Accesories yra Europoje, bet daugiau ten nelabai kas yra - Reserved, Žygio batai, step top ir pan. Ozas didelis prekybos centras, galit pažiūrėt internete, ar yra dominančios parduotuvės pastebėjau, kad ten tos pačios prekės pigesnės nei pvz. Akropolyje - basutės Oze kainavo 99,99 Lt, Akropolyje tos pačios - 119 Lt
ir aš jau apsipirkau per išpardavimus šį kartą apsipirkinėjau pagal principą ieškau - perku - derinu-gražinu ir vėl ieškau :jau atsibodo iki gyvo kaulo
iš pirktų 4 palaidinių prie pilkų kelnių (čia rodžiau) pasilikau 2
tada pirkau dvejas kelnes ir ir dvejus bridžus laisvalaikiui ir prie jų 7 palaidines iš kurių gražinau 1 kelnes ir 1 bridžus ir 2 palaidines
o geriausia su basutėm - vienas užsisakiau internetu - netiko, dar 4 pirkau iš kurių pagaliau 1 pasiliksiu bet dabar gal jau turėsiu sukomplektuotus derinius, nes vis po vieną drabužį pirkdavau, ir vis tiek neturėdavau ką apsirengti, nes vienas prie kito jie nederėdavo
dabar jau į parduotuves porą mėnesių kojos nekelsiu, alergija man nuo jų išsivystė
QUOTE(saimona @ 2012 07 19, 19:39)
Accesories yra Europoje, bet daugiau ten nelabai kas yra - Reserved, Žygio batai, step top ir pan. Ozas didelis prekybos centras, galit pažiūrėt internete, ar yra dominančios parduotuvės pastebėjau, kad ten tos pačios prekės pigesnės nei pvz. Akropolyje - basutės Oze kainavo 99,99 Lt, Akropolyje tos pačios - 119 Lt
Ačiū, Saimona, apžiūrėjau internete, Ozas man puikiai tinka, sudariau 14 "būtina aplankyti" parduotuvių sąrašą Ir Inglot, pasirodo, būtent ten yra
O gal kartais kas žino, kur vaikiškus baldelius pažiūrėti Vln? Kuo pigiau
QUOTE(dontstop @ 2012 07 19, 17:24)
Aaa, tai Forever 18 yra, ne Forever 21 O HandM yra? O pati Terranova? Pas mus Kaune nebėra, o man asmeniškai visai patikdavo ši parduotuvė ir daug iš jos pirkdavau
Ar Panorama ir yra didžiausias PC? Man nei Mango, nei Zaros visai nereikia
Dar viena ausim girdėjau, kad Accesories kažkur yra?
Ar Panorama ir yra didžiausias PC? Man nei Mango, nei Zaros visai nereikia
Dar viena ausim girdėjau, kad Accesories kažkur yra?
terranovos nemaciau jau niekur, HandM irgi nematytas, turbut nera. siaip tai man ozas matyt geriausias pc dabar vilniuje
QUOTE(dominica @ 2012 07 20, 07:21)
terranovos nemaciau jau niekur, HandM irgi nematytas, turbut nera. siaip tai man ozas matyt geriausias pc dabar vilniuje
Na tada kaip ir aiškus taškai
Apie MD. Si menesi pardaviau ten drabuziu uz 70 lt, o menuo dar nesibaige issimainiau i tiesu dzinsini sijona iki keliu. Dabar pasakykit kas nesiojat dzinsinius sijonus, prie ko juos derinat ir gal kokiu foto pvz. galit imesti, nes biski pagooglinau, bet nieko grazaus nerandu Siaip tai planuoju ji nesioti po namus tiesiog su maikutemis, bet galvoju gal ka imantresnio dar galima sugalvot
QUOTE(Leticija @ 2012 07 20, 12:33)
Apie MD. Si menesi pardaviau ten drabuziu uz 70 lt, o menuo dar nesibaige issimainiau i tiesu dzinsini sijona iki keliu. Dabar pasakykit kas nesiojat dzinsinius sijonus, prie ko juos derinat ir gal kokiu foto pvz. galit imesti, nes biski pagooglinau, bet nieko grazaus nerandu Siaip tai planuoju ji nesioti po namus tiesiog su maikutemis, bet galvoju gal ka imantresnio dar galima sugalvot
As nesioju tokius a lia piestukinio tipo i darba su marskinukais, toks pusiau oficialus stilius gaunasi. Priklauso koks tas dzinsinis.
QUOTE(Leticija @ 2012 07 20, 13:33)
Vakare galiu pafotkinti savo derinius Aš labai daug prie ko nešioju
QUOTE(Shana @ 2012 07 20, 13:15)
As nesioju tokius a lia piestukinio tipo i darba su marskinukais, toks pusiau oficialus stilius gaunasi. Priklauso koks tas dzinsinis.
