Patrauklios ir Savarankiskos ne vienas nepatiko...ypac antrasis...bezdzione
Brandon Flowers visai nieko...mano tipazo vyras...
Nepatiko , nes išvaizdūs . Pačios kelia visokius negražius molius ir jais gėrisi.
Keliu nes man patinka tokio tipo vyrai
QUOTE(Hypnotic Poison @ 2012 11 13, 13:23)
Ian Somerhalder lb seksualus
pasiseilėju bežiūrėdama serialą
QUOTE(l'eau @ 2012 11 18, 17:43)
tatum man tikrų tikriausias jei tai seksualiausias vyras amerikėj, tai mano akims labai pasisekė kad gyvenu europoj
QUOTE(11alpina @ 2012 11 20, 23:01)
Colin Farrell (bet tik su trumpais plaukais)
O man atrodo, kad mes Lietuvoje turim naują žavų veidą:
Gaila, bet nėra daug gerų jo foto
Šitas vaikinas iš X Faktoriaus kai dainavo, o Ščiogolevaitė alpėjo savo kėdėje dėl jo grožio, buvo baisu žiūrėti. Gatvėje tokių soliariuminių vaikinukų su pašiauštais plaukučiais pilna Visiškai nesuprantu, kas jame tokio verčiančio alpti
Lautner biški kiauliuką primena savo bruožais, pirmasis kas - neįsivaizduoju, bet nelabai tinka šioje temoje irgi Gal jie Jums ir gražūs, bet aš jokio patrauklumo nematau Na nebent Hugh Jackman dar visai neprastas
Lautner biški kiauliuką primena savo bruožais, pirmasis kas - neįsivaizduoju, bet nelabai tinka šioje temoje irgi Gal jie Jums ir gražūs, bet aš jokio patrauklumo nematau Na nebent Hugh Jackman dar visai neprastas
QUOTE(Ixora @ 2013 01 04, 00:16)
Šitas vaikinas iš X Faktoriaus kai dainavo, o Ščiogolevaitė alpėjo savo kėdėje dėl jo grožio, buvo baisu žiūrėti. Gatvėje tokių soliariuminių vaikinukų su pašiauštais plaukučiais pilna Visiškai nesuprantu, kas jame tokio verčiančio alpti
Kelkit savo
QUOTE(Patraukli ir Savarankiska @ 2013 01 03, 23:34)
Kelkit savo
Esu kėlusi. Ir nekartą Nepykit, jei ne visos žavisi Jūsų skoniu vyrams, čia vieša erdvė - visko pasitaiko
http://data.whicdn.c...-zyzz_large.jpg
Aziz Shvershian perfect toks
Aziz Shvershian perfect toks
QUOTE(zodiake @ 2013 01 04, 11:17)
net kruptelejau... man tokie caca lailios nepatinka...vyriskumu nekvepia..net raumenys nepadeda...