Įkraunama...
Įkraunama...

Ekonomiškas garderobas

QUOTE(Shana @ 2012 08 22, 12:03)
Bent jau apie save snekant tai manau, kad ne, nes naudoju tik laabai minimaliai, permatoma biria pudra, pravedu teptuku aplink veida ir tiek  smile.gif

Aš Armani kosmetiką radau, tai dabar kasdien dažausi smile.gif
Ankščiau mažaui naudojau. Bet taip patinka, kad nebegaliu be jos tongue.gif. Nesimato kad prisidažius, bet veidas spindi. O ir pastebėjau kad ryškesnės spalvos geriau atrodo bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(raami @ 2012 08 22, 12:32)
Tai tada vasara g.gif. Turėtų ruda netikri, bet man gražiai atrodo rolleyes.gif

Visiems tipams tinka visos spalvos, nelygu koks atspalvis. Ruda tinka visiems, vasaroms - šalti rudi atspalviai. Kartojama apie tai temoje bene kasdien ax.gif
Atsakyti
sveikutės

aš nevilty sad.gif visų pirma suvokiau skaudžią tiesą, kad nifiga aš nesuprantu tuose atspalviuose, kurie ten šalti, kurie šilti. prašliaužiojau parduotuves, esu visiškam pasimetime. mano galvojamos spalvos fukcijos ir blue navy, na tokios ryškios mėlynos, man atrodo per daug rėkiančios, aš jų bijau. nesakyčiau, kad netinka, bet, manau, jog su tokiom niekur neišeičiau, nemoku būt ryški. pilkų rūbų irgi neįmanoma rast, kelnės visos į apačią smarkiai siaurėjančios,arba išvis aptemptos tik, kostiumėlių kokybės tragiškos. beje tos pačios pilkos irgi jau nebežinau, kokios ieškot. žodžiu, bijau, kad išvis nieko nenusipirksiu ir vaikščiosiu su skudurais visokiais pernykščių metų.
ir dar prisiminiau, buvau visiškai pamiršus, kad mano žieminė striukė-paltas rusvos spalvos doh.gif bet tikrai kito negaliu pirkt, šitą ir taip brangiai pirkau tik pernai...kų daryt?
Atsakyti
QUOTE(Teka @ 2012 08 22, 14:42)
sveikutės

aš nevilty sad.gif visų pirma suvokiau skaudžią tiesą, kad nifiga aš nesuprantu tuose atspalviuose, kurie ten šalti, kurie šilti. prašliaužiojau parduotuves, esu visiškam pasimetime. mano galvojamos spalvos fukcijos ir blue navy, na tokios ryškios mėlynos, man atrodo per daug rėkiančios, aš jų bijau. nesakyčiau, kad netinka, bet, manau, jog su tokiom niekur neišeičiau, nemoku būt ryški. pilkų rūbų irgi  neįmanoma rast, kelnės visos į apačią smarkiai siaurėjančios,arba išvis aptemptos tik, kostiumėlių kokybės tragiškos. beje tos pačios pilkos irgi jau nebežinau, kokios ieškot. žodžiu, bijau, kad išvis nieko nenusipirksiu ir vaikščiosiu su skudurais visokiais pernykščių metų.
ir dar prisiminiau, buvau visiškai pamiršus, kad mano žieminė striukė-paltas rusvos spalvos doh.gif bet tikrai kito negaliu pirkt, šitą ir taip brangiai pirkau tik pernai...kų daryt?

Kelnes derint prie palto. Marks and spencer bent seniau būdavo nemažai ofisinių kelnių. Daugiausiai niūrių spalvų, bet išsirinkus modelį galima internete pažiūrėti, gal yra ir kitų atspalvių, tik pas mus neužveža.
Dėl ryškių spalvų, tai bent mėlynos tikrai nėra ko bijoti. Bet galima pradėti nuo palyginti mažų detalių - maikutės, skarelės, dirželio. Gana saugus variantas yra ir spalvotas kardiganas arba megztukas. Vat spalvotoms kelnėms jau reikia drąsos (iš patirties žinau lotuliukas.gif )
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Amarcord: 22 rugpjūčio 2012 - 13:53
QUOTE(Teka @ 2012 08 22, 13:42)

Šaliką tinkančios spalvos nusipirk ir bus gerai mirksiukas.gif
Atsakyti
Jeigu neišeina iš atminties nustatyti, ar perkamo rūbo atspalvis tinka prie turimo garderobo - visada yra grąžinimo galimybė. Manau, nieko bloga ja naudotis wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Amarcord @ 2012 08 22, 14:52)
Kelnes derint prie palto. Marks and spencer bent seniau būdavo nemažai ofisinių kelnių. Daugiausiai niūrių spalvų, bet išsirinkus modelį galima internete pažiūrėti, gal yra ir kitų atspalvių, tik pas mus neužveža.
Dėl ryškių spalvų, tai bent mėlynos tikrai nėra ko bijoti. Bet galima pradėti nuo palyginti mažų detalių - maikutės, skarelės, dirželio. Gana saugus variantas yra ir spalvotas kardiganas arba megztukas. Vat spalvotoms kelnėms jau reikia drąsos (iš patirties žinau  lotuliukas.gif )

sakai rudas jamt? bet tai..nooors...kurią dieną pašoksiu iki ozo ir dar į elvą, gal ką rasiu gero, nors abejoju smarkai, kadangi žiauriai nėra, ką rinktis, ypač, kai dabar žinai konkrečas spalvas. nes anksčau būčiau radus kažką nusipirkt, bet dabar gi negaliu, reikia derint smile.gif

