Įkraunama...
Įkraunama...

Ekonomiškas garderobas

tipa reikia nustatineti pagal naturalia plauku akiu odos spalva, nes perdazius plaukus gali buti, kad 'nugrybavot' ir pasirinkot visiskai jums netinkancia biggrin.gif pameginkit plaukus paslept po skarele/juosta ir tada ziuret kokios spalvos labiau tinka, o geriausia tai nusifotkinkit su ivairiom spalvom ir meskit cia i tema, merginos greit nustatys koks jusu tipas thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(dominica @ 2012 07 24, 15:53)
tipa reikia nustatineti pagal naturalia plauku akiu odos spalva, nes perdazius plaukus gali buti, kad 'nugrybavot' ir pasirinkot visiskai jums netinkancia  biggrin.gif pameginkit plaukus paslept po skarele/juosta ir tada ziuret kokios spalvos labiau tinka, o geriausia tai nusifotkinkit su ivairiom spalvom ir meskit cia i tema, merginos greit nustatys koks jusu tipas  thumbup.gif

hmm, jaučiu ir be makiažo reik, ane? reiks eit ruošt fotosesiją, ale kaip tai padaryt, kad dar ir akių spalva matytųs biggrin.gif nes nu vis žiūriu žiūriu ir niekaip pati nematau kokios jos iš tikrųjų spalvos biggrin.gif beje fotkintis su įvairiom spalvom bus sudėtinga, nes pas mane vyrauja pilka, ruda ir kitokios neutralios spalvos...
šiaip jo, dėl plaukų spalvos, tai gali būt nugrybavimas, nes vis nerandu savosios. dažau daug metų beveik juodai, norėjau čia šviesint, ale supasavau, nors esu jau buvus blondė, bet labai nesėkmingo atspalvio.
Atsakyti
QUOTE(Teka @ 2012 07 24, 16:27)
hmm, jaučiu ir be makiažo reik, ane? reiks eit ruošt fotosesiją, ale kaip tai padaryt, kad dar ir akių spalva matytųs biggrin.gif nes nu vis žiūriu žiūriu ir niekaip pati nematau kokios jos iš tikrųjų spalvos biggrin.gif beje fotkintis su įvairiom spalvom bus sudėtinga, nes pas mane vyrauja pilka, ruda ir kitokios neutralios spalvos...
šiaip jo, dėl plaukų spalvos, tai gali būt nugrybavimas, nes vis nerandu savosios. dažau daug metų beveik juodai, norėjau čia šviesint, ale supasavau, nors esu jau buvus blondė, bet labai nesėkmingo atspalvio.

Teka, prie Stiliaus ir aprangos skyriaus yra tema apie spalvini tipa, ten sukaupta nemazai informacijos. Reiktu ieskoti savojo tipo pagal naturalias spalvas, ir po to jei norit dazytis, tai irgi geriausia prisilaikyti savojo ar artimojo tipo.
Man gavosi butent taip, as bludijau ilgai po visus tipus, kol manaji nustate, lyg ir ta galejau but, ir ta lyg nieko, o kai nustate, atsizvelgdama i tai parinkau plauku spalva ir labai sekmingai 4u.gif
Atsakyti
del rubu pardavimo tai tikrai geriau kai nufotografuota ant kuno, nebutinai ant lieso, nes ten kokio L dydzio ant grazaus vistiek nenufotografuosi. bet va ka daryti, kai pardavineji per mazus rubus? g.gif isispraust ir nufotkint neina, o nezinau ar del to, kad jie fotkinti tik ant zemes ar ne del to man ju nieks neperka g.gif apskritai man ispirko tik tuos rubus, kurie su etiketemis ir fotkinti ant manes g.gif
Atsakyti
QUOTE(Shana @ 2012 07 24, 19:07)
Teka, prie Stiliaus ir aprangos skyriaus yra tema apie spalvini tipa, ten sukaupta nemazai informacijos. Reiktu ieskoti savojo tipo pagal naturalias spalvas, ir po to jei norit dazytis, tai irgi geriausia prisilaikyti savojo ar artimojo tipo.
Man gavosi butent taip, as bludijau ilgai po visus tipus, kol manaji nustate, lyg ir ta galejau but, ir ta lyg nieko, o kai nustate, atsizvelgdama i tai parinkau plauku spalva ir labai sekmingai 4u.gif

o kas jums nustatė tipą? nes aš jau manau, kad čia internetu tai padaryti sudėtinga bus. bandžiau va save nufotografuot, tai veido tikros spalvos niekaip nesigauna perteikt. reiktų, kad kas gyvai nustatytų.
o dažytų plaukų spalva tai artima manajai, aš ir esu tamsi, ta tokia nei ruda, nei pilka smile.gif tokia tamsiai pilka gal labiau, tai tamsinu ir tiek. bet jaučiu, kad man jau ši spalva pabodus, o ir nebėra to efekto wow kaip anksčiau. užsirišau skarelę ant galvos tokių rausvai rusvų tonų, nu gražu man pvz, tai įsivaizduoju, kad ir plaukų spalva panaši turėtų tikt biggrin.gif
vėliau gal įkelsiu foto, dabar lekiu, o palikt ilgam čia nete savo veidelio nenoriu smile.gif
Atsakyti
Sveikos,
kažkaip nesinori čia kelt savo foto, bet surizikuosiu. Pati save fotkinau, tai tokios iškraipytos biškį biggrin.gif
bandom

