Tai kad tas anksčiau įkeltas ne toks jau ir rytietis Žydas
QUOTE(Diamond Fėja @ 2013 11 07, 23:34)
Į paskutinį dėmesio niekada neatkreipčiau - nepatinka man vyrai siaurėjančiom ar siaurom akim
Man nei vieno nėra gražaus siaurom akim Fui
QUOTE(_aLba_ @ 2013 11 08, 10:54)
Skonio reikalas . Čia šioje temoje sukeltų apie 20 % turėtų mirti nepraradę nekaltybės, mano subjektyvia nuomone į juos net pažiūrėt negalėtų jokia sveiko proto moteris. O čia va, alpsta ir prakaitą braukia (aš tai greičiau perverčiu puslapį, kad košmarai paskui nesisapnuotų ) ... Ir dar koks 30 % tik šiaip baisūs, nors šansų , kad ir nedaug, bet turi...
QUOTE(_aLba_ @ 2013 11 08, 10:54)
Man nei vieno nėra gražaus siaurom akim Fui
O jeigu jau minėtas statistinis lietuvis prisimerktų arba jum pamerktų akį - tai irgi baisu būtų?
QUOTE(snaige10 @ 2013 11 08, 11:04)
O jeigu jau minėtas statistinis lietuvis prisimerktų arba jum pamerktų akį - tai irgi baisu būtų?
Merginos, taigi čia skonio reikalas Mano pačios akys įdomios formos, ne statistinės lietuvės, bet vyrai man patinka tik simpatiški arba charizmatiški, kaip pvz., Robert de Niro
QUOTE(Etra @ 2013 11 08, 09:59)
Skonio reikalas . Čia šioje temoje sukeltų apie 20 % turėtų mirti nepraradę nekaltybės, mano subjektyvia nuomone į juos net pažiūrėt negalėtų jokia sveiko proto moteris. O čia va, alpsta ir prakaitą braukia (aš tai greičiau perverčiu puslapį, kad košmarai paskui nesisapnuotų ) ... Ir dar koks 30 % tik šiaip baisūs, nors šansų , kad ir nedaug, bet turi...
Jau rašiau kažkada, kad jeigu visoms patiktų vienas ir tas pats - tai karas ir ne kitaip
Bet kai pažiūriu, koks kitų skonis kai rašo, ne tai, kad simpatiškas, dailus ar gražus, bet ... tobulas
Apskritaai, pastaruoju metu čia tokius pobaisius sukelia (foto) ir vadinasi tema "gražūs vyrai"
QUOTE(snaige10 @ 2013 11 08, 10:04)
Ne į temą nes išsireiškimas siauros akys nereikia suprasti tiesmukai (tiktų pasakymas - mąstyti siaurai ) tik dėl akių.
Ir nereikėtų europietiško standarto lyginti su kinais, taivanio, japonų gyventojais, geltonaja rase (mongolidais) ir pan. prisimerkę jie ar ne. Bendras vaizdas.
Ir man pastarųjų
QUOTE(_aLba_ @ 2013 11 08, 12:33)
Jau rašiau kažkada, kad jeigu visoms patiktų vienas ir tas pats - tai karas ir ne kitaip
Bet kai pažiūriu, koks kitų skonis kai rašo, ne tai, kad simpatiškas, dailus ar gražus, bet ... tobulas
Apskritaai, pastaruoju metu čia tokius pobaisius sukelia (foto) ir vadinasi tema "gražūs vyrai"
Ne į temą nes išsireiškimas siauros akys nereikia suprasti tiesmukai (tiktų pasakymas - mąstyti siaurai ) tik dėl akių.
Ir nereikėtų europietiško standarto lyginti su kinais, taivanio, japonų gyventojais, geltonaja rase (mongolidais) ir pan. prisimerkę jie ar ne. Bendras vaizdas.
Ir man pastarųjų
Ir man pastarųjų
mano akimis žiūrint - taip, tobulas bet čia tik man Va, yra kam Dieselis tobulas -bože, bože, koks jis man strašnas Rimtai - ne pobjauris, ne niekuo neišsiskiriantis, o tiesiogine ta žodžio prasme - baisus
Europiečių irgi pilna siaurom akim kalbu ne apie maišyto kraujo, o kad ir lietuvaičius, grynakraujus. Aš nelinkus absoliutinti - man yra gražių žmonių ir tarp mongoloidų, ir tarp afroamerikiečių, ir tarp baltųjų Net ir tarp indų kokį vieną kitą iš milijono rasčiau neblogą
man tas tobulasis tai kazkoks ne vyras,bet ONO. JAU GERIAU DIESELIS,O siaip man grazus MIKUTAVICIUS,VAT.
QUOTE(perkunkieme @ 2013 11 08, 12:51)
man tas tobulasis tai kazkoks ne vyras,bet ONO. JAU GERIAU DIESELIS,O siaip man grazus MIKUTAVICIUS,VAT.
Tai taip, moteriškų bruožų - sakau, mano vaiko akys tokios pat. Mergaitės
kad ir jis pats kažin ar pilnametis Aš ne vyriškumą čia ir vertinu, tiesiog bendrai - bruožus
Vat man dieseliai ir panašaus tipažo, tai labiau žmogbeždžiones ar neandertaliečius primena nei žmogų
QUOTE(Elle_ @ 2013 10 30, 13:35)
nebent LT gimęs, nes jau tos siauros akys išduoda tikrą lietuvį
Mama - lietuvė, tėvas - vietnamietis.
tai mes ieskom tokiu vyru kurie butu patrauklus mums seksualiai,ar kazkokiu nezemisku tobulu butybiu?
QUOTE(perkunkieme @ 2013 11 08, 13:40)
tai mes ieskom tokiu vyru kurie butu patrauklus mums seksualiai,ar kazkokiu nezemisku tobulu butybiu?
O kiek čia buvo nežemiškos kilmės? Mes ieškom "gražių" - toks temos pavadinimas O kaip suprantamas žodis "gražus", tai jau čia kiekvienos asmeninis reikalas.