosi supratote.. unsure.gif  doh.gif

gi tereikia pavartyti tema mirksiukas.gif

KAIP ISSIRINKTI PUOKSTE? thumbup.gif
Atsakyti