P.S. įkelsiu, kai bus jūsų daugiau, nes dabar nenoriu čia palikti
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Teka: 25 liepos 2012 - 09:26
QUOTE(Teka @ 2012 07 24, 18:13)
o kas jums nustatė tipą? nes aš jau manau, kad čia internetu tai padaryti sudėtinga bus. bandžiau va save nufotografuot, tai veido tikros spalvos niekaip nesigauna perteikt. reiktų, kad kas gyvai nustatytų.

Nustatem mes cia bendrom jegom daugiausia su Byttes ir Dontstop pagalba, jos cia vietines SM speces tongue.gif Mano atvejis tsakant gan sudetingas, nes as toks neutralus tipas, ir tu gan lengvai persokanciu i kitus. O jei jusu tipas koks "svaresnis" tai tikrai nera taip sunku jei nuotraukos yra tinkamos. Paziurekit man atrodo spalvinio tipo temoje buvo aiskinta kaip ir su kokiom spalvom geriausia fotkintis 4u.gif
Atsakyti
Sveikos,
na, ar yra eksperčių šiuo metu? smile.gif Įmesčiau foto, dar prieš įdegmą. nes vakar įdegiau smarkiai veidą, tai dabar nežinia, kada pavyks tikros odos spalvos nuotraukų padaryt doh.gif Kiek skaičiau tuos tipus, tai niekur tokių akių, kaip mano neradau (pilkai žalios arba žaliai pilkos, pati nežinau, koks jos spalvos pas mane doh.gif )
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Teka: 26 liepos 2012 - 12:33
QUOTE(Teka @ 2012 07 26, 13:32)
Sveikos,
na, ar yra eksperčių šiuo metu? smile.gif Įmesčiau foto, dar prieš įdegmą. nes vakar įdegiau smarkiai veidą, tai dabar nežinia, kada pavyks tikros odos spalvos nuotraukų padaryt doh.gif Kiek skaičiau tuos tipus, tai niekur tokių akių, kaip mano neradau (pilkai žalios arba žaliai pilkos, pati nežinau, koks jos spalvos pas mane doh.gif )

Akys mažiausiai lemia tipą, į juos galima visai neatsižvelgti, nebent nustatant potipį gal kažkiek, ir tai ne visada. Aš būsiu temoje vakare, nuo 19 tikrai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2012 07 26, 13:45)
Akys mažiausiai lemia tipą, į juos galima visai neatsižvelgti, nebent nustatant potipį gal kažkiek, ir tai ne visada. Aš būsiu temoje vakare, nuo 19 tikrai  4u.gif

ok, įmesiu vakare smile.gif nors į tas foto žiūrėt negaliu, nes pati save fotkinau, bet dzin, gal kas matysis. aišku idealiausia būtų lauke kur, bet negaliu sulaukt, kol mane kas galės lauke nufotkint, noris greičiau sužinot, kas aš biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Teka @ 2012 07 26, 13:32)
Sveikos,

Pagal jūsų apibūdinimus tikriausiai būsit vasara... pilkai juodi plaukai, pilkai žalios akys... oda pilkai žalsva atrodo žiema be įdegio ... taip dažniausiai vasarėlės save apibūdina biggrin.gif .
Lauksim foto vakarop 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(bytte @ 2012 07 26, 14:37)
Pagal jūsų apibūdinimus tikriausiai būsit vasara... pilkai juodi plaukai, pilkai žalios akys... oda pilkai žalsva atrodo žiema be įdegio ... taip dažniausiai vasarėlės save apibūdina  biggrin.gif .
Lauksim foto vakarop 4u.gif

jo jo, aš jau save prisiskyriau cool summer biggrin.gif
bet noriu šviesint plaukus, tai man labai svarbu tinkamai nustatyt tipą, kad žinot, ar šalto balto reiks, ar šilto smile.gif na šilta, t.y. į gelsvumą jau buvau, tai buvo nelabai, dabar kai kas sako, kad reiktų šalto balto...įdomu įdomu smile.gif) galiu ir dabar įmest, gal jūs ką pasakysit smile.gif
Atsakyti