Įkraunama...
Įkraunama...

Ekonomiškas garderobas

QUOTE(bytte @ 2012 07 26, 13:37)
Pagal jūsų apibūdinimus tikriausiai būsit vasara... pilkai juodi plaukai, pilkai žalios akys... oda pilkai žalsva atrodo žiema be įdegio ... taip dažniausiai vasarėlės save apibūdina  biggrin.gif .

As irgi taip pagal aprasyma pagalvojau smile.gif
Atsakyti
Tiesa, vakar beskaitinėdama bandžau prisimint, kokie visgi natūralūs mano plaukai doh.gif nes kai pradėjau žilt, tai taip ir dažau, tai jau net nepamenu natūralių. bet kažkaip išlindo prisiminimai, kad būdavo ant saulės tokių ale ryžų gelsvų atspalvių...tai tada nebetikčiau prie cool summer...
Atsakyti
QUOTE(Teka @ 2012 07 26, 14:02)
Tiesa, vakar beskaitinėdama bandžau prisimint, kokie visgi natūralūs mano plaukai doh.gif nes kai pradėjau žilt, tai taip ir dažau, tai jau net nepamenu natūralių. bet kažkaip išlindo prisiminimai, kad būdavo ant saulės tokių ale ryžų gelsvų atspalvių...tai tada nebetikčiau prie cool summer...

As tiesa sakant pagal aprasyma prie Soft linkau, nes Cool akys kontrastingesne buna g.gif
Atsakyti
Aš tai tokios nuomonės kad visai pilkų plaukų nelabai būna, pas mane kai blunka nuo saulės plaukai irgi į gelsvumą/ryžumą ir dar aš gražiai strazadanota, bet vis tiek cool...
Šiaip kadangi paminėjot žalsvai pilkas su chaki akis... ir taip gražiai apibūdinot odą biggrin.gif , tai gali būt kad esate soft summer... o gal ir soft autumn (mano jau nuvalkiotas soft autumn pavyzdys Drew Barrymore su pilkai žalsvom kiek su chaki akim)... gal išvis esate ruduo "išsidarkęs"... visaip ten gali būt ištiesų mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Shana @ 2012 07 26, 15:13)
As tiesa sakant pagal aprasyma prie Soft linkau, nes Cool akys kontrastingesne buna g.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(bytte @ 2012 07 26, 15:26)
Aš tai tokios nuomonės kad visai pilkų plaukų nelabai būna, pas mane kai blunka nuo saulės plaukai irgi į gelsvumą/ryžumą ir dar aš gražiai strazadanota, bet vis tiek cool...
Šiaip kadangi paminėjot žalsvai pilkas su chaki akis... ir taip gražiai apibūdinot odą  biggrin.gif , tai gali būt kad esate soft summer... o gal ir soft autumn (mano jau nuvalkiotas soft autumn pavyzdys Drew Barrymore su pilkai žalsvom kiek su chaki akim)... gal išvis esate ruduo "išsidarkęs"... visaip ten gali būt ištiesų mirksiukas.gif
Papildyta:

drinks_cheers.gif

oi, į drew nei per kur nenešu, vakar išžiūrėjau jos fotosesijas. aš tikrai nepanaši. į ką panaši, nežinau biggrin.gif o, šiapi tai jo, aš greičiausiai ir būsiu išsidarkius biggrin.gif nes realiai aš vaikystėj buvoj tamsaus gymio, ruda tokia, vėliau kažkaip ta oda nušalo, nukentėjo nuo nekokybiškos kosmetikos ir šiaip negerų veiksnių ir patapo kažkokia nenusakomos spalvos biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Teka: 26 liepos 2012 - 14:44
Tai įmeskit foto... smalsu jau pasidarė
Atsakyti
QUOTE(bytte @ 2012 07 26, 15:46)
Tai įmeskit foto... smalsu jau pasidarė

http://public.fotki....alviniam-tipui/
blush2.gif
Atsakyti
bytte, tiek rašėt rašėt, laukiau laukiau, o nieko sad.gif neaišku, kas aš, ane? smile.gif
Atsakyti
... aš savo monitoriuje abi spalvas matau šiltas... tiek žydrą, tiek koralinę/lašišinę... minėjot kad odos spalva nepersidavė tinkamai... bet koralinė/lašišinė mano monitoriuje jus murzina, be to maišeliai po akimis atsiranda, o žydra nors ir balina... bet atrodo geriau.
akys mano monitoriuje šaltos, gan kontrastingos... jokio chaki nematau... primena maniškių spalvą (aš jas įvardijų kaip žalsvai mėlsvai pilkšvas), odą matau neutralią (medium neutral beige)... linkstų prie soft summer g.gif g.gif g.gif
user posted image
Atsakyti
bytte, kai pažiūrėjau foto, man irgi ta žydra geriau atrodo, nei ružava. bet čia kai plaukai dengti, su plaukais (dabar beveik juodais), kitaip kažkaip viskas. nu žiūrėsim, ką kitos pasakys biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Teka @ 2012 07 26, 16:24)
bytte, tiek rašėt rašėt, laukiau laukiau, o nieko sad.gif neaišku, kas aš, ane? smile.gif

bandau suregzti mintis... mažai info, o pas mane labai daug asociacijų visada spalvinių būna. Daug klaustukų dėl spalvinio perdavimo foto, monitoriaus ... ir pan.
Atsakyti
QUOTE(bytte @ 2012 07 26, 16:29)
bandau suregzti mintis... mažai info, o pas mane labai daug asociacijų visada spalvinių būna. Daug klaustukų dėl spalvinio perdavimo foto, monitoriaus ... ir pan.

aišku idealiausia nustatinėt tipą gyvai, kadangi pirmiausia ne visada wb balansas gerai fotike būna nustatytas, antra - monitoriai pas visas irgi skirtingi... žodžiu. na bet nors į tą pusę užvestumėt. ale va žiūrint į spalvas, tai man kažkaip atrodo, kad jos visos man netinka, nors tokių neturiu praktiškai, net nesimatuoju biggrin.gif
Papildyta:
o kaip suprast tas "Lt" prie spalvų? čia tipo Lietuvai pritaikyta? biggrin.gif
Atsakyti