QUOTE(raami @ 2012 08 22, 14:53)
Šaliką tinkančios spalvos nusipirk ir bus gerai mirksiukas.gif

nu reikės kažką

QUOTE(Amarcord @ 2012 08 22, 14:54)
Jeigu neišeina iš atminties nustatyti, ar perkamo rūbo atspalvis tinka prie turimo garderobo - visada yra grąžinimo galimybė. Manau, nieko bloga ja naudotis wink.gif

tai šitą dalyką, manau, tikrai reiks pradėt praktikuot doh.gif nes nu ant tiek visur viskas skirias, atspalvių įvairausių. bet svarbiausia, kad aš nesuprantu, ar šiltas ten jis, ar šaltas. ar žiūrėt grynai tinka prie veido ar ne ir tiek, o nesparint ten dėl tų šaltas/šiltas?
Papildyta:
jei kas nors užmatysit būtent true arba cool summer kapsulę, ar šiaip kokių pavyzdžių su rūbais ir pan, bet ko, meskit čia biggrin.gif nes man ta paletė toks sudėtingas reikalas. žiauriai gerai būtų rast tokią fotosesiją cool vasarai, kaip kad buvo su drew rudeniui berods. labai gerai gaunas tada pamatyt ir įsivaizduot viską
Atsakyti
QUOTE(Teka @ 2012 08 22, 15:02)
sakai rudas jamt? bet tai..nooors...kurią dieną pašoksiu iki ozo ir dar į elvą, gal ką rasiu gero, nors abejoju smarkai, kadangi žiauriai nėra, ką rinktis, ypač, kai dabar žinai konkrečas spalvas. nes anksčau būčiau radus kažką nusipirkt, bet dabar gi negaliu, reikia derint smile.gif
nu reikės kažką
tai šitą dalyką, manau, tikrai reiks pradėt praktikuot doh.gif nes nu ant tiek visur viskas skirias, atspalvių įvairausių. bet svarbiausia, kad aš nesuprantu, ar šiltas ten jis, ar šaltas. ar žiūrėt grynai tinka prie veido ar ne ir tiek, o nesparint ten dėl tų šaltas/šiltas?

Aš tai tiesiog žiūriu, ar tinka smile.gif Bet čia jau aplaidus požiūris į kapsulės metodą blush2.gif

Jei paltas rusvas į rudumą, tai turbūt rudas. Jei rusvas į rūžavumą, violetinumą, tai gali ir mėlynos, ir pilkos tikt.

Po darbo einu grąžint rankinės doh.gif Pagal ant etiketės užkabintą kodą išsiaiškinau, kur yra man tinkamos (iš interneto foto) spalvos bigsmile.gif Eisiu žiūrėt, mažu tikrai bus gera.
Atsakyti
QUOTE(Teka @ 2012 08 22, 14:02)

Kai pradejau sia tema dometis, irgi sunkiai skiriau, to po kazkaip issilavino akis. Parduotuveje galima paimti pvz 3 skirtingu melynu spalvu rubus ir sulyginti, kai padedi salia, tai buna pasimato geriau, kas yra kas mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Shana @ 2012 08 22, 15:09)
Kai pradejau sia tema dometis, irgi sunkiai skiriau, to po kazkaip issilavino akis. Parduotuveje galima paimti pvz 3 skirtingu melynu spalvu rubus ir sulyginti, kai padedi salia, tai buna pasimato geriau, kas yra kas mirksiukas.gif

nu jooo, dar daug ko reiks išmokt smile.gif
Papildyta:
http://shop.mango.co...s=1345638239250

čia šalta ar šilta?

parduotuvėj ši suknelė kaip baisiai atrodė, o čia visai gražiai. išvada - reikia matuotis tuos rūbus, kurie ant pakabų atrodo negražiai, nes apsirengus bus gražu biggrin.gif ir atvirkščai, nesimatuot tų,kurie atrodo gražiai ant pakabų
Atsakyti
QUOTE(Teka @ 2012 08 22, 14:25)

parduotuvėj ši suknelė kaip baisiai atrodė, o čia visai gražiai. išvada - reikia matuotis tuos rūbus, kurie ant pakabų atrodo negražiai, nes apsirengus bus gražu biggrin.gif ir atvirkščai,  nesimatuot tų,kurie atrodo gražiai ant pakabų

Visai faina, mano kompe tai cia gan "mano" pavasarine spalva ax.gif Reiks uzlekti i parde, gal dar yra ko like is ispardavimu g.gif
Atsakyti
QUOTE(Shana @ 2012 08 22, 15:29)
Visai faina, mano kompe tai cia gan "mano" pavasarine spalva ax.gif Reiks uzlekti i parde, gal dar yra ko like is ispardavimu g.gif

tai reiškias ji šilta. o aš tokias žiūrėjau...

kurios iš čia cool summer spalvos?
http://www.reserved....n/woman/jackets
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Teka: 22 rugpjūčio 2012 - 14:32