Įkraunama...
Įkraunama...

Ekonomiškas garderobas

As irgi akis matau ne tokias, kaip aprasinejot, gan kontrastingas. Tai dabar jau nezinau, ar cia perteikimo problema ar apibudinimo.
Jei man tektu spelioti is tik tokio kiekio foto sakyciau visgi labiau Soft.
Atsakyti
QUOTE(Shana @ 2012 07 26, 16:53)
As irgi akis matau ne tokias, kaip aprasinejot, gan kontrastingas. Tai dabar jau nezinau, ar cia perteikimo problema ar apibudinimo.
Jei man tektu spelioti is tik tokio kiekio foto sakyciau visgi labiau Soft.

o gal bėda mano matyme biggrin.gif gal aš ne taip spalvas matau smile.gif nu bet man jos pilkai žalsvos, gali būt kad nuotraukose nelabai matos. dar tiesa mano vyzdžiai visada labai išsiplėtę (aišku tai būna labiau patalpose), tai akys vakaro šviesoj atrodo kaip juodos išvis
Atsakyti
QUOTE(Teka @ 2012 07 26, 15:57)
o gal bėda mano matyme biggrin.gif gal aš ne taip spalvas matau smile.gif nu bet man jos pilkai žalsvos, gali būt kad nuotraukose nelabai matos. dar tiesa mano vyzdžiai visada labai išsiplėtę (aišku tai būna labiau patalpose), tai akys vakaro šviesoj atrodo kaip juodos išvis

Aisku per kompa tas nustatinejimas sudetingesnis, buna nuotraukos kazko neatspindi. As vos ne metus ganiausi cia temoje, atejau buvau lyg vasara, po to lyg ruduo, ir nuotrauku daug dejau, ir su visokiausiom spalvom ir taip toliau. Bet iki galo kazkoks konkretus vaizdas vis nelipo, kaip ir tinka bet... biggrin.gif Kol idejau atrasta senesne nuotrauka su kiek kitokia plauku spalva ir ryskiom kontrastingom spalvom tongue.gif I ka miargos pasake, kad su tokia oranzine taip atrodyti gali tik pavasaris be jokiu ten bet tongue.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Shana: 26 liepos 2012 - 16:10
QUOTE(Shana @ 2012 07 26, 17:05)
Aisku per kompa tas nustatinejimas sudetingesni, buna nuotraukos kazko neatspindi. As vos ne metus ganiausi cia temoje, atejau buvau lyg vasara, po to lyg ruduo, ir nuotrauku daug dejau, ir su visokiausiom spalvom ir taip toliau. Bet iki galo kazkoks konkretus vaizdas vis nelipo, kaip ir tinka bet... biggrin.gif Kol idejau atrasta senesne nuotrauka su kiek kitokia plauku spalva ir ryskiom kontrastingom spalvom tongue.gif I ka miargos pasake, kad su tokia oranzine taip atrodyti gali tik pavasaris be jokiu ten bet tongue.gif

ok, aš vėliau įmesiu savo blondės ir juodais plaukais foto. pažėsim, ką sakysit biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Teka @ 2012 07 26, 16:57)
o gal bėda mano matyme biggrin.gif gal aš ne taip spalvas matau smile.gif nu bet man jos pilkai žalsvos, gali būt kad nuotraukose nelabai matos. Dar tiesa mano vyzdžiai visada labai išsiplėtę (aišku tai būna labiau patalpose), tai akys vakaro šviesoj atrodo kaip juodos išvis

Pas mane tas pats efektas thumbup.gif , MB kai susipažinom net "pergyveno" ka į rudaakę įsimylėjo lotuliukas.gif . Pas mane chaki žiedelis yra tik prie pat pat vyzdžio, todėl jo niekada nesimato. Prie tam tikro makiažo jos atrodo žalsvos arba visai mėlynos. Bet pas mane baltymas ne toks baltas gal. Dėl to soft man su klaustuku. Ruduo mano akimis atkrenta... nes niekaip neįsivaizduoju tokio įdegio su tom gelsvom/žalsvom šviesiom rudens spalvom. Manau toks įdegis tiesiog atrodytų purvinas blush2.gif
Siūlyčiau dėl spalvinio tipo keltis į šią temą diskusijoms. Ten galima aptarti su kokiomis spalvomis geriau fotografuotis, kokia spalva išryškina kokį tipą, paieškoti savo spalvinių antrininkių.
Atsakyti
Ar aš jau viską pražiopsojau? Paspaudus ant nuorodos prašo slaptažodžio unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(bytte @ 2012 07 26, 19:12)
Pas mane tas pats efektas  thumbup.gif , MB kai susipažinom net "pergyveno" ka į rudaakę įsimylėjo  lotuliukas.gif . Pas mane chaki žiedelis yra tik prie pat pat vyzdžio, todėl jo niekada nesimato. Prie tam tikro makiažo jos atrodo žalsvos arba visai mėlynos.  Bet pas mane baltymas ne toks baltas gal. Dėl to soft man su klaustuku. Ruduo mano akimis atkrenta... nes niekaip neįsivaizduoju tokio įdegio su tom gelsvom/žalsvom šviesiom rudens spalvom. Manau toks įdegis tiesiog atrodytų purvinas  blush2.gif
Siūlyčiau dėl spalvinio tipo keltis į šią temą diskusijoms. Ten galima aptarti su kokiomis spalvomis geriau fotografuotis, kokia spalva išryškina kokį tipą, paieškoti savo spalvinių antrininkių.

jo, matomai teks keltis ir ten smile.gif

QUOTE(dontstop @ 2012 07 26, 19:20)
Ar aš jau viską pražiopsojau? Paspaudus ant nuorodos prašo slaptažodžio  unsure.gif

dabar bandykit ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Teka @ 2012 07 26, 19:41)

dabar bandykit  ax.gif

man į cool vasarą panašu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2012 07 26, 19:48)
man į cool vasarą panašu  4u.gif

man irgi smile.gif
Atsakyti
Labas rytas,
parankiojau dar nuotraukų visokių iš seniau, įdomu, kaip dabar viskas atrodys smile.gif
Atsakyti
Griztant prie kapsulizmo-
nusipirkau superines odines basutes uz maziau nei puse kainos, camel, tokios labai artimos kuno spalvai. Vasaros pradzioje isigyjau tokias pliazankes, ir isitikinau, kad ziauriai kapsuliska, tinka prie beveik visu rubu ir visu tasiu. thumbup.gif
Kazka tokio tipo
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Shana: 27 liepos 2012 - 13:43
Sveikos 4u.gif

susidomejau rubu kapsule, o ir laikas atnaujint garderoba kaip tik butu. tik nelabai sugebu nusistatyt tipa savo spalvini.
esu posviesiu lietuvisku plauku, vasara pasvieseja nuo saules, rudeni/ziema -rudi, akys melynos, oda sviesi, bet linkus i ruduma, na sauleje degu rudai iskart, neisblyskus, jokiu slaku ar apgamu neturiu. kuno sudejimas stambokas.

perziurejau jusu nuorodas ivairias, speju, kad pavasaris, bet nesu tikra... gal galit padet 4u.gif
Atsakyti