Įkraunama...
Įkraunama...

Ekonomiškas garderobas

nu man vistiek šita navy geriausiai atrodo su tom šaltom dešinėj esančiom kelnėm biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Teka: 19 rugpjūčio 2012 - 16:27
QUOTE(Amarcord @ 2012 08 19, 15:53)
Atsiprašau, kad vis su tais pačiais pvz. Va, radau dar kitokią (pačią kairiausią) rudą  Šita neturi nei žalsvumo (kaip antra), nei pilkumo (kaip trečia) ir yra artimiausia mano sijonui. Tokias kelnes reikėjo pirkt  doh.gif
user posted image

Kad ruda su ta navy vis tiek gal ir ne per baisiausiai, bet ir ne puikiai atrodo...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo groovy: 19 rugpjūčio 2012 - 16:46
QUOTE(groovy @ 2012 08 19, 16:46)
Kad ruda su ta navy vis tiek gal ir ne per baisiausiai, bet ir ne puikiai atrodo...

drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2012 08 19, 11:26)
Tame ir yra ekonomika, kad perkamas toks palatas, kuris:
a. patinka 10 sezonų ir daugiau  biggrin.gif

ojej, paltas 10-iai sezonų schmoll.gif schmoll.gif schmoll.gif jei labai saugosi, gal baisiai ir nenusitrins, bet juk morališkai pasens doh.gif aš paltą ar kitą šiltą viršutinį rūbą perku vidutiniškai 3 sezonams, po to papigiai parduodu biggrin.gif už tai turiu tik trumpą ir ilgą striukę ir ilgą pūkinį paltą g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saimona: 19 rugpjūčio 2012 - 17:24
QUOTE(Teka @ 2012 08 19, 11:24)
visiškai atvirkščiai byttes nuomonei, kuri sakė, kad man mėlyna netinka biggrin.gif

Kažką paniojat ax.gif . Daugumai merginų iš spalvinio tipo temos taip atrodė. O man būtent dėl tos mėlynos atrodot žiema... Šiaip mano akimis ji geriausiai iš visų variantų jums tiko. IMHO tokia ryški mėlyna vasaroms labai su klaustuku. Pirmoji žydra man jums kiek per ryški ir šiltoka... būtent dėl to kad per ryški (ir koralinė antra) atkrenta cleat winter.

Papildyta:
QUOTE(Amarcord @ 2012 08 19, 16:38)
Man tai atrodo, kad kairiosios yra šiltesnės  lotuliukas.gif Ekspertės, tarkit žodį  4u.gif

Beje, tos mano kelnės iš tikro prie tam tikro apšvietimo atrodo beveik juodos  doh.gif

Tai vat per kompą kažkaip kitaip. Gal visgi spalvų neatitaikiau tiksliai. Bet gyvai su mano naujom kelnėm navy žiauriai nesižiūri (gal per tamsios spalvos ir nebedera), o su tuo šokoladiniu sijonu visai pakenčiamai. Bet kuriuo atveju prie rudos planuoju derint ne navy, o rusvas (oranžinę, beige) ir raudono vyno spalvas. Tik šiaip nusistebėjau, kad taip skiriasi vaizdas.

Mano monitoriuje abejos šaltos g.gif . Ir pakankamai šviesios. Abejas matau iš vasaros rudų blush2.gif .
Juodas šokolada kaip ir žiemoms kiek pamenu.
Mano turimos navy irgi žiauriai su mano turimomis rudomis atrodo, kažkoks murzinas variantas. Šokoladas toks "švaresnis" tai gal ir gražiau dėl to.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bytte: 19 rugpjūčio 2012 - 20:15
bytte, atsiprasau, tikriausiai jau susipainiojau is tikruju, kas ka kur sake 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(saimona @ 2012 08 19, 18:21)
ojej, paltas 10-iai sezonų  schmoll.gif  schmoll.gif  schmoll.gif  jei labai saugosi, gal baisiai ir nenusitrins, bet juk morališkai pasens  doh.gif aš paltą ar kitą šiltą viršutinį rūbą perku vidutiniškai 3 sezonams, po to papigiai parduodu  biggrin.gif už tai turiu tik trumpą ir ilgą striukę ir ilgą pūkinį paltą  g.gif

Aš šį rudenį paltuką vilkėsiu 11 tą sezoną iš eilės biggrin.gif

Čia tas ant to gaunasi - keli viršutiniai rūbai tam pačiam sezonui nešiojami pakaitom ne taip greitai atsibosta, kaip vienas trinamas diena iš dienos, ir ne taip greitai susidėvi. Plius derinių įvairenybė. Plius labiau prie situacijos galima pritaikyti ( striukė - gamtai, paltas - prie kostiumėlio ir tt)
Atsakyti
QUOTE(Shana @ 2012 08 16, 12:14)

Atsakyti
Kaip supratau kapsules formuojamos remiantis bazinem spalvom, jei esam salto tipo, tai bazines spalvos pilka arba juoda, jei silto - tai ruda. Ar tikrai taip kategoriskai?
Save pagal spalvini tipa priskyriau cool summer, tamsiai rudi naturalios spalvos plaukai, gal kiek nubluke ir su atspalviu i gelsvuma, melynos akys (nei siltos, nei saltos, tikrai ne clear blue), oda i gelsvuma rausvuma, na kai neidegus tai labiau i rausvuma gal. netinka man juoda ir visos rudenines zemes spalvos, zalios, oranzines ir t.t.
Jei as vasara tai man turetu tikti pilka ir melyna. Bet kazkodel ziuriu i save su tom spalvom ir man negrazu, atrodau dar labiau nupilkejusi. Prie pilku ir melynu rubu ypac isryskeja plauku rudumas, nublanksta veidas. O tarkim purvinos rozines, saltos rudos, visi violetiniai atspalviai atrodo daug gyviau.
Tai klausimas butu, kaip reiketu sudaryti savo garderoba renkantis saltas spalvas ir bazine kaip ruda? ar tai imanoma? ar tiesiog nebesvarstyti ir geriau ieskoti labiau tinkanciu pilku ir melynu atspalviu
Atsakyti
QUOTE(Vivian7 @ 2012 08 20, 12:44)
Tai klausimas butu, kaip reiketu sudaryti savo garderoba renkantis saltas spalvas ir bazine kaip ruda? ar tai imanoma? ar tiesiog nebesvarstyti ir geriau ieskoti labiau tinkanciu pilku ir melynu atspalviu

Aš (cool summer) iki kapsulės metodo kažkuriuo momentu buvau pasinešus ant rudų spalvų. Tikrai įsigydavau nepataikiusi netinkamos rudos, bet šiaip visai įmanoma. Derindavau pagyvinimui su šviesiai mėlyna, dulkina rožine, alyvine. Bet dažniausiai vaikščiodavau kaip pvz.:
user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(saimona @ 2012 08 19, 17:21)
ojej, paltas 10-iai sezonų  schmoll.gif  schmoll.gif  schmoll.gif  jei labai saugosi, gal baisiai ir nenusitrins, bet juk morališkai pasens  doh.gif aš paltą ar kitą šiltą viršutinį rūbą perku vidutiniškai 3 sezonams, po to papigiai parduodu  biggrin.gif už tai turiu tik trumpą ir ilgą striukę ir ilgą pūkinį paltą  g.gif

Na, bent 3 metams...

QUOTE(Vivian7 @ 2012 08 20, 11:44)
Kaip supratau kapsules formuojamos remiantis bazinem spalvom, jei esam salto tipo, tai bazines spalvos pilka arba juoda, jei silto - tai ruda. Ar tikrai taip kategoriskai?

Oj, nemanau, kad taip kategoriškai schmoll.gif Jei norisi, galima bazine spalva ir navy, ir burgundišką, ir teal pasirinkti, tik, aišku, bus sunkiau rasti drabužių mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(groovy @ 2012 08 20, 15:09)
Na, bent 3 metams...

tai taip, rašydama 3 sezonams ir turėjau omenyje trims metams doh.gif kai tokie metų laikai man 1 sezonas yra ruduo-žiema-pavasaris. Jeigu skaičiuojat rudenį ir pavasarį kaip 2 sezonus, tada galima ir 10 sezonų atnešiot biggrin.gif
Atsakyti