Įkraunama...
Įkraunama...

Ekonomiškas garderobas

QUOTE(Amarcord @ 2012 08 16, 15:54)
Kaip manot, ar praktiška rudenį/žiemą į darbą tokia suknelė?
user posted image
Rankovės trumpos, tai ant viršaus vis tiek kažką (ką?) reiktų rengtis. Ir iškirptė tokia, kad lauke reiktų gerai apsikamšyti  g.gif
Gal tada jau geriau išvis be rankovių (sarafanas) arba su ilgom rankovėm..

O man atrodo be rankoviu/sarafanine labiau kapsuline, po ja galima marskinukus ar kazka tokio uzsideti g.gif
Atsakyti
QUOTE(Amarcord @ 2012 08 16, 16:54)
Kaip manot, ar praktiška rudenį/žiemą į darbą tokia suknelė?
user posted image
Rankovės trumpos, tai ant viršaus vis tiek kažką (ką?) reiktų rengtis. Ir iškirptė tokia, kad lauke reiktų gerai apsikamšyti  g.gif
Gal tada jau geriau išvis be rankovių (sarafanas) arba su ilgom rankovėm..

Man tokios sukneles patinka siltuoju laiku, kai nelabai silta smile.gif Jeigu ji yra is vilnonio audinio kazkoks nesusipratimas... Audinys lyg ir tinkamas nesiot ziema, bet rankoves netinkamos ziemai. Nemegstu palto rengtis ant svarko, vadinasi i lauka eiti bus baisiai nemalonu (tas toks jausmas kai saltis sverbiasi iki alkuniu schmoll.gif ) Megstukai man tokias suknes labai suprastina, kazko po apacia pasivilkti neiseis del rankoviu ilgio.
O siaip suknele labai grazi, tokiom dienom, kaip sia savaite pats tas smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gute444: 16 rugpjūčio 2012 - 16:06
Aš nusprendžiau, kad daugiau rudeniui/pavasariui nebepirksiu suknelių su trumpom rankovėm/be rankovių. Žiemai tuo labiau nė galvon nekiltų tokia mintis. Kadangi aš nemėgstu nei po apačia ką nors vilktis (o ir neturiu nieko tam tinkamo, golfų ir visokių bazinių paprastų maikių aš neperku), nei ant viršaus ką nors, tai mano atveju tokie rūbai nepasiteisina. Pavasarį turėjau berankovę suknelę/sarafaną - užsidėjau vieną kartą doh.gif (kai pirkau, planavau vilkėti su įvairiais kardiganais)
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2012 08 16, 16:50)
Aš nusprendžiau, kad daugiau rudeniui/pavasariui nebepirksiu suknelių su trumpom rankovėm/be rankovių. Žiemai tuo labiau nė galvon nekiltų tokia mintis. Kadangi aš nemėgstu nei po apačia ką nors vilktis (o ir neturiu nieko tam tinkamo, golfų ir visokių bazinių paprastų maikių aš neperku), nei ant viršaus ką nors, tai mano atveju tokie rūbai nepasiteisina. Pavasarį turėjau berankovę suknelę/sarafaną - užsidėjau vieną kartą  doh.gif (kai pirkau, planavau vilkėti su įvairiais kardiganais)

Na jus zinodama drisciau teigti, kad ja sekmingai parduosit tongue.gif
Temuke kaip atgijo, sena chebra vel susirenka biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Shana @ 2012 08 16, 18:16)

Tikrai, pardavinėsiu smile.gif
Atsakyti
Atkalbėjot biggrin.gif Ir pati dvejojau dėl tų rankovių, tai tik patvirtinot abejones.
Atsakyti
QUOTE(Amarcord @ 2012 08 16, 21:57)
Atkalbėjot biggrin.gif Ir pati dvejojau dėl tų rankovių, tai tik patvirtinot abejones.

