Įkraunama...
Įkraunama...

Ekonomiškas garderobas

QUOTE(bytte @ 2012 08 16, 14:40)

Labai thumbup.gif
Aciu 4u.gif

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Shana: 16 rugpjūčio 2012 - 14:49
va kaip gražiai camelis atrodo prie ryškių spalvų rolleyes.gif :
user posted image
Atsakyti
nu kapi man gražu visi tie derinukai, kai žūriu...o pati nu niekaip nemoku nusipirkt nieko, kas būtų gražu sad.gif kažkapi nemoku dėliot, rinkt rūbus, kad visuma būtų liuks... ech mokytis mokytis ir dar kartą mokytis

QUOTE(bytte @ 2012 08 16, 15:46)
va kaip gražiai camelis atrodo prie ryškių spalvų  rolleyes.gif :

jis pavasaris ar ruduo? biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Teka: 16 rugpjūčio 2012 - 14:56
QUOTE(Teka @ 2012 08 16, 15:54)

vasara lotuliukas.gif

Labai gražu, kai raudonos tik akcentas (diržas, bateliai).
Atsakyti
QUOTE(Amarcord @ 2012 08 16, 16:01)
vasara  lotuliukas.gif

Labai gražu, kai raudonos tik akcentas (diržas, bateliai).

nu kad vasaroms tokių ryškių spalvų nėra biggrin.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Teka @ 2012 08 16, 14:54)

Manau reiktu ji pafotkinti ivairiom spalvom, kad atlikti testavima biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Shana @ 2012 08 16, 16:14)
Manau reiktu ji pafotkinti ivairiom spalvom, kad atlikti testavima biggrin.gif

drinks_cheers.gif thumbup.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Teka @ 2012 08 16, 15:54)
nu kapi man gražu visi tie derinukai, kai žūriu...o pati nu niekaip nemoku nusipirkt nieko, kas būtų gražu sad.gif kažkapi nemoku dėliot, rinkt rūbus, kad visuma būtų liuks... ech mokytis mokytis ir dar kartą mokytis

tam reik nusipirkus rūbą su juo ir ieškot derinių. Kartais įsivaizdavimas prasilenkia su realybe. O prisifantazuot galima, bet kai reikia įsigyt... gaunasi kaip gaunasi. Todėl svarbu nustot fantazavus, ir pradėt ieškoti 4u.gif .
Atsakyti
QUOTE(bytte @ 2012 08 16, 16:22)
tam reik nusipirkus rūbą su juo ir ieškot derinių. Kartais įsivaizdavimas prasilenkia su realybe. O prisifantazuot galima, bet kai reikia įsigyt... gaunasi kaip gaunasi. Todėl svarbu nustot fantazavus, ir pradėt ieškoti  4u.gif .

pioneer.gif
Atsakyti
QUOTE(bytte @ 2012 08 16, 16:22)
tam reik nusipirkus rūbą su juo ir ieškot derinių. Kartais įsivaizdavimas prasilenkia su realybe. O prisifantazuot galima, bet kai reikia įsigyt... gaunasi kaip gaunasi. Todėl svarbu nustot fantazavus, ir pradėt ieškoti  4u.gif .

O taip. Nuėjau aš vakar į batų parduotuvę su kelnėm, prie kurių batų ieškojau. Pasimatavau ir supratau, kad nė vieni iš įsivaizduotų netinka doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Amarcord @ 2012 08 16, 16:41)
O taip. Nuėjau aš vakar į batų parduotuvę su kelnėm, prie kurių batų ieškojau. Pasimatavau ir supratau, kad nė vieni iš įsivaizduotų netinka  doh.gif

aš lygiai taip pat turiu susigalvojus rūbus, kurie man ale tinka. ir kitų modelių, kurie mano nuomone man tikrai netinka, net nesmatuoju. o gal jie kaip tik man? jau kai rasiu laiko, tai lėksiu ir matuosiuos visokius modelius, kurie anksčiau buvo iškart atmetami net nepabandžius, gal būsiu maloniai nustebinta. arba ne biggrin.gif
o su batais išvis sunkus reikalas doh.gif reik rast, kad būtų patogūs, tiktų prie sijono, kelnių...
Atsakyti
Kaip manot, ar praktiška rudenį/žiemą į darbą tokia suknelė?
user posted image
Rankovės trumpos, tai ant viršaus vis tiek kažką (ką?) reiktų rengtis. Ir iškirptė tokia, kad lauke reiktų gerai apsikamšyti g.gif
Gal tada jau geriau išvis be rankovių (sarafanas) arba su ilgom rankovėm..
Atsakyti