Įkraunama...
Įkraunama...

Ekonomiškas garderobas

QUOTE(Unera @ 2012 08 19, 08:08)
O ko rudeniui ieškosit - paltuko, lietpalčio, striukės?  g.gif

as tikrai ieskosiu parkos laisvalaikiui, jeigu pavyks- vilnonio palto (dabar turiu juoda). siaip virsutiniu rubu daug nereikes nauju, is tinkanciu spalvu/jau kapsulese turiu 2 paltukus lengvus, 1 a la lietpalti-laisvalaikine striuke, odine striuke. gudziai ziemai turiu stora baklazanini n metu senumo palta su kailiu viduj, kadangi nesioju max kokia savaite ar dvi i metus- laikys dar ilgai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Teka @ 2012 08 19, 10:06)

beje, kai kėliau savo foto, taip ir nesupratau, jūsų nuomone, man ta žydra maikė netinka?

Jau nebepamenu, apie kokią maikę kalba eina blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2012 08 19, 10:28)
Jau nebepamenu, apie  kokią maikę kalba eina  blush2.gif

apie žydrą biggrin.gif
http://public.fotki....ui/mg-0570.html
Atsakyti
QUOTE(Teka @ 2012 08 19, 10:34)

Jenau, ir vėl reikalauja slaptažodžio doh.gif
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2012 08 19, 10:40)
Jenau, ir vėl reikalauja slaptažodžio  doh.gif

tai tas pats
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Teka: 19 rugpjūčio 2012 - 10:05
QUOTE(Teka @ 2012 08 19, 10:44)
tai tas pats
spalvinis tipas (su tarpu smile.gif )

Subjektyvi nuomonė:

labai tinka - žydra ir kitos tamsesnės mėlynos
neblogai žiūrisi - pilka/taupinė (4 foto), gal koralinė? (3 foto), šviesi rožinė/kreminė (6 foto), pilka (13 foto)
pusėtinai atrodo - juoda, balta (tokią baltą reikia nešioti prie idealiai baltų dantų rolleyes.gif , jei dantys ne ką tik chemiškai išbalinti iki klozeto atspalvio, geriau arčiau veido laikyti "minkštensį" (pilkesnį arba gelsvesnį) atspalvį...), smėlio (8 foto)
visai pro šalį - rudos (14 ir 17), oranžinė (15), žalsva (16)

Viskas IMHO, galimas aukštas nusigrybavimo laipsnis, nes skirtingose nuotraukose skirtingas apšvietimas, ta pati spalva galbūt su kitokiu makiažu ir apšvietimu visai kitaip žiūrėtųsi ir pan Pvz dėl 8 foto, labai sunku nuspręsti, ar tinka ta smėlio spalva, kadangi tinka susidaręs tarp švarko ir palaidinės kontrastas, jis labai "gelbėja" visą bendrą vaizdą + dirbtinis apšvietimas, makiažas, kaži ar vienspalvis smėlio spalvos rūbas prie veido dieniniam apšvietime taip žiūrėtųsi ax.gif (o gal kaip tik žiūrėtųsi puikiai, ką gali žinoti, aš tik tą turiu omeny, kad nereikia mano žodžių priimti kaip absoliučią tiesą biggrin.gif )
Atsakyti
visiškai atvirkščiai byttes nuomonei, kuri sakė, kad man mėlyna netinka biggrin.gif
šiaip ačiū, man bet kokia nuomonė svarbi, aišku būtų gerai išgirst ir daugiau nuomonių, kadangi realiai pačiai vertint save labai sunku
man pvz atrodo, kad ta žydra man tinka, nes aš kažkaip išryšėkju, ta rausva netinka, nes aš lyg susileju, nėra manęs, dingstu. na aš taip žiūriu. o tas rusvas švarkelis man rodos man tinka, bet būtent dėltų tamsiai rudų sagų, o prie tos suknelės, tai išvis idealu smile.gif bet man bėda dar kita yra, aš neskiriu tų šaltų šiltų atspalvių. buvo čia paletė, bet nu tuo kartu kol žiūriu, kaip ir aišku, bet vat parduotuvėj nežinau, kaip atskirt šaltą nuo šalto

ir DAR biggrin.gif galvoju o gal daryt kapsulę iš pilkos (rudos, priklausomai nuo to, kokį kostiumėlį rasiu) ir mėlynos, o raudona/fukcija kaip akcentą.
Atsakyti
QUOTE(Teka @ 2012 08 19, 11:24)

ir DAR biggrin.gif galvoju o gal daryt kapsulę iš pilkos (rudos, priklausomai nuo to, kokį kostiumėlį rasiu) ir mėlynos, o raudona/fukcija kaip akcentą.

Gera mintis, paprastos spalvos, problematiška bus nebent rasti šaltą rudą smile.gif
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2012 08 19, 08:38)
Keistas klausimas - visko turi būti spintoje  ax.gif

tai kur tada ekonomika? g.gif

QUOTE(Teka @ 2012 08 19, 08:46)
va va, o dar batų įvairių...žodžiu vos ne paskolą reik imt, kad rudeniui/žiemai garderobą susipirkt biggrin.gif

drinks_cheers.gif
Laisvalaikiui skirtos striukes man tarnauja kelis metus. Va i darba vaiksciot noreciau kazka isigyti ax.gif
Geras paltas kainuoja nemazai, o po poros sezonu net ziuret i ta pati nebesinori ax.gif
Puspaltis ( iki uodegiuko) reikalauja derinti po juo nesiojamus drabuzius....
tai va ir suku galva ka cia nusipirkus rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2012 08 19, 11:29)
Gera mintis, paprastos spalvos, problematiška bus nebent rasti šaltą rudą  smile.gif

na tai va, greičiausiai kostiumėlis bus pilkas. arba mėlynas biggrin.gif

tik nežinau, kokios spalvos pirkti lietpaltį rudeniui ir striukę/paltą žiemai. noriu iki/sulig keliais
Atsakyti
QUOTE(Unera @ 2012 08 19, 11:30)
tai kur tada ekonomika?  g.gif 

Geras paltas kainuoja nemazai, o po poros sezonu net ziuret i ta pati nebesinori  ax.gif
Puspaltis ( iki uodegiuko)  reikalauja derinti po juo nesiojamus drabuzius....
tai va ir suku galva ka cia nusipirkus  rolleyes.gif

Tame ir yra ekonomika, kad perkamas toks palatas, kuris:
a. patinka 10 sezonų ir daugiau biggrin.gif
b. tinka prie visų turimų ir būsimų rūbų biggrin.gif

Užtat ir sukam galvą čia visos kartu mirksiukas.gif

Mano absoliutus viršutinių rūbų minimumas rudeniui/pavasariui:

1. plona striukė rudens pradžiai/pavasario pabaigai - laisvalaikio deriniams
2. stora striukė rudens pabaigai/pavasario pradžiai - laisvalaikio deriniams
3. lietpaltis rudens pradžiai/pavasario pabaigai - darbo deriniams
4. vilnonis paltas rudens pabaigai/pavasario pradžiai - darbo deriniams

Čia minimaliausias minimumas, o norėčiau paltuką dar vieną įsigyti, ryškesnį, trumpesnį rolleyes.gif Ir lietpaltį antrą, ir striukę... rolleyes.gif
Atsakyti
teka, man atrodo, ta mėlyna jums tinka.

o čia šalta ruda?

user posted image
Atsakyti