Įkraunama...
Įkraunama...

Gražūs vyrai

Patrauklios ir Savarankiskos ne vienas nepatiko...ypac antrasis...bezdzione blink.gif
Brandon Flowers visai nieko...mano tipazo vyras...
Atsakyti
Nepatiko , nes išvaizdūs . Pačios kelia visokius negražius molius ir jais gėrisi.
Atsakyti
nepatiko, nes ne mano skonio.
Atsakyti
Keliu nes man patinka tokio tipo vyrai blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Patraukli ir Savarankiska: 03 sausio 2013 - 13:06
QUOTE(Hypnotic Poison @ 2012 11 13, 13:23)
Ian Somerhalder  wub.gif  lb seksualus biggrin.gif

drinks_cheers.gif pasiseilėju bežiūrėdama serialą biggrin.gif

QUOTE(l'eau @ 2012 11 18, 17:43)
tatum man tikrų tikriausias wacko.gif jei tai seksualiausias vyras amerikėj, tai mano akims labai pasisekė kad gyvenu europoj

thumbup.gif lotuliukas.gif

QUOTE(11alpina @ 2012 11 20, 23:01)
Colin Farrell (bet tik su trumpais plaukais)

doh.gif drinks_cheers.gif

O man atrodo, kad mes Lietuvoje turim naują žavų veidą:
user posted image
user posted image
Gaila, bet nėra daug gerų jo foto smile.gif
Atsakyti
uoj ne..per daug isliaupsintas paprastas vaikinukas schmoll.gif simpatiskas, bet tik tiek...
Atsakyti
Šitas vaikinas iš X Faktoriaus kai dainavo, o Ščiogolevaitė alpėjo savo kėdėje dėl jo grožio, buvo baisu žiūrėti. Gatvėje tokių soliariuminių vaikinukų su pašiauštais plaukučiais pilna unsure.gif Visiškai nesuprantu, kas jame tokio verčiančio alpti g.gif

Lautner biški kiauliuką primena savo bruožais, pirmasis kas - neįsivaizduoju, bet nelabai tinka šioje temoje irgi biggrin.gif Gal jie Jums ir gražūs, bet aš jokio patrauklumo nematau g.gif Na nebent Hugh Jackman dar visai neprastas mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Ixora @ 2013 01 04, 00:16)
Šitas vaikinas iš X Faktoriaus kai dainavo, o Ščiogolevaitė alpėjo savo kėdėje dėl jo grožio, buvo baisu žiūrėti. Gatvėje tokių soliariuminių vaikinukų su pašiauštais plaukučiais pilna  unsure.gif Visiškai nesuprantu, kas jame tokio verčiančio alpti  g.gif

Lautner biški kiauliuką primena savo bruožais, pirmasis kas - neįsivaizduoju, bet nelabai tinka šioje temoje irgi  biggrin.gif Gal jie Jums ir gražūs, bet aš jokio patrauklumo nematau  g.gif Na nebent Hugh Jackman dar visai neprastas  mirksiukas.gif

Kelkit savo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Patraukli ir Savarankiska @ 2013 01 03, 23:34)
Kelkit savo  smile.gif

Esu kėlusi. Ir nekartą mirksiukas.gif Nepykit, jei ne visos žavisi Jūsų skoniu vyrams, čia vieša erdvė - visko pasitaiko smile.gif
Atsakyti
Jeremy Renner

user posted image

Gerard Butler

user posted image
Atsakyti
http://data.whicdn.c...-zyzz_large.jpg
Aziz Shvershian perfect toks rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(zodiake @ 2013 01 04, 11:17)

net kruptelejau... biggrin.gif man tokie caca lailios nepatinka...vyriskumu nekvepia..net raumenys nepadeda...
Atsakyti