Beje nuotraukose geriau matosi ar tinka . Pabandyk peržiūrėti nuotraukas kur gržiausiai atrodai
QUOTE(Shana @ 2012 08 22, 14:53)
Ne visad pats save tinkamai ivertinti moki
Bet čia labai svarbu, kad pati sau graži butum
QUOTE(raami @ 2012 08 22, 14:55)
As vaiksciojau Soft gamoje, posviesiais plaukais, ir lyg ir grazu man buvo. Kai cia pradejo viska analizuoti, tikrai daug ka pamaciau kitaip ir "atradau". Dabar lygindama foto tikrai matau, kad man didesnis kontrastas zymiai geriau, ir tamsesni plaukai irgi.
Bet aisku gal kiti save gali labai objektyviai vertinti.
QUOTE(Amarcord @ 2012 08 22, 15:54)
Arba ne
kas panašiausia į tiesą
QUOTE(raami @ 2012 08 22, 15:55)
na ne visada, kas man atrodo gražu, ne visada taip pat atrodo kitiems
QUOTE(Shana @ 2012 08 22, 14:58)
As vaiksciojau Soft gamoje, posviesiais plaukais, ir lyg ir grazu man buvo. Kai cia pradejo viska analizuoti, tikrai daug ka pamaciau kitaip ir "atradau". Dabar lygindama foto tikrai matau, kad man didesnis kontrastas zymiai geriau, ir tamsesni plaukai irgi.
jei domiesi, stebi po kiek laiko vistiek pradedi matyti daugiau.
Sveikos labai norėsiu prisijungti prie jūsų temos šauniojo būrelio, tad tikiuosi, kad priimsit ir iškart pagalbos paprašysiu - gal padėtumėt su spalvinio tipo nustatymu? Kaip tik anoje temoje sukroviau foto, būčiau labai labai dėkinga, jei pamatytumėt ir savo nuomonę pasakytumėt
O sita spalva pavasario taip?
Nu kokia ji man grazi, viena svarkeli panasios spalvos baigiu sudevet, galvoju ir dairausi kito, pamazu dairausi, gal reiktu i reserved uzsukti?
QUOTE(bytte @ 2012 08 21, 21:25)
Sakyčiau gal light ??? light su pavasariu maišyta, tai irgi ne visai šaltas tipas, be to tokios švariausios spalvytės, ir mėlyna ryški...
Ačiū!
Paletė ši man labai graži ir ne tokia blanki kaip tikėjausi. Bet aš kažkaip light summer tokias visai visai šiaurietiškas blondines baltais antakiais įsivaizduoju... Kur pudros numeriukas 01... Ar aš klystu? Aš truputį tamsesnė ir kai pasidažau, ryškesnė.
Malena, nepamenu, kokio šviesumo buvau, kai matėmės - dabar gal kiek šviesesniais plaukais esu, bet irgi manau, kad galiu būti cool.
Štai keli fragmentai akių ir odos (pirmos be, trečia su makeup):
http://public.fotki.com/kiovne/spalva/
Na, o grįžtant prie garderobo sugalvojau tokią "klastą"- kadangi nuo seno turiu daug kokybiškų juodų rūbų, negaliu mest jų lauk. Tai pagalvojau, kad lai būna tai kapsulės papildinys - pvz, juodos kelnės - juk jos tinka prie visko (na gerai, netiks prie tamsių viršų - bus niūru) - tai jei prie visų kapsulinių apačių pridėsiu dar papildomai juodas kelnes, praplėsiu kapsulę ir nieko nesugadinsiu... Ką manot?
Tik nežinau, ką daryt su juodais švarkais? Turiu 2 gerus, kokybiškus, man tinkančius. Jei derint su mano spalvinio tipo palaidinėm, skarom ir t.t. Gal nebūtų blogai?
O vasaroms camel spalva labai blogai? Va tokią suknelę turiu... Derinu su juodu diržu...
QUOTE(Gute444 @ 2012 08 22, 17:13)
O sita spalva pavasario taip?
Nu kokia ji man grazi, viena svarkeli panasios spalvos baigiu sudevet, galvoju ir dairausi kito, pamazu dairausi, gal reiktu i reserved uzsukti?
Oi neaiški man šita spalva ... realiai matau kad mano šaltesnė, bet šiaip nete ar foto neskiriu
Aš neišdrįsčiau tokio švrakelio dėvėt... čia pas mane problema... tokios ryškios spalvos galiu dėvėt šalį, palaidinę ... dar na rankinę ar diržą.
pavasario bright turquise
vasaros tiesiog turquise
šitam rate gal geriau skirtumas matosi
Papildyta:
šviesi vasara:
akis
įžimybės
ištestuota light summer nenublondinta iki pergalės
Bytte, tu kaip visada, išsamiai
o ištestuotos cool vasaros neradai? kaip ieškot angliškai?
QUOTE(Teka @ 2012 08 23, 06:49)
Bytte, tu kaip visada, išsamiai
Nėra be to ir šiaip su cool vasaromis liūdnoka, tokių ryškesnių žvaigždžių nelabai randu... na nebent Milla... bet ir ta pastoviai persisūdo. Filmuose tai ji irgi retai savam spalviniam tipe būna. Jai žiūrėt kaip rengtis gal Kate Middleton taip jau teisingai rengiasi, tiesa ją kartais pafatoshopina, tada ir ji, ir rūbų spalvos kiek paryškinamos... bet va vėl... Kate mėgsta šiltą toną ant veido užsitept kartais liūdna su cool vasaromis... jos arba didina kontrastą, arba softinasi