Įkraunama...
Įkraunama...

Ekonomiškas garderobas

QUOTE(Teka @ 2012 08 17, 09:46)
na aš ir esu kriaušė, o ir šiaip man kažkaip atrodo, kad taip būtų lengviau rast mūsų parduotuvėse apačias smile.gif
šiandien planuoju turą po pardes, jei nieks nesutrukdys, pažiūrėsiu, ko išvis yra ir kas prie ko smile.gif

Taip jums ir siūliau, jei pamenate smile.gif Man irgi atrodo, kad tamsių apačių rasti lengviau. Be to (pasikartosiu, nes jau sakiau) - tamsios apačios šaltąjį sezoną lengviau derinamos su viršutiniais rūbais (paltais, striukėm, kailiniais). Ir dar vienas argumentas - kelnes (bent aš) skalbiu tikrai ne po kiekvieno apsimovimo, o viršutinę dalį dažniausiai po dienos jau metu skalbti (jei tai nėra koks švarkas ar šiltas storas megztinis), todėl viršutinių dalių prireikia daugiau nei apačių.
Atsakyti
QUOTE(Amarcord @ 2012 08 17, 09:52)
Taip jums ir siūliau, jei pamenate smile.gif Man irgi atrodo, kad tamsių apačių rasti lengviau. Be to (pasikartosiu, nes jau sakiau) - tamsios apačios šaltąjį sezoną lengviau derinamos su viršutiniais rūbais (paltais, striukėm, kailiniais). Ir dar vienas argumentas - kelnes (bent aš) skalbiu tikrai ne po kiekvieno apsimovimo, o viršutinę dalį dažniausiai po dienos jau metu skalbti (jei tai nėra koks švarkas ar šiltas storas megztinis), todėl viršutinių dalių prireikia daugiau nei apačių.

tikra tiesa smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Teka @ 2012 08 17, 10:05)
tikra tiesa smile.gif

Perskaičiau tą savo "dar vieną argumentą" ir supratau, kad nedarašiau, nes dabar logikos nerasta lotuliukas.gif Žodžiu, turint vieną tamsią apačią galima turėti kelis spalvotus viršus ir jie visi derės su ta apačia, galima taip paįvairinti kapsulę.
Atsakyti
QUOTE(Amarcord @ 2012 08 17, 10:08)
Perskaičiau tą savo "dar vieną argumentą" ir supratau, kad nedarašiau, nes dabar logikos nerasta  lotuliukas.gif Žodžiu, turint vieną tamsią apačią galima turėti kelis spalvotus viršus ir jie visi derės su ta apačia, galima taip paįvairinti kapsulę.

tai šitas dalykas ir taip aiškus biggrin.gif
Atsakyti
Dėliojuos rudą-oranžinę-bordo kapsulę rudeniui. Įsigyti reikėtų tik vyno spalvos megztuką. Abejoju dėl juodų batų, ar derės su tamsiai rudom kelnėm. Jaučiu, nelabai g.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Gute444 @ 2012 08 16, 21:19)

Dar prisiminiau, kazkas is merginu zavejosi Hispanitas avalyne, jei nieko nemaisau ax.gif
http://www.javari.de...n...31&size=100
tai cia jos truputeli yra ir siuncia i LT ir kainos man pasirode gan zmoniskos sulaukus ispardavimu.

Cia gal as gyriau ax.gif

QUOTE(Amarcord @ 2012 08 16, 21:28)
Atgijo, nes ruduo artėja, o apsirengt nėr ką  lotuliukas.gif

Kiek zinau ta priblema yra beveik visada, nepriklausomai nuo sezono hihihi.gif

Amarcord, kazkaip ta juoda avalyne cia ne iki galo man ziurisi, ruda ne geriau butu?
Atsakyti
user posted image

user posted image

user posted image

http://www.polyvore....AAAAEc2l6ZQ.jpg

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Shana: 17 rugpjūčio 2012 - 11:48
QUOTE(Shana @ 2012 08 17, 12:26)
Kiek zinau ta priblema yra beveik visada, nepriklausomai nuo sezono hihihi.gif

Amarcord, kazkaip ta juoda avalyne cia ne iki galo man ziurisi, ruda ne geriau butu?

