Įkraunama...
Įkraunama...

Ekonomiškas garderobas

QUOTE(Shana @ 2012 08 17, 18:40)
O as tuniku taip ir neismokau nesioti, nors lyg ir sudejimo panasaus esam, vis neprisitaikau sau unsure.gif

Man irgi ne super tinka, pirkau savąją tuniką pavasarį, daugiau turbūt nesusigundysiu... Manoji iki šlaunų vidurio, per liemenį su diržu, ką reikia pabrėžia, bet matyt ilgis toks negerai... g.gif
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2012 08 17, 18:44)
Man irgi ne super tinka, pirkau savąją tuniką pavasarį, daugiau turbūt nesusigundysiu... Manoji iki šlaunų vidurio, per liemenį su diržu, ką reikia pabrėžia, bet matyt ilgis toks negerai... g.gif

As turiu viena tokia dengiancia uzpakali, gal kiek ilgesne, irgi su dirzu bandziau detis, bet kazkaip... vis ne iki galo patenkinta. Gal mum tas ilgis ne visai, gal dar kas g.gif
O gaila, net toks fainas rubelis, medziaga superine unsure.gif
Atsakyti
Labas vakaras. Atleiskit, man , kaip naujokei, bet kas yra kontrastinga vasara? Cool? Ar soft?
Atsakyti
QUOTE(auroryte @ 2012 08 17, 21:55)
Labas vakaras. Atleiskit, man , kaip naujokei, bet kas yra kontrastinga vasara? Cool? Ar soft?

Cool. Ji artimiausia žiemai, todėl būtinas šioks toks spalvų kontrastas, nors ne toks didelis.
Atsakyti
Sveikos, aš tai rudenį išgyvenčiau su tuo, ką turiu, tik paltuko tai labai reikėtų. Gal net ir striukytės bei batų blush2.gif Žodžiu, pačių brangiausių doh.gif
Atsakyti
labas senbuvems ir naujokems biggrin.gif grizau po atostogu. taip ir liko mano mint-coral-white kapsule be sijono ir kelniu, palikau kitiems metams- noriu ale neriniuoto sijono (kazi dar bus madoj biggrin.gif) ir paprastu platejanciu sviesiu kelniu. rudeniui nukoviau prismoj nerealu paltuka uz 50lt- toki murzinos tamsios violetines spalvos. per ispardavimus nieko labai nepirkau,isskyrus basutes ir totaliai nereikalinga rausva tase is mango (apejau parduotuve keturis kartus perimetru ir jin vis tiek mane praktiskai sauke vardu, negalejau palikti jos lentynoje lotuliukas.gif ). uzsisakiau bilietus i UK, spalio gale varau vel shoppintis. is per velykus pirktu pigiuju primarko smutkiu kol kas neatlaike tik plonas dirzelis, visa kita uz savo kainas jau atidirbo koki desimt kartu, jei ne daugiau. planuoju saltajam sezonui turet tris kapsules: melyna-balta-raudona is pavasario, su keliais siltesniais daiktais, naudojama matyt iki kokio spalio vesesnem dienom; violetine-rausva-pilka, vidutinio siltumo drabuziai, kad tiktu iki salnu; burgundy red-sokoladine (gal dar beige ar kakavine, zodziu kazkas is sviesiu rudu) jau paciai ziemai ir speigam. kol kas dar jokiu sarasu nesusidarinejau, zinau kad tikrai turiu pora pilku kelniu, i kurias tikiuosi dar ikisti sikna, viena rausva maike, minetaja tase. zieminiu rubu praktiskai neturiu, kapsule bus totaliai nuo nulio- siemet galvoju isigyt vilnones kelnes ir milijona siltu megztiniu, nes po truputi imu tiketi, kad graziai atrodyti galima ir ziema, ne vien tik vasara biggrin.gif
tai va tiek naujienu, visa vasara zadejau nufotkinti pakoreguota mint-coral-white kapsule, bet niekaip neprisiruosiau, tai gal sekancia savaite spintos rudeninio pertvarkymo metu jau kaip nors padarysiu sita baisu darba doh.gif
Atsakyti
O ko rudeniui ieškosit - paltuko, lietpalčio, striukės? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Shana @ 2012 08 17, 21:24)
As turiu viena tokia dengiancia uzpakali, gal kiek ilgesne, irgi su dirzu bandziau detis, bet kazkaip... vis ne iki galo patenkinta. Gal mum tas ilgis ne visai, gal dar kas g.gif
O gaila, net toks fainas rubelis, medziaga superine unsure.gif

Neturiu nei vienos, nes zinau, kad negaleciau jos devet. Man grazu tinika+timpes, o kadangi taip niekur negaleciau iseiti, todel ir nereikia. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Unera @ 2012 08 19, 09:08)
O ko rudeniui ieškosit - paltuko, lietpalčio, striukės?  g.gif

Keistas klausimas - visko turi būti spintoje ax.gif
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2012 08 19, 09:38)
Keistas klausimas - visko turi būti spintoje  ax.gif

va va, o dar batų įvairių...žodžiu vos ne paskolą reik imt, kad rudeniui/žiemai garderobą susipirkt biggrin.gif

aš taip ir nebuvau pardėse, nesigavo, nežinau, kada aš tai padarysiu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Teka @ 2012 08 19, 09:46)
va va, o dar batų įvairių...žodžiu vos ne paskolą reik imt, kad rudeniui/žiemai garderobą susipirkt biggrin.gif

aš taip ir nebuvau pardėse, nesigavo, nežinau, kada aš tai padarysiu doh.gif

Teka, o kodėl jūs nuo nulio surenkat kapsulę, seniai norėjau paklausti? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2012 08 19, 09:53)
Teka, o kodėl jūs nuo nulio surenkat kapsulę, seniai norėjau paklausti?  ax.gif

todėl, kad turiu krūvą šlamšto, kuris spalviškai man netinka, o ir šiaip visiškai tarpusavy nesiderina. pas mane situacija tokia, kad aš tikrai neturiu, ką apsirengt. vaišktau dabar bele kaip ir laukiu, kada galėsiu kažką pradėt pirktis. yra vienos kelnės, kurias pasiaurinus, patrumpinus galėsiu nešiot, jos pilkos, marškinukai trumpom rankovėm pilki, daugiau nieko iš tos "operos". liūdnas vaizdas mano spintoj

beje, kai kėliau savo foto, taip ir nesupratau, jūsų nuomone, man ta žydra maikė netinka?
Atsakyti