Įkraunama...
Įkraunama...

Ekonomiškas garderobas

QUOTE(Amarcord @ 2012 08 19, 12:28)
teka, man atrodo, ta mėlyna jums tinka.

o čia šalta ruda?

user posted image

4u.gif

o vat aš ir nesuprantu, bet gal sakyčiau šalta, gal blogai matau, joje turėtų būt daugiau pilkumo, tada būt šalta
Atsakyti
QUOTE(Amarcord @ 2012 08 19, 12:28)
teka, man atrodo, ta mėlyna jums tinka.

o čia šalta ruda?

Mano monitorius išvis juodą rodo blush2.gif
Atsakyti
Man tai tokia salta atrodo
user posted image

O cia visos siltos? Ar apacioj kairej saltesne?
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mergaiciukas1: 19 rugpjūčio 2012 - 11:58
Gavau tas kelnes ir žiūriu, kad kažkaip keistai jos groja su mano rūbais (pvz., su navy nedera, nors rudas sijonas su navy dera). Jos labai tamsiai rudos ir, man atrodo, būtent šalto rudos atspalvio. Spalva vadinasi dark chocolate.
Atsakyti
QUOTE(Amarcord @ 2012 08 19, 14:02)
Gavau tas kelnes ir žiūriu, kad kažkaip keistai jos groja su mano rūbais (pvz., su navy nedera, nors rudas sijonas su navy dera). Jos labai tamsiai rudos ir, man atrodo, būtent šalto rudos atspalvio. Spalva vadinasi dark chocolate.

o sijono ruda kokia?
Atsakyti
QUOTE(dominica @ 2012 08 18, 23:00)
tai va tiek naujienu, visa vasara zadejau nufotkinti pakoreguota mint-coral-white kapsule, bet niekaip neprisiruosiau, tai gal sekancia savaite spintos rudeninio pertvarkymo metu jau kaip nors padarysiu sita baisu darba  doh.gif

Labas, och, vėl grandioziniai apsipirkimo ir garderobo formavimo darbai, sėkmės 4u.gif

QUOTE(Unera @ 2012 08 19, 08:08)
O ko rudeniui ieškosit - paltuko, lietpalčio, striukės?  g.gif

Na, striukė laisvalaikiui ir paltukas elegantiškesnei aprangai ax.gif
Atsakyti
Sijono tokia šokoladinė, labiau kaip pirmosios kelnės šitam pvz
user posted image

Nežinau, paveiksliuke gal taip neatrodo, bet gyvai navy spalva geriau atrodo su pirmu rudos variantu. Nors nei vienas nėra labai geras.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Amarcord: 19 rugpjūčio 2012 - 15:32
bet mano nuomone tos iš kairės yra šaltos, o tos dešinėj šiltos

dontstop, aš pagalvojau, kad jei jums amarcord kelnės beveik juodos, tai kokias mėlynas/žydras jūs matėt ant manęs biggrin.gif

man tai navy su antrom kelnėm geriau atrodo biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Teka: 19 rugpjūčio 2012 - 15:31
QUOTE(Teka @ 2012 08 19, 16:27)
bet mano nuomone tos iš kairės yra šaltos, o tos dešinėj šiltos

dontstop, aš pagalvojau, kad jei jums amarcord kelnės beveik juodos, tai kokias mėlynas/žydras jūs matėt ant manęs biggrin.gif

Man tai atrodo, kad kairiosios yra šiltesnės lotuliukas.gif Ekspertės, tarkit žodį 4u.gif

Beje, tos mano kelnės iš tikro prie tam tikro apšvietimo atrodo beveik juodos doh.gif
Papildyta:
QUOTE(Teka @ 2012 08 19, 16:27)
man tai navy su antrom kelnėm geriau atrodo biggrin.gif

Tai vat per kompą kažkaip kitaip. Gal visgi spalvų neatitaikiau tiksliai. Bet gyvai su mano naujom kelnėm navy žiauriai nesižiūri (gal per tamsios spalvos ir nebedera), o su tuo šokoladiniu sijonu visai pakenčiamai. Bet kuriuo atveju prie rudos planuoju derint ne navy, o rusvas (oranžinę, beige) ir raudono vyno spalvas. Tik šiaip nusistebėjau, kad taip skiriasi vaizdas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Amarcord: 19 rugpjūčio 2012 - 15:38
QUOTE(Amarcord @ 2012 08 19, 15:29)
Man tai atrodo, kad kairiosios yra šiltesnės  lotuliukas.gif Ekspertės, tarkit žodį  4u.gif

Beje, tos mano kelnės iš tikro prie tam tikro apšvietimo atrodo beveik juodos  doh.gif

Ne ekspertė, bet lendu su savo trigrašiu smile.gif Jo, aš irgi manau, kad kairėj abi spalvos šiek tiek į šiltumą, todėl geriau dera nei dešinėje. Navy spalva yra šilto atspalvio. Šaltesniems tipams Bytte kažkada jau siūlė midnight blue.
Atsakyti
Taip taip, kairėje šiltesnė ruda, bet tikrai abiem atvejais nekažkas...
Atsakyti
Atsiprašau, kad vis su tais pačiais pvz. Va, radau dar kitokią (pačią kairiausią) rudą Šita neturi nei žalsvumo (kaip antra), nei pilkumo (kaip trečia) ir yra artimiausia mano sijonui. Tokias kelnes reikėjo pirkt doh.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Amarcord: 19 rugpjūčio 2012 - 15:54