Įkraunama...
Įkraunama...

Ekonomiškas garderobas

QUOTE(dontstop @ 2012 07 17, 15:52)
Aš manau, kad kapsulė laisvai gali būti iš 2 spalvų smile.gif . Aš pati turėjau tokią kapsulę pavasarį iš rudos ir mėlynos spalvos. Apačios buvo atitinkamai rudos ir mėlynos, o topai - rudi, mėlyni ir rudai-mėlynai margi. Jokių problemų  4u.gif

O kaip atrodydavo rudas topas ir rudos kelnės arba mėlynas topas ir mėlynos kelnės? ax.gif
Papildyta:
QUOTE(dominica @ 2012 07 17, 16:33)
man atrodo, cia labai priklauso nuo spalvu. jeigu tos spalvos dvi neutralios (melyna+ruda), tai viskas ok, nes apacia gali buti tiek melyna, tiek ruda. rozine+pilka labai graziai ziurisi, bet man rozine apacia tai jau kazkaip  schmoll.gif nors is principo tai sakyciau dvieju spalvu kapsule netgi geriau, maziau derint perkant rubus reikia

Dėl to paprastumo aš ir norėčiau iš pradžių kapsulę daryti iš dviejų spalvų, būtų kiek lengviau kaip pradedančiajai blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Leticija @ 2012 07 17, 12:09)
kur ir uz kiek?  biggrin.gif as niekur nemaciuau kailiniu batu dabar  g.gif

QUOTE(pamparam:) @ 2012 07 17, 13:38)
kokioj parduotuvej smile.gif?

Visiškai noname parduotuvėje Saulėteky už 41 lt 4u.gif

QUOTE(dominica @ 2012 07 17, 16:33)
man atrodo, cia labai priklauso nuo spalvu. jeigu tos spalvos dvi neutralios (melyna+ruda), tai viskas ok, nes apacia gali buti tiek melyna, tiek ruda. rozine+pilka labai graziai ziurisi, bet man rozine apacia tai jau kazkaip  schmoll.gif nors is principo tai sakyciau dvieju spalvu kapsule netgi geriau, maziau derint perkant rubus reikia

Aš pastebėjau, kad su 2 spalvom lengviau tvarkytis biggrin.gif , bet kitą vertus jos gali greičiau pabosti, nei 3.
Rožines apačias laisvai įsivaizduoju, jei kapsulė vasarišką rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Babi* @ 2012 07 17, 16:41)
O kaip atrodydavo rudas topas ir rudos kelnės arba mėlynas topas ir mėlynos kelnės? ax.gif
Papildyta:

Taigi viską rodžiau pavasarį smile.gif Tokia buvo mano dvispalvė kapsulė:

user posted image

Pirmojo megztuko taip ir nenešiojau, nes visų nuomonė buvo, kad ne visai jis mano tipo... tad padovanojau vienai SM mamytei smile.gif

user posted image

Abejos kelnytės jau parduotos, kadangi numečiau svorio smile.gif O dėl megztukų dar klaustukas, galbūt pritaikysiu ir šiam rudeniui (jie man tarnavo kelis sezonus, tad negaila būtų ir juos perleisti kam nors)

O čia rudi aksesuarai prie mėlyno

user posted image

user posted image

Internete yra geresnių pavyzdžių, nei mano mirksiukas.gif

O dėl vienos spalvos apačios ir viršaus - čia labai priklauso nuo situacijos, niuansai tokie:

+lieknina ir vizualiai priduoda ūgio
- clear potipiui neužtenka kontrasto (būtinas ryškus šalikėlis ar pan)
- jei atspalviai nesutampa, tai galima atrodyti kaip labai gerai, taip ir blogai, reikia žiūrėti
- labai atsargiai reikia būti su tamsiai mėlyna+tamsiai mėlyna, primena uniformas, pvz valytojų biggrin.gif , taip pat su pilka+pilka - labai mažai kam tinka
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2012 07 17, 19:50)
Aš pastebėjau, kad su 2 spalvom lengviau tvarkytis  biggrin.gif , bet kitą vertus jos gali greičiau pabosti, nei 3.
Rožines apačias laisvai įsivaizduoju, jei kapsulė vasarišką  rolleyes.gif

Kapsulė tai vasariška, bet nežinau kaip dėl tų rožinių apačių g.gif Reikės internete pasiieškoti pavyzdžių, gal ir gerai ten viskas atrodo ax.gif

QUOTE(dontstop @ 2012 07 17, 20:05)
Taigi viską rodžiau pavasarį  smile.gif Tokia buvo mano dvispalvė kapsulė:
...
Pirmojo megztuko taip ir nenešiojau, nes visų nuomonė buvo, kad ne visai jis mano tipo... tad padovanojau vienai SM mamytei smile.gif
...
Abejos kelnytės jau parduotos, kadangi numečiau svorio  smile.gif  O dėl megztukų dar klaustukas, galbūt pritaikysiu ir šiam rudeniui (jie man tarnavo kelis sezonus, tad negaila būtų ir juos perleisti kam nors)

O čia rudi aksesuarai prie mėlyno
...
Internete yra geresnių pavyzdžių, nei mano  mirksiukas.gif

O dėl vienos spalvos apačios ir viršaus - čia labai priklauso nuo situacijos, niuansai tokie:

+lieknina ir vizualiai priduoda ūgio
- clear potipiui neužtenka kontrasto (būtinas ryškus šalikėlis ar pan)
- jei atspalviai nesutampa, tai galima atrodyti kaip labai gerai, taip ir blogai, reikia žiūrėti
- labai atsargiai reikia būti su tamsiai mėlyna+tamsiai mėlyna, primena uniformas, pvz valytojų  biggrin.gif , taip pat su pilka+pilka - labai mažai kam tinka

Kai parodei, tai grįžo atmintis blush2.gif O trečias megztukas nuo kairės gražiai atrodydavo su pirmomis kelnėmis (nors gal ir kvailas klausimas, nes jei jau buvo kapsulėj, tai vadinasi viskas gerai)? rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Babi*: 17 liepos 2012 - 19:18
QUOTE(Babi* @ 2012 07 17, 20:17)
O trečias megztukas nuo kairės gražiai atrodydavo su pirmomis kelnėmis (nors gal ir kvailas klausimas, nes jei jau buvo kapsulėj, tai vadinasi viskas gerai)? rolleyes.gif

Gražiai, jei su šaliku (dėl kontrasto). Jei ne ant manęs būtų, tai gražiai ir be šaliko..

Kad ir 3 būtų spalvos, vis tiek neišvengiami vienos spalvos deriniai gautųsi (su sąlyga, kad topai visų 3 spalvų, kas būtų racionalu, nes kitaip jie būtų pernelyg vienodi)
Atsakyti
dontstop, ačiū, kad paaiškinai ir dar kartą savo kapsulę įdėjai, imuosi toliau darbų 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Babi* @ 2012 07 17, 22:11)
dontstop, ačiū, kad paaiškinai ir dar kartą savo kapsulę įdėjai, imuosi toliau darbų 4u.gif

Kad nėr už ką irnesakyk.gif Sėkmės 4u.gif Man pačiai patiko 2 spalvų kapsulė, turiu omeny pats principas, manau, ir ateityje tokių turėsiu, ypač patogu kai reikia nedidelės kapsulės, laisvalaikiui ar sportui pvz
Atsakyti
Pagaliau įsiigijau kelis išpardaviminius pirkinius smile.gif

Bekulnės basutės, smagūs (turiu nemažų bėdų su jautriom pėdom, tai visi kietų odų dariniai atkrenta) patogūs bateliai su platforma. Išpardaviminės kainos, nors basučių norėjos kiek pigesnių..
Priėjus prie kasos paklausė apie nuolaidų kortelę, kurią laikau nežinomam stalčiuj namie, bet vyrukas nepatingėjo, rado "mane" pagal pavardę ir vualia - minus 80 Lt nuo bendros sumos su priežiūros priemone. Tokie netikėtumai taip pakelia nuotaiką smile.gif

Atsakyti
Merginos, planuoju savaitgalį nuvažiuoti į vln po parduotuves. Parekomenduokit kokį gerą prekybcentrį, kur būtų daug parduotuvių blush2.gif Tikrai būsiu ten, kur yra Inglot parduotuvė (nes tai kone pagrindinis kelionės tikslas blush2.gif ), bet kiek pamenu iš praeito karto, tam PC daugiau nelabai kas buvo...Dar domina geros parduotuvės, kurių nėra Kaune - kokias parekomenduotumėte? Lyg viena ausim girdėjau apie Forever 21, lyg ir HandM yra?

Aš jau labai daug visko prisipirkau, daugiau kaip pusę numatytos sumos išleidau. Pirkau 2 sukneles, 3 sijonus, 2 palaidines, apatinių, kojinių, papuošalų, kepuraitę vasarišką, šalikėlį... žodžiu, smulkmenos daugiau. Liko rimtesni dalykai - bateliai ir botiljonai, striukė, kelnės, džinsai, rankinė, piniginė, kardiganas..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dontstop: 19 liepos 2012 - 07:04
QUOTE(dontstop @ 2012 07 19, 08:04)
Lyg viena ausim girdėjau apie Forever 21, lyg ir HandM yra?

Yra Forever18 Oze (ten liemenuką už 20 Lt radau). Daugiau nelabai ką žinau rekomenduoti, pati per išpardavimus kažkaip neradau nieko tinkamo, toks vaizdas kad geri dydžiai buvo prašluoti jau (ieškojau kelnių ir vasarinės suknelės)unsure.gif
Atsakyti
forever18 yra mazdaug terranovos lygio skudurynas, nevykusi forever21 kopija. esu ten pirkusi baltas baletkes i darba ir labai neblogo trikotazo trumpa suknyte, dar salikeli. buna neblogu daiktu, bet stilius, aisku, labai specifinis biggrin.gif oze man patinka peek&cloppenburg, nors ten ganetinai brangu. daugiau tai nezinau net g.gif pagrinde shoppinguos panoramoj, nors man minusas kad nera mango ir zaros ten
Atsakyti
Aaa, tai Forever 18 yra, ne Forever 21 laugh.gif O HandM yra? O pati Terranova? Pas mus Kaune nebėra, o man asmeniškai visai patikdavo ši parduotuvė ir daug iš jos pirkdavau smile.gif
Ar Panorama ir yra didžiausias PC? smile.gif Man nei Mango, nei Zaros visai nereikia ax.gif
Dar viena ausim girdėjau, kad Accesories kažkur yra?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dontstop: 19 liepos 2012 - 17:25