Mazdaug tokio modelio, tik gal siek tiek sviesesnio dzinso
Papildyta:
QUOTE(dontstop @ 2012 07 20, 15:19)
Vakare galiu pafotkinti savo derinius Aš labai daug prie ko nešioju
butu labai idomu, paziureciau ir gal a ska sau prisitaikyciau
QUOTE(Leticija @ 2012 07 20, 16:35)
Ziauriai panasu turiu tik praskiepas priekyje, nesioju kaip darbini prie marskineliu ir polo tipo marskinuku, kai neturiu labai jau oficialiai atrodyti. Tik pas mane dzinsas toks, kad is toleliau net neatrodo kaip dzinsine medziaga.
Leticija
Pirmiausia atsiprašau už nuotraukų kokybę ir nelygintus rūbus Norėjau parodyti tik pačią idėją.
Mano dabartinis džinsinis sijonas atrodo taip:
Jis baliono formos, kiek žemiau kelių, liemuo aukštas, ne aukštintas, bet toks atsiduriantis savo, t y liemens vietoje
Deriniai su marinistiniais topais
Plius
Arba
Deriniai su sportinėm maikėm - mano mėgstamiausi. Avalynė - plokščiapadės basutės ar net sportbačiai
Man labai patinka sukišti topus į vidų
Ir su šiais tinka toks pat variantas, tik basutės kitos
Papildyta:
Šiaip aukščiau parodyti deriniai yra daugiau teoriniai, kažkada matavausi ir rašiausi į užrašų knygutę, kas dera prie šio sijono, kas ne, bet nelabai taip nešioju, nes vasarą man su džinsu karšta, o jei vėsesnė diena, tada su plikom kojom šalta Tad tinkamiausias sezonas pagal mane džinsiniams sijonams - pavasaris/ruduo. Štai kaip aš jį nešiojau šį pavasarį:
su marškiniais - rizikingas derinys su tamsiai mėlyna, be šalikėlio niekaip (šalikėliai tinka bet kokie absoliučiai)
su kardiganais
su megztiniais
Avalynė pagal oro sąlygas ilgaauliai plokščiapadžiai/baletkės (tarpinio varianto neturėjau, bet šiam rudeniui pirksiu botiljonus ant platformos)
Kas liečia spalvas, manau, kad prie džinso tinka bet kokios, o ypač gražus derinys man su raudona
Papildyta:
Na ir šiam rudeniui parūpinta:
Pirmiausia atsiprašau už nuotraukų kokybę ir nelygintus rūbus Norėjau parodyti tik pačią idėją.
Mano dabartinis džinsinis sijonas atrodo taip:
Jis baliono formos, kiek žemiau kelių, liemuo aukštas, ne aukštintas, bet toks atsiduriantis savo, t y liemens vietoje
Deriniai su marinistiniais topais
Plius
Arba
Deriniai su sportinėm maikėm - mano mėgstamiausi. Avalynė - plokščiapadės basutės ar net sportbačiai
Man labai patinka sukišti topus į vidų
Ir su šiais tinka toks pat variantas, tik basutės kitos
Papildyta:
Šiaip aukščiau parodyti deriniai yra daugiau teoriniai, kažkada matavausi ir rašiausi į užrašų knygutę, kas dera prie šio sijono, kas ne, bet nelabai taip nešioju, nes vasarą man su džinsu karšta, o jei vėsesnė diena, tada su plikom kojom šalta Tad tinkamiausias sezonas pagal mane džinsiniams sijonams - pavasaris/ruduo. Štai kaip aš jį nešiojau šį pavasarį:
su marškiniais - rizikingas derinys su tamsiai mėlyna, be šalikėlio niekaip (šalikėliai tinka bet kokie absoliučiai)
su kardiganais
su megztiniais
Avalynė pagal oro sąlygas ilgaauliai plokščiapadžiai/baletkės (tarpinio varianto neturėjau, bet šiam rudeniui pirksiu botiljonus ant platformos)
Kas liečia spalvas, manau, kad prie džinso tinka bet kokios, o ypač gražus derinys man su raudona
Papildyta:
Na ir šiam rudeniui parūpinta:
Aciu dontstop Marinistinio nieko neturiu ir kaip jau ir neplanavau isigyt sia vasara daugiau vasariniu drabuziu. Tai ko gero teks nesioti likusia vasaros dali ta sijona tiesiog su turimom maikutem, o gal kita vasara bandyt kazka marinistinio pasiderint.
Man dar visai patiko toks kazkur matytas variantas: dzinsinis sijonas + juoda dryzuota maikute + ryskus svarkelis. Dar plius balerinos.
O man skirtingai nei tau, dzinsinis sijonas visai nesziuri su ilgaauliais, botiljonais ir pan., ta prasme su siltesniais rubais. Man dzinsinis sijonas grazu tik vasara su nuogom kojom
Man dar visai patiko toks kazkur matytas variantas: dzinsinis sijonas + juoda dryzuota maikute + ryskus svarkelis. Dar plius balerinos.
O man skirtingai nei tau, dzinsinis sijonas visai nesziuri su ilgaauliais, botiljonais ir pan., ta prasme su siltesniais rubais. Man dzinsinis sijonas grazu tik vasara su nuogom kojom
merginos, gal kur matet parduotuvese piestuko formos sviesiu (balta, off white) arba balta su melynu sijonu, kad butu neriniuotas? kazka mazdaug tokio: