Įkraunama...
Įkraunama...

Ekonomiškas garderobas

QUOTE(bytte @ 2012 08 23, 09:15)
Nėra  verysad.gif  be to ir šiaip su cool vasaromis liūdnoka, tokių ryškesnių žvaigždžių nelabai randu... na nebent Milla... bet ir ta pastoviai persisūdo. Filmuose tai ji irgi retai savam spalviniam tipe būna. Jai žiūrėt kaip rengtis gal Kate Middleton taip jau teisingai rengiasi, tiesa ją kartais pafatoshopina, tada ir ji, ir rūbų spalvos kiek paryškinamos... bet va vėl... Kate mėgsta šiltą toną ant veido užsitept kartais  blush2.gif liūdna su cool vasaromis... jos arba didina kontrastą, arba softinasi  cool.gif

gaila aišku, bet nieko. aš irgi naudojau neteisingus skaistalus, veidas po jų iškart pašiltėdavo, reiks nusipirkt rausvų, kažkada esu bandžius, tai veidas net atsigavo, o kai rudai varydavau, tai jis jo, būdavo šiltas, rudas, bet nespindėdavau aš labai smile.gif

o čia daugau šaltų vasarų yra? noriu visų kapsules pamatyt biggrin.gif
aš polyvore žaidžiuos jau gal savaitę, ale tai kaip suprantu mano kapsulė labai nuobodi, kad ir spalvų yra, bet aksesuarų nerasta, kaip aš nemoku su jais draugaut doh.gif

Atsakyti
QUOTE(Teka @ 2012 08 23, 10:28)
aš polyvore žaidžiuos jau gal savaitę, ale tai kaip suprantu mano kapsulė labai nuobodi, kad ir spalvų yra, bet aksesuarų nerasta, kaip aš nemoku su jais draugaut  doh.gif

Pasirodykit smile.gif Man su aksesuarais irgi bėda. Karolius užsisegu ir nusiimu iškart. Kartais kuklią apyrankę ant riešo nešioju, kartais auskarus (perliukai arba deimančiukai maži). Visada žiedas. Labai retai užeina nuotaika laikrodžiui.
Atsakyti
QUOTE(Amarcord @ 2012 08 23, 11:00)
Pasirodykit smile.gif Man su aksesuarais irgi bėda. Karolius užsisegu ir nusiimu iškart. Kartais kuklią apyrankę ant riešo nešioju, kartais auskarus (perliukai arba deimančiukai maži). Visada žiedas. Labai retai užeina nuotaika laikrodžiui.

dar vis dėlioju, žiūriu, bet į šitą pusę pradėjau linkt. anksčau buvo tamsiai pikos, ryškiai mėlynos ir fukcijos daug biggrin.gif po vakarykščio pasivaikščiojimo po parduotuves, pakeičiau daug ką smile.gif) ir kažkaip čia pas mane 4 spalvos gaunas
http://www.polyvore.com/cgi/app

ar matos kas? nežinau,kaip įdėt čia
Atsakyti
QUOTE(Teka @ 2012 08 23, 11:05)
dar vis dėlioju, žiūriu, bet į šitą pusę pradėjau linkt. anksčau buvo tamsiai pikos, ryškiai mėlynos ir fukcijos daug biggrin.gif po vakarykščio pasivaikščiojimo po parduotuves, pakeičiau daug ką smile.gif) ir kažkaip čia pas mane 4 spalvos gaunas
http://www.polyvore.com/cgi/app

ar matos kas? nežinau,kaip įdėt čia

Nesimato smile.gif Reikia tą setą išpublikuoti, tada spausti "post to blog" ir jis sugeneruos nuorodą.

Arba tiesiog išpublikuoto seto adresą pakopijuokit.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Amarcord: 23 rugpjūčio 2012 - 10:09
QUOTE(Amarcord @ 2012 08 23, 11:09)
Nesimato smile.gif Reikia tą setą išpublikuoti, tada spausti "post to blog" ir jis sugeneruos nuorodą.

Arba tiesiog išpublikuoto seto adresą pakopijuokit.

bet tai tada jis ten visiems matysis? kažkaip gėda tokią kolekciją publikuot hihihi.gif
o ir padaryt nuotraukos nesigauna, kad čia įkelt. nemoku dar ten , neįsikirtau kas prie ko. išsaugojau vieną savo set'ą, o kur jis dingo, nerandu doh.gif

va
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Teka: 23 rugpjūčio 2012 - 10:23
QUOTE(Teka @ 2012 08 23, 11:20)
bet tai tada jis ten visiems matysis? kažkaip gėda tokią kolekciją publikuot hihihi.gif
o ir padaryt nuotraukos nesigauna, kad čia įkelt. nemoku dar ten , neįsikirtau kas prie ko. išsaugojau vieną savo set'ą, o kur jis dingo, nerandu doh.gif

Jo, matysis biggrin.gif Savo setą rasit dešinėj viršuj ant savo naudotojo vardo užvedusi pelę, pasirinkusi sets ir tuomet drafts (pagal nutylėjimą atsidarys published, tai ten pas jus turbūt tuščia).
Atsakyti
QUOTE(Amarcord @ 2012 08 23, 11:22)
Jo, matysis biggrin.gif Savo setą rasit dešinėj viršuj ant savo naudotojo vardo užvedusi pelę, pasirinkusi sets ir tuomet drafts (pagal nutylėjimą atsidarys published, tai ten pas jus turbūt tuščia).

tai jei aš paspaudžiau draft saved, bet ne published, tai vadinas nieko ir neturiu? ot tundra doh.gif
Atsakyti
Gal kelnės per šviesios rudeniui, tokios kaip matosi nukirptos, kur modelis topą demonstruoja, praktiškiau gal. O šiaip spalvos gražios, tik man sunku įsivaizduoti realų derinį ant žmogaus, ta mėlyna ir fuksija (ar kaip vadinasi šita spalva?) gan pavojingai atrodo, lyg konkuruotų.
Atsakyti
QUOTE(Amarcord @ 2012 08 23, 10:43)
, ta mėlyna ir fuksija (ar kaip vadinasi šita spalva?) gan pavojingai atrodo, lyg konkuruotų.

Aha, man irgi stiprokas derinys. Nors as siaip spalvu ir kontrastu nebijanti, kaip tik prie visu kabinejuos, kad mazai spalvingumo, bet su tokiais stipresnias jau atsargiai g.gif
Atsakyti
tai vat dėl to ir dėlioju, kad pamatyt vaizdą. o kokias jūs spalvas rinktumėtės? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Teka @ 2012 08 23, 11:02)
tai vat dėl to ir dėlioju, kad pamatyt vaizdą. o kokias jūs spalvas rinktumėtės? ax.gif

Oi nezinau, spalvos matot labai skonio reikalas. As va laikinai isimylejau pvz chaki-raudona derini, bet dejau kazkada, tai tikrai ne visoms patinka.
Turejau omeny tik tai, kad ant paveiksliuku daug deriniu spalvu graziai atrodo, bet reikia apmastyti ju praktini panaudojima, man pvz zalia su oranzine grazu, bet mazai kur tokia ryski vaikscioti galeciau g.gif Reikia irgi vertinti jusu darbo pobudi, jei tai darbui kapsule, kiek sau galit leisti margai buti.
Atsakyti
QUOTE(Shana @ 2012 08 23, 11:54)
Aha, man irgi stiprokas derinys. Nors as siaip spalvu ir kontrastu nebijanti, kaip tik prie visu kabinejuos, kad mazai spalvingumo, bet su tokiais stipresnias jau atsargiai g.gif

Aš irgi nebijau. Bet pvz., fuksijos spalvos kelnės, pastebėjau, man gražu su salotiniu (ryškus, bet šviesus) arba oranžiniu (ryškus ir tamsesnis) kardžiu , o prie ryškiai mėlyno ar navy kažkaip jau ne. Kažką tas mėlynumas negero duoda fuksijai g.gif

user posted image
Atsakyti