Ataskaita apie grand shopping dieną Vln
Taigi, pagrindinis kelionės tikslas buvo visai ne rūbai, o kosmetika, tai pirmiausią važiavom į Vilniaus Klondaiką Elevitą , ten pat tikėjausi prasisukti į Kosliną, Martiną ir dar vieną pigios kosmetikos temoje rekomenduotą baltarusiškos kosmetikos parduotuvę. Dideliam mano nusivylimui Koslina nedirbo, baltarusiška parduotuvė persikėlė kitur, o va Elevita visiškai mane nokautavo Lobynas Jau ir anksčiau siųsdavau ten vyrą su sąrašiuku, bet pati apsilankiau pirmą kartą. Žinoma, palikau labai daug pinigėlių ten
Sekantis taškas buvo rekomenduotas PC Ozas, kuris visiškai pateisino mano lūkesčius, užtrukom ten 2 val ilgiau, nei planavom. Iš tikrųjų, labai mažai ką sau pirkau, išpardavimai jau finaliniai, nelabai kas likę gero.. Visur naujos kolekcijos, kurių aš dar nežiūriu. Šį bei tą pirkau Inglot, dėl ko ir važiavom, ir dar labai patiko parduotuvė Forever 18. Pirkau megztuką medvilninį, šalikėlį ir 2 diržus. Atkreipiau dėmesį, kad ten itin daug įdomių aksesuarų, ir kainos net ir pradinės visai geros. Pvz tokių įdomių diržų aš niekur nesu mačius, o ir šalikėlių devynios galybės Rūbai tai kaip visur, daug maikučių įdomių.
O dar užmačiau, kad vilniečiai irgi turi tokią noname pigių batų parduotuvę, kaip pas mus Saulėtekio antram aukšte (aš vis ką ten paperku, nors visumoj stilius ne mano, bet negaliu praeiti pro labai žemas kainas. Ir natūralios odos batų ten yra, kam aktualu). Ji yra Nofros bazėje. O Klp tokia pat parduotuvė pc Big.
Antrą dienos pusę pašventėm gamtos grožiams, ir vakarą - Trakams, tad apie rūbus būtų tiek.
Man dar maža parduotuvių Šiandien į Akropolį arba Megą važiuosiu
Dominica, aš pavasarį ieškojau tokių sijonų, niekur neradau. Dabar irgi neužkliuvo niekur
sveiki, susidomėjau ir aš ekonomišku garderobu, ir kiek teko sekti jūsų temą, pastebėjau, kad atsibodusius drabužius mainote ar parduodate MD. Gal galėtumėte plačiau papasakoti , turinčios daugiau patirties MD pardavimuose, kaip visa tai "veikia"?
Neveikia Cia turbut del to, kad daugiausia bandau parduoti naujus netikusius drabuzius (praziopsotas grazinimo terminas arba pirkti ne LT). Kazkaip nesinori nauju rubu, uz kuriuos moketa virs 100 Lt pardavinet po 30, o brangesnius sunkiai ten perka
Esu pardavusi keleta beveik nenesiotu vaiku rubeliu, tai nezinau ka pasakot. Idedi skelbima, lauki kol kam nors patiks, susitari del kainos, siuntimo ir t.t., gauni pavedima (jei is kito miesto) ir nesi i pasta
O man kapsuliu idejos igyvendint kazkaip normaliai neina. Ir vis atidedu: ziema sakiau "va pavasariui", pavasari - " va vasarai tai jau tikrai" bet taip ir nebaigiau (nors gal uzuomazgas parodysiu, kai viskas suskalbta ir islyginta bus), dabar galvoju kad darbine tai jau tikrai. Pavasari planuoju i darba grizt, tai reiks apgalvot ir per ziemos ispardavima imtis veiksmu. Taupau jau pinigus tam reikalui, nes reiks is pagrindu visko (per 4 nedirbtus metus niekas nebetinka). Dress kodas grieztas, tai ismones daug nereiks
Esu pardavusi keleta beveik nenesiotu vaiku rubeliu, tai nezinau ka pasakot. Idedi skelbima, lauki kol kam nors patiks, susitari del kainos, siuntimo ir t.t., gauni pavedima (jei is kito miesto) ir nesi i pasta
O man kapsuliu idejos igyvendint kazkaip normaliai neina. Ir vis atidedu: ziema sakiau "va pavasariui", pavasari - " va vasarai tai jau tikrai" bet taip ir nebaigiau (nors gal uzuomazgas parodysiu, kai viskas suskalbta ir islyginta bus), dabar galvoju kad darbine tai jau tikrai. Pavasari planuoju i darba grizt, tai reiks apgalvot ir per ziemos ispardavima imtis veiksmu. Taupau jau pinigus tam reikalui, nes reiks is pagrindu visko (per 4 nedirbtus metus niekas nebetinka). Dress kodas grieztas, tai ismones daug nereiks
prasiejau sian pro kelias parduotuves. nieko gero nebelike, bet nuroviau dailu tvido svarkeli rudeniui, toki a la chanel klasika (170 vietoj 300), seniai nusiziureta mint topa su baltais burbuliukais (35 vietoj 70, kaip dziaugiuosi, kad nepirkau tik radusi!!!) ir viena maza nuodeme- is naujos kolekcijos megztuka tysaliuka melynai baltai dryzuota (65lt).
