Įkraunama...
Įkraunama...

Ekonomiškas garderobas

QUOTE(bytte @ 2012 08 23, 14:30)
Mane tai užvilko ant tos spalvos  lotuliukas.gif , įdomu psichologiškai ką tai reiškia  g.gif ... na ruda stabilumas, saugumas, šeimyniškumas... viskas aišku, kaip tik tuomet vaikai maži buvo, tai taip ir jaučiausi... o dabar ką ... kaip rusai sako babe 45, baba jagatka apet  lotuliukas.gif , šlapimas ant smegenų kauptis pradėjo hihihi.gif

lotuliukas.gif
Nu sako rozine bet kokiu apsireiskimu kazkokio lengvabudiskumo ir romantiskumo apraiska mirksiukas.gif

Atsakyti
viskas aišku pasiskaičius veik visiška tiesa biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2012 08 23, 12:34)
Teka, man neaišku, kokiam sezonui planuojama kapsulė, vasarinės maikės ir paltas  g.gif Šviesios kelnės tikrai gali keistai atrodyti prie palto, nes jos dėl spalvos žiūrisi kaip vasariškos. O dar minėjot, kad esat kriaušės tipo ir paprastai nešiojat tamsias apačias..

rudeniui...kol kas. kažkas ir žiemai liktų. šiaip tai maikes aš nešioju, po megztukais, kardiganais, švarkais, ypač rudenį, ne šaltą žiemą, taigi toks rūbas man normalu. kelnių spalvos iš tikrųjų norėčiau taupe, čia gla ji ne tokia atrodo, nors pardėse nieko tokio nemačiau.
šiandien matavaus tamsiai pilką ir tokį ale tamsiai pilkai rudą kostiumėlį, tai nepasakyčiau, kad labai sau patikau, vero modoj patiko, kad ant etikečių buvo spalvų pavadinimai thumbup.gif tai matavaus kažkokią bijout blue ar kažkaip pan, tai...pati sau negaliu pasakyt, kad gražu, kad negražu irgi neglaiu pasakyt. supratau tik kad tos vsos ryškios mėlynos ir fukcijos ne man, per ryšku man, kaip akcentas būtų gerai. tai esu vėl pasimetime, kokios spalvos rinktis kelnes, švarkelį, sijoną ir pan sad.gif o gal išvis žiūrėt kelnes kažkokias tamsias, o švarkelį aplamai iš kitos "operos", ta prasme kitos spalvos, bet kad derėtų. pasimetimas pasimetimas pasimetimas

QUOTE(Shana @ 2012 08 23, 12:48)
As tai nusipirkau pavasario pabaigoje ryskiai pavasarines melynos, na tokias kaip vakar dejom, kelnes. Tai vat bus matyt kaip jas nesiosiu, nes dabar per karsta kelnems, tai dar nelabai bandziau. Siaip ir spalva man patinka, ir modelis, tik prie tokiu ryskiu kelniu nelabai esu pratus g.gif
Kazkas tokio kaip virsutineje eileje
user posted image

mačiau tokias, bet pasimatuot neišdrysau

beje su ta tamsiai mėlyna sunku, yra ir kelnių ir švarkų, bet nesuprantu, tinka man ar ne, vadinas dark navy, ar priklausytų vasarai? rodos ne
Atsakyti
QUOTE(Teka @ 2012 08 23, 18:12)
patiko, kad ant etikečių buvo spalvų pavadinimai 

vadinas dark navy, ar priklausytų vasarai? rodos ne

Rekomenduoju nesiorientuoti į spalvų pavadinimus etiketėse, nes skirtingi gamintojai tą patį atspalvį užvadiną skirtingai mirksiukas.gif

Jei "visos ryškios mėlynos ir fuksijos" netinka, dar vienas "įrodymas", kad visgi esat vasara, ne žiema ax.gif

Aš tai jūsų vietoj taip daryčiau - apsispręsčiau dėl maždaug 2 - 3 spalvų, tarkim tamsiai mėlyna, pilka ir šalta ruda. Tada žiūrėčiau parduotuvėse tokių spalvų pirmiausia stambius daiktus - paltą, kostiumėlį. Kokios spalvos rasčiau tinkamą (iš tų kelių numatytų), tokios ir pirkčiau. Dasipirkti reikiamo atspalvio bliuskutes šimtą kartų lengviau, nei rasti tam tikro atspalvio paltą rolleyes.gif Kai jau stambiausi, brangiausi daiktai bus nupirkti, tada jau galvosit apie smulkmes, paskiausiai apie aksesuarus.
Atsakyti
Įšoksiu mažumą. Senokai skaitau, tik nerašiau 4u.gif

QUOTE(dontstop @ 2012 08 23, 17:19)

