Taigi, pagrindinis kelionės tikslas buvo visai ne rūbai, o kosmetika, tai pirmiausią važiavom į Vilniaus Klondaiką Elevitą

Sekantis taškas buvo rekomenduotas PC Ozas, kuris visiškai pateisino mano lūkesčius, užtrukom ten 2 val ilgiau, nei planavom. Iš tikrųjų, labai mažai ką sau pirkau, išpardavimai jau finaliniai, nelabai kas likę gero.. Visur naujos kolekcijos, kurių aš dar nežiūriu. Šį bei tą pirkau Inglot, dėl ko ir važiavom, ir dar labai patiko parduotuvė Forever 18. Pirkau megztuką medvilninį, šalikėlį ir 2 diržus. Atkreipiau dėmesį, kad ten itin daug įdomių aksesuarų, ir kainos net ir pradinės visai geros. Pvz tokių įdomių diržų aš niekur nesu mačius, o ir šalikėlių devynios galybės

O dar užmačiau, kad vilniečiai irgi turi tokią noname pigių batų parduotuvę, kaip pas mus Saulėtekio antram aukšte (aš vis ką ten paperku, nors visumoj stilius ne mano, bet negaliu praeiti pro labai žemas kainas. Ir natūralios odos batų ten yra, kam aktualu). Ji yra Nofros bazėje. O Klp tokia pat parduotuvė pc Big.
Antrą dienos pusę pašventėm gamtos grožiams, ir vakarą - Trakams, tad apie rūbus būtų tiek.
Man dar maža parduotuvių

Dominica, aš pavasarį ieškojau tokių sijonų, niekur neradau. Dabar irgi neužkliuvo niekur