piestuko formos neriniuota sijona radau! bet buvo ne baltas, o kreminis-gelsvas, netinkama spalva manau, kad kita savaite eisiu ieskoti medziagos ir pas siuveja.. truksta vienintelio balto sijono, kad tureciau nors viena kapsule nuo-iki
piestuko formos neriniuota sijona radau! bet buvo ne baltas, o kreminis-gelsvas, netinkama spalva manau, kad kita savaite eisiu ieskoti medziagos ir pas siuveja.. truksta vienintelio balto sijono, kad tureciau nors viena kapsule nuo-iki
QUOTE(dominica @ 2012 07 22, 15:38)
asos.com radau tokį http://www.asos.com/...r=Holiday green
ir dar kazkuriose internetinėse parduotuvėse tikrai esu mačiusi bent pora variantų. aišku jeigu jums priimtina siųstis drabužius.
sitas irgi dra nėriniuotas http://www.asos.com/...t...=3&clr=Navy
as irgi asos radau, bet siustis, moketi uz siuntima, laukti ir dar galiausiai taisyti parsisiustus pagal figura.. paprasciau pasisiut, cia gi ne kokia super duper mandra suknele
QUOTE(dominica @ 2012 07 22, 18:38)
as irgi asos radau, bet siustis, moketi uz siuntima, laukti ir dar galiausiai taisyti parsisiustus pagal figura.. paprasciau pasisiut, cia gi ne kokia super duper mandra suknele
Siuntimas is asos nemokamas. Bet aisku, jeigu yra galimybe pasisiuti, tai visad geriau siutis.
QUOTE(happypersonality @ 2012 07 22, 12:05)
sveiki, susidomėjau ir aš ekonomišku garderobu, ir kiek teko sekti jūsų temą, pastebėjau, kad atsibodusius drabužius mainote ar parduodate MD. Gal galėtumėte plačiau papasakoti , turinčios daugiau patirties MD pardavimuose, kaip visa tai "veikia"?