Jei "visos ryškios mėlynos ir fuksijos" netinka, dar vienas "įrodymas", kad visgi esat vasara, ne žiema  ax.gif

save priskiriu žiemai, tiesa, 'deep', bet mėlynos tikrai nemėgstu, ir manau - netinka. nebent vasarį, kai nublunku, ir tik labai intensyvi ir šilta spalva ax.gif klystu?

user posted image
dešinėje - ketvirta spalva ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Shana @ 2012 08 23, 12:13)
Prie navy tai visai ne.
O melynumas gal ja dar ryskina? Cia Bytte protingiau pasakytu ax.gif

ogooooooooo kokie derinukai, cia casual? g.gif
Papildyta:
QUOTE(Amarcord @ 2012 08 23, 12:10)
Aš irgi nebijau. Bet pvz., fuksijos spalvos kelnės, pastebėjau, man gražu su salotiniu (ryškus, bet šviesus) arba oranžiniu (ryškus ir tamsesnis) kardžiu , o prie ryškiai mėlyno ar navy kažkaip jau ne. Kažką tas mėlynumas negero duoda fuksijai  g.gif

user posted image

Atsakyti
QUOTE(fuksė @ 2012 08 23, 19:52)
ogooooooooo kokie derinukai, cia casual?  g.gif
Papildyta:

Tą kairį dėviu į darbą, antrą iš kairės - laisvalaikiu, savaitgaliais, o dviejų dešinių tai niekur nedėviu, negražu man, čia tik kaip iliustraciją idėjau biggrin.gif

Beje, kelnės realiai čiut švelnesnės spalvos, ne tokios rėkiančios (nors nuotrauka konkrečiai mano kelnių) ir oranžinis kardiganas šiek tiek kitokio atspalvio, labai skaniai su fuksija susišaukia (o nuotraukoj vėlgi kažkoks atspalvių neatitikimas ir jau nelabai).
Atsakyti
QUOTE(bytte @ 2012 08 22, 22:05)
šviesi vasara:

labas vakaras,

pagal šiuos įdėtus pavyzdžius man ir light summer gerai tinka. Akis praktiškai kaip mano... Et.... Eikim geriau prie garderobo.

Galvoju taip:
viena kapsulytė Navy + Camel+????? - galvoju apie raudoną, bet labiau ją noriu palikti akcentams
antra pilka+ ?????/+?????? ką patartumėt?

turiu ryškų šaltibarščių spalvos pencil sijoną - kur jį galėčiau padėti?
dar turiu rusvų atspalvių (labai prigesintų, neryškių), juos turbūt reikia grūst į spintos galą g.gif
Atsakyti
Nauja tema 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2012 08 23, 18:19)
Aš tai jūsų vietoj taip daryčiau - apsispręsčiau dėl maždaug 2 - 3 spalvų, tarkim tamsiai mėlyna, pilka ir šalta ruda. Tada žiūrėčiau parduotuvėse tokių spalvų pirmiausia stambius daiktus - paltą, kostiumėlį. Kokios spalvos rasčiau tinkamą (iš tų kelių numatytų), tokios ir pirkčiau. Dasipirkti reikiamo atspalvio bliuskutes šimtą kartų lengviau, nei rasti tam tikro atspalvio paltą  rolleyes.gif Kai jau stambiausi, brangiausi daiktai bus nupirkti, tada jau galvosit apie smulkmes, paskiausiai apie aksesuarus.

tai čia ir yra didžiausia bėda, kad aš neskiriu, kuri tamsiai mėlyna ir ruda yra šaltos. gal ir tos pilkos neskiriu doh.gif bet, manau, logiškiausia gal taip būtų. aš jaučiu galiausiai liksiu nupilkėjus, nes neskirdama tų spalvų, bijosiu ką pirkt..

o šita spalva, kaip sijono, šilta ar šalta?
user posted image
ji tokia violetiniai mėlyna kažkokia, man ji, mano akimis, tinka, bet kažkodėl atrodo, kad ji šilta

Atsakyti
QUOTE(Teka @ 2012 08 24, 07:24)
tai čia ir yra didžiausia bėda, kad aš neskiriu, kuri tamsiai mėlyna ir ruda yra šaltos. gal ir tos pilkos neskiriu  doh.gif bet, manau, logiškiausia gal taip būtų. aš jaučiu galiausiai liksiu nupilkėjus, nes neskirdama tų spalvų, bijosiu ką pirkt..

o šita spalva, kaip sijono, šilta ar šalta?
user posted image
ji tokia violetiniai mėlyna kažkokia, man ji, mano akimis, tinka, bet kažkodėl atrodo, kad ji šilta

doh.gif palenkiau ekraną ir ji jau nebe violetiniai mėlyna, o mėlyna
Atsakyti
QUOTE(Teka @ 2012 08 24, 08:57)
doh.gif palenkiau ekraną ir ji jau nebe violetiniai mėlyna, o mėlyna

Man tai šalta atrodo g.gif
Atsakyti