QUOTE(daite @ 2012 08 20, 19:33)
Kažin kokie striukių modeliai tinka kriaušėms, kad ir sijoną būtų galima nešioti?
Kriaušėms svarbu kad nesibaigtų ties klubais, jai trumpa tai iki juosmens, jai ilga tai pilnai užpakalį kad dengtų. Trumpos iš principo visos tinka... nebent nuo krūtinės platėja (My Webpage). Ilgesnės platėjančio (vadinamo A) fasono. Kaip platėja labai priklauso nuo to kurioje vietoje figūra platėja, svarbu nerišamos diržu (bet šiaip dėl diržų kaip ir atskira tema), nes labai pabrėžia užpakalį, o to kriaušėms rekomenduoja vengti .
Mane asmeniškai žiauriai lieknina tokio fasono:
Beja manau geriausias rodiklis paltų fasono yra tas, jai viršutinė dalis tobulai gula (nei siaura, nei plati), o apačia laisva (nebent iki juosmens, tada tik tobulai gula)
Kadangi atitinkamo silueto turi būti ir sijonai, tai lieka suderinti tik stilių
QUOTE(raami @ 2012 08 21, 11:16)
Man įdomu ar jus griežtai suskirstę rūbus sezonams? Pas mane kažkaip daug nešiojamų ištisus metus . Įtariu negerai taip
Pas mane yra du sezonai: karštas ir visas kitas laikas
QUOTE(Vivian7 @ 2012 08 21, 12:04)
As irgi taip pagalvojau, kad ruda turi buti salta, bet tai kazkaip sunku su ja gaunasi. O tai Bytte, kodel atsisaket rudos, nusprendet kad netinka pagal spalvini tipa? na as nezinau, kai pasiziuriu i save su pilkais ar juodais rubais, ypac dienos sviesoj, sauleta diena, taip isryskeja ruda plauku spalva, vos ne i ryzuma, toks kontrastas matosi tarp rubu ir plauku. Su ruda spalva, purvinom spalvom plaukai atrodo daug geriau, uz tai ir bandau kazka su ta salta ruda, nes silta ruda jau netinka prie odos ir akiu. Taip iseitu turiu salta veida ir siltus plaukus.
Ne tai kad atsisakiau, bet tiesiog pabodo. O gal emociškai nebelimpa spalva... tiesiog nebesinori jos. Apie spalvinius tipus nieko nežinojau, tai todėl ir papuldavo rudų man netinkančių... O taip kai žinai nelabai yra problemų su ruda.
jai plaukai šilti tai gal jūs soft summer?