Įkraunama...
Įkraunama...

Ekonomiškas garderobas

QUOTE(Amarcord @ 2012 08 23, 11:10)
Aš irgi nebijau. Bet pvz., fuksijos spalvos kelnės, pastebėjau, man gražu su salotiniu (ryškus, bet šviesus) arba oranžiniu (ryškus ir tamsesnis) kardžiu , o prie ryškiai mėlyno ar navy kažkaip jau ne. Kažką tas mėlynumas negero duoda fuksijai  g.gif

user posted image

Prie navy tai visai ne.
O melynumas gal ja dar ryskina? Cia Bytte protingiau pasakytu ax.gif
Atsakyti
na aš kažkaip dėliodama ten tą kapsulę, negalvojau, kaip derinsiu tą ružavą su mėlyna, apačios neutralios, maniau, tiks prie visko. o tos kelnės man kažkaip visai geros spalvos atrodo, bent jau čia, nėra per daug šviesios g.gif na gal ne visai čia tinkamai atrodo, aš galvoju apie taupe, ar dark taupe, na iš tos pusės, o šiaip aš ištisai su mašina, tai, gal nesiteptų labai. šiandien dar varysu į PC vieną, dar apsižiūrėsiu

Papildyta:
QUOTE(Amarcord @ 2012 08 23, 12:10)
Aš irgi nebijau. Bet pvz., fuksijos spalvos kelnės, pastebėjau, man gražu su salotiniu (ryškus, bet šviesus) arba oranžiniu (ryškus ir tamsesnis) kardžiu , o prie ryškiai mėlyno ar navy kažkaip jau ne. Kažką tas mėlynumas negero duoda fuksijai  g.gif

na aš apie tokias kelnes net negalvoju biggrin.gif
Atsakyti
Jei su mašina, tai gal ir gerai. Aš tai daug vaikštau, tai jei šlapias asfaltas apsitaško kojos bent kažkiek. Bet dar klausimas, ar ne per sunkiai atrodys tamsesnis lietpalis/paltas ir šviesesnės kelnės g.gif

O dėl fuksijos.. mastau.gif
Aš irgi negalvojau apie tokias kelnes lotuliukas.gif Bet nusipirkau per dideles tokias mėlynas ir gavau pasiūlymą keistis. Dabar džiaugiuosi, nes šiaip nebūčiau gyvenime tokių pirkus biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Amarcord @ 2012 08 23, 12:29)
Jei su mašina, tai gal ir gerai. Aš tai daug vaikštau, tai jei šlapias asfaltas apsitaško kojos bent kažkiek. Bet dar klausimas, ar ne per sunkiai atrodys tamsesnis lietpalis/paltas ir šviesesnės kelnės  g.gif

O dėl fuksijos..  mastau.gif
Aš irgi negalvojau apie tokias kelnes lotuliukas.gif Bet nusipirkau per dideles tokias mėlynas ir gavau pasiūlymą keistis. Dabar džiaugiuosi, nes šiaip nebūčiau gyvenime tokių pirkus  biggrin.gif

nu va dėl to ir gerai pradžioj čia įkelt savo vizijas, gauni gerų patarimų smile.gif gal ir per sunkiai tas paltas, reiktų kitos spalvos

biggrin.gif
Atsakyti
Teka, man neaišku, kokiam sezonui planuojama kapsulė, vasarinės maikės ir paltas g.gif Šviesios kelnės tikrai gali keistai atrodyti prie palto, nes jos dėl spalvos žiūrisi kaip vasariškos. O dar minėjot, kad esat kriaušės tipo ir paprastai nešiojat tamsias apačias..
Atsakyti
QUOTE(Amarcord @ 2012 08 23, 11:29)

O dėl fuksijos..  mastau.gif
Aš irgi negalvojau apie tokias kelnes lotuliukas.gif Bet nusipirkau per dideles tokias mėlynas ir gavau pasiūlymą keistis. Dabar džiaugiuosi, nes šiaip nebūčiau gyvenime tokių pirkus  biggrin.gif

As tai nusipirkau pavasario pabaigoje ryskiai pavasarines melynos, na tokias kaip vakar dejom, kelnes. Tai vat bus matyt kaip jas nesiosiu, nes dabar per karsta kelnems, tai dar nelabai bandziau. Siaip ir spalva man patinka, ir modelis, tik prie tokiu ryskiu kelniu nelabai esu pratus g.gif
Kazkas tokio kaip virsutineje eileje
user posted image
Atsakyti
Bet įdomūs vis dėlto mūsų stereotipai. Kai viršus ryškus, tai visiems viskas ok, o kai kelnės (o viršus, tarkim, neutralus) - tai jau kažkas tokio lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Amarcord @ 2012 08 23, 13:08)
Bet įdomūs vis dėlto mūsų stereotipai. Kai viršus ryškus, tai visiems viskas ok, o kai kelnės (o viršus, tarkim, neutralus) - tai jau kažkas tokio  lotuliukas.gif

drinks_cheers.gif
Su manim tai viskas aišku - aš kriaušė ir man nerekomenduojama atkreipti dėmesį į šikynę biggrin.gif

Man Amarcord fuksija per daug šilta, kad su navy draugautų blush2.gif
O va Tekos derinuke visai gerai, ten ne tokia ryški ir ne tokia ... nu ne tokia... jin su mėlyna žiūrisi, tik gal kaip ir raudona/mėlyna reikėtų kad kažkurios spalvos būtų persvara... ir vasarai iš šiltųjų spalvų grupės (raudonos, geltonos, rudos atspalviai) rinkčiausi tik vieną spalvytę, čia gaunasi dvi... be to su tokia rusva irgi gaunasi įdomiai, ji kai kurias spalvas suintensyvine, ypač geltoną ir visokias rausvas g.gif . Turiu tokios spalvos vasarinę ploną striukę, tai spėjau atkreipti dėmesį.
Na ir derinimo pavyzdėlių (ne kapsulėse, bet gražu wub.gif ... ):
user posted image
eh, ir ah... noriu
o čia kaip tik ryškios kelnės, kontrastas clear winter iš tų pačių spalvų, ir dar vienas žiemai... toks ne iki galo skaniai kažko žiūrisi:
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Amarcord @ 2012 08 23, 12:08)
Bet įdomūs vis dėlto mūsų stereotipai. Kai viršus ryškus, tai visiems viskas ok, o kai kelnės (o viršus, tarkim, neutralus) - tai jau kažkas tokio  lotuliukas.gif

Na as taip neskirstau i virsu apacia, pvz raudona sijona deviu be problemu, bet ta raudona tokia nerekianti.
O siaip manau reikia pagal figuros tipa ziureti, kaip teisingai mergos sako g.gif Man kaip tik virsau pabrezti kazkip ryskiu neverta.
Atsakyti
QUOTE(Shana @ 2012 08 23, 14:11)
Na as taip neskirstau i virsu apacia, pvz raudona sijona deviu be problemu, bet ta raudona tokia nerekianti.
O siaip manau reikia pagal figuros tipa ziureti, kaip teisingai mergos sako g.gif Man kaip tik virsau pabrezti kazkip ryskiu neverta.

Jums asmeniškai netaikiau, bet kad ir gatvėje visada labiau atkreips dėmesį, jei kelnės ryškios, o ne palaidinė smile.gif

O man su mėlyna vis tiek kažkaip negroja ta fuksija g.gif Nesipjauna, bet ir neskamba. Gal tiesiog ne mano derinys smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Amarcord @ 2012 08 23, 13:36)
Jums asmeniškai netaikiau, bet kad ir gatvėje visada labiau atkreips dėmesį, jei kelnės ryškios, o ne palaidinė smile.gif

O man su mėlyna vis tiek kažkaip negroja ta fuksija  g.gif Nesipjauna, bet ir neskamba. Gal tiesiog ne mano derinys smile.gif

As nepastebejau, kad taip gatveje man kristu i akis g.gif

Zinot, man pvz fuksija isvis nelabai, tai retai kokiam derini is tikro patinka vaizdas smile.gif Va Byttes ikelti kai kurie nieko blush2.gif
Atsakyti
Mane tai užvilko ant tos spalvos lotuliukas.gif , įdomu psichologiškai ką tai reiškia g.gif ... na ruda stabilumas, saugumas, šeimyniškumas... viskas aišku, kaip tik tuomet vaikai maži buvo, tai taip ir jaučiausi... o dabar ką ... kaip rusai sako babe 45, baba jagatka apet lotuliukas.gif , šlapimas ant smegenų kauptis pradėjo hihihi.gif
Atsakyti