Įkraunama...
Įkraunama...

Ekonomiškas garderobas

QUOTE(daite @ 2012 08 20, 19:33)
Kažin kokie striukių modeliai tinka kriaušėms, kad ir sijoną būtų galima nešioti?  mirksiukas.gif

Kriaušėms svarbu kad nesibaigtų ties klubais, jai trumpa tai iki juosmens, jai ilga tai pilnai užpakalį kad dengtų. Trumpos iš principo visos tinka... nebent nuo krūtinės platėja (My Webpage). Ilgesnės platėjančio (vadinamo A) fasono. Kaip platėja labai priklauso nuo to kurioje vietoje figūra platėja, svarbu nerišamos diržu (bet šiaip dėl diržų kaip ir atskira tema), nes labai pabrėžia užpakalį, o to kriaušėms rekomenduoja vengti 4u.gif .
Mane asmeniškai žiauriai lieknina tokio fasono:
user posted image
Beja manau geriausias rodiklis paltų fasono yra tas, jai viršutinė dalis tobulai gula (nei siaura, nei plati), o apačia laisva (nebent iki juosmens, tada tik tobulai gula)
Kadangi atitinkamo silueto turi būti ir sijonai, tai lieka suderinti tik stilių mirksiukas.gif

QUOTE(raami @ 2012 08 21, 11:16)
Man įdomu ar jus griežtai suskirstę rūbus sezonams? Pas mane kažkaip daug nešiojamų ištisus metus ax.gif. Įtariu negerai taip g.gif

Pas mane yra du sezonai: karštas ir visas kitas laikas biggrin.gif

QUOTE(Vivian7 @ 2012 08 21, 12:04)
As irgi taip pagalvojau, kad ruda turi buti salta, bet tai kazkaip sunku su ja gaunasi. O tai Bytte, kodel atsisaket rudos, nusprendet kad netinka pagal spalvini tipa? na as nezinau, kai pasiziuriu i save su pilkais ar juodais rubais, ypac dienos sviesoj, sauleta diena, taip isryskeja ruda plauku spalva, vos ne i ryzuma, toks kontrastas matosi tarp rubu ir plauku. Su ruda spalva, purvinom spalvom plaukai atrodo daug geriau, uz tai ir bandau kazka su ta salta ruda, nes silta ruda jau netinka prie odos ir akiu. Taip iseitu turiu salta veida ir siltus plaukus.

Ne tai kad atsisakiau, bet tiesiog pabodo. O gal emociškai nebelimpa spalva... tiesiog nebesinori jos. Apie spalvinius tipus nieko nežinojau, tai todėl ir papuldavo rudų man netinkančių... O taip kai žinai nelabai yra problemų su ruda.
jai plaukai šilti tai gal jūs soft summer?

Atsakyti
rudens spalvos, su viena pataikiau... pasirodo ji vadinasi pink flambe biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(dominica @ 2012 08 20, 21:31)
labas  4u.gif

ačiū!

QUOTE(raami @ 2012 08 21, 10:16)
Man įdomu ar jus griežtai suskirstę rūbus sezonams? Pas mane kažkaip daug nešiojamų ištisus metus ax.gif. Įtariu negerai taip g.gif

Aš irgi turiu vasarinius rūbus ir visus likusius. O megztukus galiu nešioti visus metus.

Dar klausimukas - klausiau spalvinio tipo temoj, bet čia gal daugiau narių - į ką atkreipti dėmesį, kad atskirti aš cool ir soft summer?
Argumentai už cool:
mėlynos akys, vyzdys ryškiai apvestas, oda šalta, blyški į rausvumą, plaukai šviesūs, natūraliai pilko atspalvio. Kažkada dažiausi juodai - tai kaip ir į žiemą buvau nuėjusi. Tinka mėlyna ir ganėtinai ryški. Man atrodo, visai tinka juoda/balta kontrastas.
Argumentai už soft:
negaliu pasakyti, kad netinka auksas - lyg ir nieko. Soft man paletė lyg artimesnė (bet tiesą sakant nebandžiau visų ant savęs, bet tinka tokios murzinos spalvos...).
Ką dar žiūrėti, kad tikslaiu nustatyti?
Atsakyti
QUOTE(bytte @ 2012 08 21, 15:17)
rudens spalvos, su viena pataikiau... pasirodo ji vadinasi pink flambe  biggrin.gif

