GRAŽŪS VYRAI
Vyrus galima analizuoti, o moteris - tik dievinti.
O. Vaildas
Taigi paanalizuokime vyrus: kuo jie gražūs, kas juos padaro gražiais, patraukliais.
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Vyrus galima analizuoti, o moteris - tik dievinti.
O. Vaildas
Taigi paanalizuokime vyrus: kuo jie gražūs, kas juos padaro gražiais, patraukliais.
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Kadangi pradėjau naują temą, tai ir pasisakau bei įkeliu savo paskutinius žavėjimosi objektus
Aš visgi linkusi bent save analizuoti, kodėl man patinka vienas ar kitas vyras...
Ryan Gosling - charizma charizma charizma...+ puikus aktorius
Gerard Pique - visiška tobulybė pagal mano skonį...aukštas, tamsiaplaukis mėlynomis akimis
Fernando Torres - vėl kalta charizma, bet labiausiai žaviuosi juo kaip asmenybe ir šeimos žmogumi...žinoma ir žaidėju
Pradžiai užteks
Aš visgi linkusi bent save analizuoti, kodėl man patinka vienas ar kitas vyras...
Ryan Gosling - charizma charizma charizma...+ puikus aktorius
Gerard Pique - visiška tobulybė pagal mano skonį...aukštas, tamsiaplaukis mėlynomis akimis
Fernando Torres - vėl kalta charizma, bet labiausiai žaviuosi juo kaip asmenybe ir šeimos žmogumi...žinoma ir žaidėju
Pradžiai užteks
QUOTE(zuvyte26 @ 2012 07 12, 23:51)
Pradžiai užteks
Pradžiai užteks
Nu va bus naktimis naršyti - nerodo paveikslų
Tuo tarpu atsiminiau dar vieną, į kurį akis ganau žiūrėdama serialą. Vėl tamsiaplaukis neįtikėtinomis akimis.
zuvyte, juk jau buvo sukurta tema http://www.supermama...howtopic=856371
prasau pranesti moderatorems apie dubliavimasi.
John Barrowman:
Anthony Kiedis jaunas:
Brian Austin Green:
Papildyta:
Kas pamena David Faustino is vedes ir turi vaiku?
JOEY LAWRENCE:
Anthony Kiedis jaunas:
Brian Austin Green:
Papildyta:
Kas pamena David Faustino is vedes ir turi vaiku?
JOEY LAWRENCE:
QUOTE(AgnessBelle @ 2012 07 13, 10:57)
zuvyte, juk jau buvo sukurta tema http://www.supermama...howtopic=856371
Kai vakar kūriau dar nebuvo naujos temos Manau, kadmoderatorės ištrins pamatę
CHANNING TATUM
JAKE GYLLENHAAL
Papildyta:
RYAN CAIRNS
SHANE CRAWFORD
ADAM FIORENTINO
JAKE GYLLENHAAL
Papildyta:
RYAN CAIRNS
SHANE CRAWFORD
ADAM FIORENTINO
QUOTE(zuvyte26 @ 2012 07 13, 10:44)
Kai vakar kūriau dar nebuvo naujos temos Manau, kadmoderatorės ištrins pamatę
Jusu kurta tema:
zuvyte26 Yesterday, 22:10
Mano kurta tema:
AgnessBelle Yesterday, 21:29
Gal tik nepastebejot? Nieko tokio, manau moderatores sujungs abi temas i viena
Oi, iki Gerard Pique zionojau tik tris man negraziausius pripazintus grazuoliukaisvyrus ant sio svieto. Dabar jau keturi Ne eiles tvarka J. Deppas, O. Bloomas, V. Dieselis ir dabar stai sitas
QUOTE(zaRAza @ 2012 07 13, 13:17)
Oi, iki Gerard Pique zionojau tik tris man negraziausius pripazintus grazuoliukaisvyrus ant sio svieto. Dabar jau keturi Ne eiles tvarka J. Deppas, O. Bloomas, V. Dieselis ir dabar stai sitas
oho Deppas ir Dieselis tai man visiskai priesingose pusese
Draugužis persikėlė už Atlanto ir užbūrė visus man tai jis mielas ir kuklus, o nuotraukose atrodo toks vyriškas ir daug vyresnis
Štai Jums lietuvaitis modelis (maišytas jis pakankamai)