Įkraunama...
Įkraunama...

Ekonomiškas garderobas

QUOTE(Shana @ 2012 08 22, 14:29)
Visai faina, mano kompe tai cia gan "mano" pavasarine spalva ax.gif Reiks uzlekti i parde, gal dar yra ko like is ispardavimu g.gif

Shana tai kas tu dabar? g.gif bigsmile.gif Kiek pamenu buvai soft vasara g.gif
Atsakyti
QUOTE(raami @ 2012 08 22, 15:33)
Shana tai kas tu dabar? g.gif  bigsmile.gif Kiek pamenu buvai soft vasara g.gif

emigrantė hihihi.gif
Atsakyti
Teka, man ta spalva balanced labiau, bet aisku kompo paklaida tiketina.

QUOTE(raami @ 2012 08 22, 14:33)
Shana tai kas tu dabar? g.gif  bigsmile.gif Kiek pamenu buvai soft vasara g.gif

Oi tai tu daug praleidai hihihi.gif As pavasaris, Clear spring. Tiesa as dabar tamsiauplauke smile.gif Mergos vienbalsisskai sake, kad man tamsus geriau.
Papildyta:
QUOTE(Teka @ 2012 08 22, 14:36)
emigrantė hihihi.gif

Sitas tai jau seniai. biggrin.gif
Bludijau po visur, bet gal pagaliau atradau savo hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(Shana @ 2012 08 22, 15:39)
Teka, man ta spalva balanced labiau, bet aisku kompo paklaida tiketina.
Oi tai tu daug praleidai hihihi.gif As pavasaris, Clear spring. Tiesa as dabar tamsiauplauke smile.gif Mergos vienbalsisskai sake, kad man tamsus geriau.

o parduotuvėj apšvietimo paklaida irgi. man dar biškį dėl tamsiai mėlynų klaustukais, su ta spalva išvis nesuprantu, kada ji šalta kada šilta

o aš irgi noriu pamatyt. kada jau bus leista patekt į slaptąjį albumą? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Shana @ 2012 08 22, 14:40)
Papildyta:

Sitas tai jau seniai. biggrin.gif
Bludijau po visur, bet gal pagaliau atradau savo hihihi.gif

O pavasariai ne blondinės gražia oda? g.gif

Tai gal jau ne Ispanijoj? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo raami: 22 rugpjūčio 2012 - 14:43
QUOTE(Teka @ 2012 08 22, 14:41)
o parduotuvėj apšvietimo paklaida irgi. man dar biškį dėl tamsiai mėlynų klaustukais, su ta spalva išvis nesuprantu, kada ji šalta kada šilta

o aš irgi noriu pamatyt. kada jau bus leista patekt į slaptąjį albumą? biggrin.gif

Man spalva panasi i melyna is cia
user posted image

Del albumo reikia senbuviu pritariancio balsavimo biggrin.gif
Kas uz?
Papildyta:
QUOTE(raami @ 2012 08 22, 14:43)
O pavasariai ne blondinės gražia oda? g.gif

Tai gal jau ne Ispanijoj?  g.gif

Oi ne, nebutinai.

Ispanijoj, cia irgi atradau savo vieta wub.gif Kaip ir Pavasario tipe biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Shana @ 2012 08 22, 15:45)
Man spalva panasi i melyna is cia

Del albumo reikia senbuviu pritariancio balsavimo biggrin.gif
Kas uz?

nu jo, toč toč spalva. o šita, jau mano manymu, šaltesnė http://www.reserved....jackets/U8940_2

beje buvau visai pamiršus šią paletę, ten gi viskas taip gerai matos doh.gif tik vat kaip ją į parduotuvę pasiimt? arba bent jau prieš važiuojant ilgai ilgai žiūrėt, kad įsidėmėt smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Teka: 22 rugpjūčio 2012 - 14:48
QUOTE(Teka @ 2012 08 22, 14:41)

Galima kitaip. Ar tu sau graži su ja ar ne? tongue.gif. Prie tinkančios spalvos veidas atsigaves, o prie ne išblyškęs. Bent jau man taip ax.gif Tinkantis rūbas turi neužgožti tavęs.
Kaip Chanel sakė: Jei pamatei gražią moterį ir neprisimeni kuo ji buvo apsirengus, reiškia jos apranga buvo tobula. (ar kažkaip panašiai)
Atsakyti
QUOTE(raami @ 2012 08 22, 15:48)
Galima kitaip. Ar tu sau graži su ja ar ne? tongue.gif. Prie tinkančios spalvos veidas atsigaves, o prie ne išblyškęs. Bent jau man taip ax.gif  Tinkantis rūbas turi neužgožti tavęs.

Kaip Chanel sakė: Jei pamatei gražią moterį ir neprisimeni kuo ji buvo apsirengus, reiškia jos apranga buvo tobula. (ar kažkaip panašiai)

na taaaip, bet čia biškį slidoka, gal tau atrodys gražu, o kiti sakys veeeu biggrin.gif

thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Teka @ 2012 08 22, 14:50)
na taaaip, bet čia biškį slidoka, gal tau atrodys gražu, o kiti sakys veeeu biggrin.gif

thumbup.gif

Tai namuose matuokis ką turi ir stebėk kaip atrodai mirksiukas.gif Po kiek laiko tikrai pajausi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(raami @ 2012 08 22, 15:52)
Tai namuose matuokis ką turi ir stebėk kaip atrodai mirksiukas.gif Po kiek laiko tikrai pajausi smile.gif

karsta.gif
Atsakyti
QUOTE(Teka @ 2012 08 22, 14:47)

beje buvau visai pamiršus šią paletę, ten gi viskas taip gerai matos doh.gif tik vat kaip ją į parduotuvę pasiimt? arba bent jau prieš važiuojant ilgai ilgai žiūrėt, kad įsidėmėt smile.gif

Jei geras printeris galima pabandyti atspausdinti.

QUOTE(raami @ 2012 08 22, 14:48)
Galima kitaip. Ar tu sau graži su ja ar ne? tongue.gif. Prie tinkančios spalvos veidas atsigaves, o prie ne išblyškęs. Bent jau man taip ax.gif  Tinkantis rūbas turi neužgožti tavęs.

Ne visad pats save tinkamai ivertinti moki g.gif
Atsakyti