Bet venam sezonui baigiantis ir kitam prasidedant paūmėja biggrin.gif

Ruda būtų žymiai geriau, bet neturiu rudų ilgaaulių (rudų tonų batelius tai turiu, bet su jais LT iki vėlyvo rudens nepavaikščiosi) doh.gif

O, salotinis švarkas bigsmile.gif Kaip tik svarsčiau į kapsulę dar įdėti tokios spalvos kardį.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Amarcord: 17 rugpjūčio 2012 - 12:04
Aš rudeniui turiu... :
sijoną lotuliukas.gif
reikia: palto/striukės;
džinsų bootcut
džinsų aptemtų
...čia mano minimumas... apačioms...
toliau reikia ilgos liemenės...
ir ilgarankovių palaidinių arba marškinių... bent trijų, o šiaip reiktų bent 5-kių g.gif
toliau ilgaaulių ir botiljonų...
džinsus tikrai rasiu, o ką su palaidinėm daryt g.gif
Ir norėčiau nuomonės ar geriau megztą liemenę raštuotą (ten visokie išmegzti skirtingų spalvų ornamentai), ar tiesiog melanžo siūlais megzta g.gif . Vienspalvės nenoriu... noriu kapsulės spalvų, kad prie visko derėtų, kaip shanos rankinė biggrin.gif .
Atsakyti
Sveikos merginos 4u.gif . Skaitau jusu temute jau seniai ir vis bandau susideliot savo kapsule. Nelabai dar pavyko, bet stengiuosi blush2.gif . Si rudeni reikia pirkti palta ir pasimeciau kokios spalvos. Esu cool summer (aciu Donstop 4u.gif ) ir turiu tokius batus ir mamos dovanota salika, kuris labai sirdziai brangus, bet del spalvos g.gif . Gal jus patartumet, koks paltukas ziuretusi. Pati galvojau apie melyna arba sviesiai ruda, tik problema, kad camel man netinka, o va sviesiai rudas ir salto atspalvio dar mano akiraty nepasitaike smile.gif, o gal juodas ziuretusi rolleyes.gif
user posted image
Atsakyti
Aš rudeniui vien darbui turiu:

5 "apačias" (4 sijonai, 1 bootcut džinsai, iš bėdos dar gal klasikinės kelnės bus nešiojamos)

1 marškinius - norėčiau dar 1
0 palaidinių - norėčiau bent 3, o geriau 5
4 kardiganus - tikrai manau rasiu dar 1 tinkamą pirkti
3 plonus megztukus

1 suknelę

3 poras batelių
trūksta botiljonų, 1 poros
1 porą ilgaaulių plokščiapadžių, trūksta ilgaaulių su kulniuku

lietpaltis, paltas

diržų, šalikėlių, rankinių kolekciją smile.gif

Laisvalaikiui daug mažiau, kol kas skinny džinsai, tunika, palaidinė, 2 poros sportbačių, keli šiltesni megztukai (neskaičiavau tiksliai, supakuoti), 2 įvairaus šiltumo striukės. Pirksiu laisvalaikio kelnes.

Bytte, aš už raštuotą liemenę 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2012 08 17, 17:17)
Laisvalaikiui daug mažiau, kol kas skinny džinsai, tunika, palaidinė, 2 poros sportbačių, keli šiltesni megztukai (neskaičiavau tiksliai, supakuoti), 2 įvairaus šiltumo striukės. Pirksiu laisvalaikio kelnes.

O as tuniku taip ir neismokau nesioti, nors lyg ir sudejimo panasaus esam, vis neprisitaikau sau unsure.gif

Bytte, as irgi uz rastuota liemene ax.gif

http://www.polyvore....set?id=12922296
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Shana: 17 rugpjūčio 2012 - 18:10