O, pas mane nemažai rūbelių iš šitos paletės bigsmile.gif

Aš tai tęsiu nesėkmingos rudos kapsulės temą lotuliukas.gif nusipirkau rankinę, parsinešiau - netinka prie palto doh.gif teks nešti atgal
Atsakyti
QUOTE(Passero @ 2012 08 21, 19:53)
ačiū!
Aš irgi turiu vasarinius rūbus ir visus likusius. O megztukus galiu nešioti visus metus.

Dar klausimukas - klausiau spalvinio tipo temoj, bet čia gal daugiau narių - į ką atkreipti dėmesį, kad atskirti aš cool ir soft summer?
Argumentai už cool:
mėlynos akys, vyzdys ryškiai apvestas, oda šalta, blyški į rausvumą, plaukai šviesūs, natūraliai pilko atspalvio. Kažkada dažiausi juodai - tai kaip ir į žiemą buvau nuėjusi. Tinka mėlyna ir ganėtinai ryški. Man atrodo, visai tinka juoda/balta kontrastas.
Argumentai už soft:
negaliu pasakyti, kad netinka auksas - lyg ir nieko. Soft man paletė lyg artimesnė (bet tiesą sakant nebandžiau visų ant savęs, bet tinka tokios murzinos spalvos...).
Ką dar žiūrėti, kad tikslaiu nustatyti?

Sakyčiau gal light ??? light su pavasariu maišyta, tai irgi ne visai šaltas tipas, be to tokios švariausios spalvytės, ir mėlyna ryški...
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Passero @ 2012 08 21, 18:53)

Iš to ką Malena miglotai atsimena, sakyčiau cool. Bet tik truputį atsimena biggrin.gif
Lightui jūs per ryški g.gif
Atsakyti
QUOTE(raami @ 2012 08 21, 13:03)
O čia ar vasara ar ruduo rudai apsirengus? Man jau pilka pabodo, norisi rudos spalvos 4u.gif

user posted image

Nu tikrai ne ruduo, as ruduo - deep.
Atsakyti
QUOTE(fuksė @ 2012 08 22, 10:26)
Nu tikrai ne ruduo, as ruduo - deep.

Tai tada vasara g.gif. Turėtų ruda netikri, bet man gražiai atrodo rolleyes.gif

Man įdomiai gaunasi su tuo spalviniu tipu. Jį reikia nusistatyti be makiažo, bet jei tu kasdien dažaisi ir veido odos spalva keičiasi tai gali tikti ir kitokios spalvos g.gif
Atsakyti
QUOTE(raami @ 2012 08 22, 11:32)
Man įdomiai gaunasi su tuo spalviniu tipu. Jį reikia nusistatyti be makiažo, bet jei tu kasdien dažaisi ir veido odos spalva keičiasi tai gali tikti ir kitokios spalvos g.gif

Sakyciau priklauso kiek dazaisi. Jei spakliaus nemazai, galima tempti i kazkoki kita tipa, bet jei minimaliai, manau nedaug ka keicia. g.gif
Atsakyti
QUOTE(Shana @ 2012 08 22, 11:37)
Sakyciau priklauso kiek dazaisi. Jei spakliaus nemazai, galima tempti i kazkoki kita tipa, bet jei minimaliai, manau nedaug ka keicia. g.gif

Kad ir nedaug vistiek atspalvį pakeičia smile.gif
Atsakyti
QUOTE(raami @ 2012 08 22, 11:32)

jeigu veido odos spalva keiciasi- tai visu pirma faktas, kad naudojat netinkamo atspalvio pudra biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(raami @ 2012 08 22, 11:57)
Kad ir nedaug vistiek atspalvį pakeičia smile.gif

Bent jau apie save snekant tai manau, kad ne, nes naudoju tik laabai minimaliai, permatoma biria pudra, pravedu teptuku aplink veida ir tiek smile.gif
Atsakyti