irnesakyk.gif padejome sutaupyti.
Vasara baigiasi, o mano vasaros kapsules nera, nezinau kodel man taip gaunasi bet vasara man net nekyla ranka pirkti kazka is rudens spalvu, visi mano drabuziai arba sviesiai pilki, sviesiai sviesiai melsvai zalsvi. Vasa visai nenoriu nieko raudono, rusvo ar geltono g.gif neseniai dariau generalini tvarkymasi tevu verandoje (tai tokia vieta, kurioje atgula nebenesiojami, bet dar gailimi ismesti - atiduoti drabuziai) Ten lygiai tas pats, visi vasariniai drabuziai, kurie buvo daznai nesiojami yra minetu spalvu, neskaitant keleto isimciu. Atradau raudona sijona su baltais taskeliais, dabar i ji net nepaziureciau, bet nesiojau ji net keleta vasaru.

Zodziu man reikia ikvepimo... tik nezinau kur jis parduodamas doh.gif

Dar prisiminiau, kazkas is merginu zavejosi Hispanitas avalyne, jei nieko nemaisau ax.gif
http://www.javari.de...n...31&size=100
tai cia jos truputeli yra ir siuncia i LT ir kainos man pasirode gan zmoniskos sulaukus ispardavimu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gute444: 16 rugpjūčio 2012 - 21:25
QUOTE(Shana @ 2012 08 16, 18:16)
Temuke kaip atgijo, sena chebra vel susirenka biggrin.gif

Dėl pardavimo, tai ir aš ėmiausi šitos praktikos. Pardaviau aukštakulnius, guminius botus, po skalbimo susitraukusią suknelę, iškeičiau naujas kelnes į man tinkamą dydį biggrin.gif Aišku, pardaviau šiek tiek nuostolingai, bet vis ne taip širdį skaudą dėl netikusių pirkinių doh.gif

Atgijo, nes ruduo artėja, o apsirengt nėr ką lotuliukas.gif

Galvoju dabar, gal šaltajam sezonui praktiškiau būtų rinktis pora pieštukinių sijonų vietoj vienos suknelės.
Papildyta:
QUOTE(Gute444 @ 2012 08 16, 22:19)
irnesakyk.gif  padejome sutaupyti.

Nu kaip čia pasakius biggrin.gif Vis tiek kažką rudeniui pirksiu, tik jau ne šitą suknelę unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Amarcord: 16 rugpjūčio 2012 - 21:32
QUOTE(Amarcord @ 2012 08 16, 22:28)
Galvoju dabar, gal šaltajam sezonui praktiškiau būtų rinktis pora pieštukinių sijonų vietoj vienos suknelės.

Su sijonais isgausite daugiau deriniu, bet sukneles irgi neatsisakyciau, bent vienos ax.gif
Atsakyti
labas rytas smile.gif

o ką, tam polyvore galima pirkti? ar ten tik šiaip meta kainas ir kur tie rūbai yra?
žaidžiuos dabar ten smile.gif

ir išvis galvoju gal geriausia būtų daryt kapsulę pagal tokį principą, kad apačios tamsios, o jau viršūs įvairesni, kaip čia
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Teka: 17 rugpjūčio 2012 - 08:37
QUOTE(Teka @ 2012 08 17, 09:36)

ir išvis galvoju gal geriausia būtų daryt kapsulę pagal tokį principą, kad apačios tamsios, o jau viršūs įvairesni, kaip čia

O jei viršus masyvesnis ir jį norisi vizualiai paliekninti? ax.gif

IMHO, visad tamsios apačios pasiteisina tik jei figūra kriušė. Jei figūra proporcinga, visai nėra reikalo taip save ribot smile.gif
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2012 08 17, 09:44)
O jei viršus masyvesnis ir jį norisi vizualiai paliekninti? ax.gif

IMHO, visad tamsios apačios pasiteisina tik jei figūra kriušė. Jei figūra proporcinga, visai nėra reikalo taip save ribot  smile.gif

na aš ir esu kriaušė, o ir šiaip man kažkaip atrodo, kad taip būtų lengviau rast mūsų parduotuvėse apačias smile.gif
šiandien planuoju turą po pardes, jei nieks nesutrukdys, pažiūrėsiu, ko išvis yra ir kas prie ko smile.gif
Atsakyti