Kad jau buvom aptarusios...Rūbus reikia nufotografuot, geriausia ne tik paskleistus ant grindų, bet ir ant modelio, geriau ant liekno ir geros figūros Nuotraukos turi būti kokybiškos, kad gerai matytųsi atspalvis ir sukirpimas. Aprašyti reikia gerai, pagražinant...Kaina turi būti adekvati, už šimtus nieks nieko nepirks, normali kaina 10 - 50 lt.. Kas dar Labai suveikia garsūs gamintojai, net ne vardiniai, Terranova, New Yorker ir pan išperka kaip karštas bandeles Rūbus reikia dažnai atnaujinti, t y ką nors pakeitus aprašyme rūbas atsiduria pirmam puslapy, iškart kas nors juo susidomi, parašo...Bet yra ir nepaklausių rūbų, kurių nieks neperka mėnesių mėnesius..Labai gerai perka tai, kas ant bangos, kas šiuo metu kabo parduotuvėse
QUOTE(rolandas. @ 2012 07 22, 18:39)
kad kažkaip nesuprantu šitos temos esmės Kai produktus kuris laikas panaudoju ir susidarau apie juos nuomonę, būtinai parašau atsiliepimą atitinkamose temose, o šiaip rodyti naujus pirkinius, kokia prasmė
Paskutiniai išpardavimų pasispardymai: nusipirkau bell bottom džinsus ir 2 poras batelių - ant kulniukų ir ant platformos. Dagiau nesitikiu nieko rasti, nebent dar kokias smulkmenas. Ko neradau, matyt pirksiu iš naujų kolekcijų už pilną kainą arba lauksiu vidurio sezono nuolaidų
dontstop ačiū
QUOTE(dontstop @ 2012 07 22, 19:51)
, bet ir ant modelio, geriau ant liekno ir geros figūros
Labai patiko patarimas
Sveikos,
kokia tema Kaip ilgai aš ieškojau kažko panašaus ir net nepagalvojau ieškoti prie "piniginės" Radau jus visai netyčia
Pasakysiu pirmiausia, kad aš niekaip nerandu, koks mano spalvinis tipas. Reik žiūrėt pagal dažytų plaukų spalvą, ar natūralių? Nes nu pvz šiuo metu esu praktiškai juodai dažytais plaukais, oda vasarą būna šiek tiek rusva, kadangi įdegu rudai, tačiau pvz žiemą būnu tokia pilkšvai žalsvo atspalvio, kad būnu priversta nueit į soliariumą nors porą kartų, kad nebūtų tokia baisi veido spalva, turu šiek tiek raudonumo ant žandų (čia nušalimo pasekmė), žiemą tos vietos net violetinės būna jei ilgiau šaltyje pabūnu, akys...akys tokios neapibrėžtos spalvos, pilkos su žalsvai rusvais atspalviais. žodžiu visiškas nesuspratimas man kažkaip pagal akių spalvą norėtųs sakyt, kad aš vasara, tačiau tie plaukai... kažkur skaičiau, kad spalvnį tipą galima nustatyt, pridedant prie veido pvz šalį šaltos mėlynos spalvos ir šltos rausvos, tai man šalta mėlyna visai netinka, o rausva šilta tinka, rausvos šaltos spalvos marškiniai (kuriuos neaišku kam pirkau) irgi man netinka, tai sakyčiau esu šilto tipo, tik vat kurio???
labai noris greičau rast savo tipą ir pradėt sudarinėt tas kapsules nes spinta lūžta nuo rūbų, o rengtis nėra absoliučiai nieko.
beje tos nuorodos pirmam psl neveikia ar čia tik man nesigauna papult į jas?
kokia tema Kaip ilgai aš ieškojau kažko panašaus ir net nepagalvojau ieškoti prie "piniginės" Radau jus visai netyčia
Pasakysiu pirmiausia, kad aš niekaip nerandu, koks mano spalvinis tipas. Reik žiūrėt pagal dažytų plaukų spalvą, ar natūralių? Nes nu pvz šiuo metu esu praktiškai juodai dažytais plaukais, oda vasarą būna šiek tiek rusva, kadangi įdegu rudai, tačiau pvz žiemą būnu tokia pilkšvai žalsvo atspalvio, kad būnu priversta nueit į soliariumą nors porą kartų, kad nebūtų tokia baisi veido spalva, turu šiek tiek raudonumo ant žandų (čia nušalimo pasekmė), žiemą tos vietos net violetinės būna jei ilgiau šaltyje pabūnu, akys...akys tokios neapibrėžtos spalvos, pilkos su žalsvai rusvais atspalviais. žodžiu visiškas nesuspratimas man kažkaip pagal akių spalvą norėtųs sakyt, kad aš vasara, tačiau tie plaukai... kažkur skaičiau, kad spalvnį tipą galima nustatyt, pridedant prie veido pvz šalį šaltos mėlynos spalvos ir šltos rausvos, tai man šalta mėlyna visai netinka, o rausva šilta tinka, rausvos šaltos spalvos marškiniai (kuriuos neaišku kam pirkau) irgi man netinka, tai sakyčiau esu šilto tipo, tik vat kurio???
labai noris greičau rast savo tipą ir pradėt sudarinėt tas kapsules nes spinta lūžta nuo rūbų, o rengtis nėra absoliučiai nieko.
beje tos nuorodos pirmam psl neveikia ar čia tik man nesigauna papult į jas?