Įkraunama...
Įkraunama...

Gražūs vyrai

QUOTE(ingute@ @ 2013 11 14, 15:18)
My Webpage
Jensen Ackles  wub.gif

nieko nerodo
http://images5.fanpo...603-800-450.jpg
sitas? Visai nieko
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Realybe: 14 lapkričio 2013 - 15:23
jo- jau pakeičiau kad rodytųsmile.gif šitas wub.gif aktorius seriale Supernatural vaidinantis jo brolį (Jared Padalecki) manau irgi nieko bet Jensen geresnis tačiau kartu abu broliukai šauniai žiurisi wub.gif

user posted image
Atsakyti
Jau kad tiek byvo prikvaksėta apie siauras akis ir rases, tai įkelsiu ne tik siauraakį, bet dar ir juodaodį su plačia nosim, kalbėkit rožančius, kad košmarų nesapnuotumėt biggrin.gif Charles Michael Davis smile.gif user posted image
user posted image
Atsakyti
Oh taip, tas paskutinis tai wow thumbup.gif Nors man juodaodžiai nebepatinka, jau perėjau tą fazę, bet šitas tipas užkibo smile.gif
Atsakyti
Paskutinis jaaaaa wub.gif "King of New Orlean" bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Diamond Fėja: 14 lapkričio 2013 - 17:40
james dornan wub.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(ingute@ @ 2013 11 14, 15:18)
Jensen Ackles  wub.gif
QUOTE(Diamond Fėja @ 2013 11 14, 17:40)
Paskutinis jaaaaa wub.gif  "King of New Orlean"  bigsmile.gif

wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Ixora @ 2013 11 14, 18:57)
Jau kad tiek byvo prikvaksėta apie siauras akis ir rases, tai įkelsiu ne tik siauraakį, bet dar ir juodaodį su plačia nosim, kalbėkit rožančius, kad košmarų nesapnuotumėt  biggrin.gif Charles Michael Davis  smile.gif

Sitas simpatulka! lotuliukas.gif
Atsakyti
Matt Bomer wub.gif

user posted image

user posted image
Atsakyti
Matt Bomer, būtų idealus Kristiano vaidmeniui 50 pilkų atspalvių, berods atsisakė jis? cry.gif
Atsakyti
QUOTE(Elle_ @ 2013 11 15, 17:23)
Matt Bomer, būtų idealus Kristiano vaidmeniui 50 pilkų atspalvių, berods atsisakė jis? cry.gif

Visom keturiom pritariu!!! aš tik už jį bigsmile.gif
Atsakyti
Uzmetykit mane akmenim, bet man klasika prie sirdies is moteru tik Marylin blush2.gif , is vyru tik Elvis... blush2.gif
ypac tas jo magnetizmas filmuose, klipuose atsiskleidzia...

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Stichija: 15 lapkričio 2013 - 20:07