QUOTE(dontstop @ 2012 08 23, 12:34)
Teka, man neaišku, kokiam sezonui planuojama kapsulė, vasarinės maikės ir paltas
Šviesios kelnės tikrai gali keistai atrodyti prie palto, nes jos dėl spalvos žiūrisi kaip vasariškos. O dar minėjot, kad esat kriaušės tipo ir paprastai nešiojat tamsias apačias..
rudeniui...kol kas. kažkas ir žiemai liktų. šiaip tai maikes aš nešioju, po megztukais, kardiganais, švarkais, ypač rudenį, ne šaltą žiemą, taigi toks rūbas man normalu. kelnių spalvos iš tikrųjų norėčiau taupe, čia gla ji ne tokia atrodo, nors pardėse nieko tokio nemačiau.
šiandien matavaus tamsiai pilką ir tokį ale tamsiai pilkai rudą kostiumėlį, tai nepasakyčiau, kad labai sau patikau, vero modoj patiko, kad ant etikečių buvo spalvų pavadinimai
tai matavaus kažkokią bijout blue ar kažkaip pan, tai...pati sau negaliu pasakyt, kad gražu, kad negražu irgi neglaiu pasakyt. supratau tik kad tos vsos ryškios mėlynos ir fukcijos ne man, per ryšku man, kaip akcentas būtų gerai. tai esu vėl pasimetime, kokios spalvos rinktis kelnes, švarkelį, sijoną ir pan
o gal išvis žiūrėt kelnes kažkokias tamsias, o švarkelį aplamai iš kitos "operos", ta prasme kitos spalvos, bet kad derėtų. pasimetimas pasimetimas pasimetimas
QUOTE(Shana @ 2012 08 23, 12:48)
As tai nusipirkau pavasario pabaigoje ryskiai pavasarines melynos, na tokias kaip vakar dejom, kelnes. Tai vat bus matyt kaip jas nesiosiu, nes dabar per karsta kelnems, tai dar nelabai bandziau. Siaip ir spalva man patinka, ir modelis, tik prie tokiu ryskiu kelniu nelabai esu pratus
Kazkas tokio kaip virsutineje eileje
mačiau tokias, bet pasimatuot neišdrysau
beje su ta tamsiai mėlyna sunku, yra ir kelnių ir švarkų, bet nesuprantu, tinka man ar ne, vadinas dark navy, ar priklausytų vasarai? rodos ne