Įkraunama...
Įkraunama...

Ekonomiškas garderobas

na kartais tokios pačios spalvos pavadinimu skirtingos spalvos gali būti ax.gif kad ir ta pati navy spalva... arba baklažano... geltona ir t.t.

Shana aš neįsivaizduoju kaip prislopint derinį mėlyną/raudoną. Tiesiog gal nepersūdyt su kontrastu blush2.gif . Man visai normaliai atrodo kai sūnus eina su dryžuotu baltai raudonu su papildoma plonesne mėlyna linija ir apdaila aplink kaklą ir rankoves g.gif . Atitinkamai kažkaip ir marškinius tokius įsivaizduoju... prie tamsiai mėlynų džinsų g.gif . visai nieko... aksesuarai tai jau ... per daug ...
Arba kai taip irgi nebado akių ... gal turi viena kuri dominuot, o kitos nedaug visai būt, tada visai skoningai gaunas g.gif .
Atsakyti
QUOTE(bytte @ 2012 08 16, 12:49)

Shana aš neįsivaizduoju kaip prislopint derinį mėlyną/raudoną. Tiesiog gal nepersūdyt su kontrastu  blush2.gif .

Turbut g.gif tavo imesti labai padoriai atrodo, nera "rekiantys".
O kaip tau kazkokia ruda prie tokio derinio? g.gif

Laisvalaikine dabar turiu tokia suknute, tai labai patinka, kadangi melyna dominuoja, tai nera irgi per ryski.
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Shana @ 2012 08 16, 14:09)
Turbut g.gif tavo imesti labai padoriai atrodo, nera "rekiantys".
O kaip tau kazkokia ruda prie tokio derinio? g.gif

Laisvalaikine dabar turiu tokia suknute, tai labai patinka, kadangi melyna dominuoja, tai nera irgi per ryski.

kokia graži suknelė
bet man čia ruda nei per kur schmoll.gif balta gal kokia nebent
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Teka: 16 rugpjūčio 2012 - 13:14
QUOTE(Shana @ 2012 08 16, 10:46)

QUOTE(Teka @ 2012 08 16, 13:14)
kokia graži suknelė
bet man čia ruda nei per kur  schmoll.gif balta gal kokia nebent

4u.gif
Ta prasme jusu manymu tokie deriniai kaip virsui nesiderina? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Teka @ 2012 08 16, 13:22)
nemačiau smile.gif man jau  nuo info galva sukas biggrin.gif

dar pagalvojau, kad gerai būtų tokioms nematančioms, kaip aš, kad ant etikečių rašytų spalvos pavadinimą biggrin.gif va šiuo atžvilgiu gerai pirkt internetu, nes ten spalvos būna parašytos tiksliai biggrin.gif

Aga, pirkau Coral spalvos rubu. Dauguma pataikiau, bet kai ka gavau tokios saltos coral spalvos, vos ne rozines. Ir is to pacio gamintojo smile.gif
Atsakyti
Raudona ir mėlyna su tokia ruda dera. Man dar gražu, kai raudona tamsesnė, labiau link vyšnios.
Atsakyti
shana, mano nuomone ant tos suknelės tiktų baltas viršus. ji tokia lengva,kad odinės striukės nesinorėtų kažkaip, o tuo labiau rudos. be abejo, jei ji nėra tokia plona, gal pvz odinė striukytė ir tiktų, atitinkamai pritaikius batelius, rankinę... nors be abejo, kai pamatyčiau tokį derinį su rudu, gal pakeisčiau nuomonę, nes man su įsivaizdavimais sudėtinga, man reik viską ant lėkštutės kaip sakant biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(mergaiciukas1 @ 2012 08 16, 14:36)
Aga, pirkau Coral spalvos rubu. Dauguma pataikiau, bet kai ka gavau tokios saltos coral spalvos, vos ne rozines. Ir is to pacio gamintojo smile.gif

doh.gif biggrin.gif bliūkšta mano nusistatymai ir įsitikinimai
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Teka: 16 rugpjūčio 2012 - 13:52
QUOTE(Teka @ 2012 08 16, 13:51)
shana, mano nuomone ant tos suknelės tiktų baltas viršus. ji tokia lengva,kad odinės striukės nesinorėtų kažkaip, o tuo labiau rudos. be abejo, jei ji nėra tokia plona, gal pvz odinė striukytė ir tiktų, atitinkamai pritaikius batelius, rankinę... nors be abejo, kai pamatyčiau tokį derinį su rudu, gal pakeisčiau nuomonę, nes man su įsivaizdavimais sudėtinga, man reik viską ant lėkštutės kaip sakant biggrin.gif

Na ant tos konkreciai sukneles tai nieko nedeviu, nes kazkaip prie +35 aplamai noras deveti rubus labai mazeja doh.gif ji tokia pliazine. Bet prie jos imu kartais toki kovbojiska rankinuka ir rudas slepetes. Nufotkinsiu kada jei nepatingesiu.
O kapsule su raudona/melyna/ruda, kaip deti pavyzdziai galvoju rudeniui i darba, primetu, kad nemazai jau sudedamuju daliu jau turiu, reiks apmastyti ko truksta g.gif Tik kazkaip nebuvau uztikrinta del spalvu derinio g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Shana: 16 rugpjūčio 2012 - 13:57
tada gražu, ypač man gražu kai yra mėlyni džinsai ir ruda/ryža koža biggrin.gif ir raudono kažko thumbup.gif
Atsakyti
man camel visai nieko prie navy ir raudonos:
čia būtų pavasarinis variantas, labai pasiteisino tokios spalvos vasariniai šortai sūnui, gal kiek pilkesni ... tokia universali spalva: ir prie salotinių, ir prie oranžinių... ir žydrų... ir dar tas raudonai/baltai/mėlynai džemperis... spalva netepli kažkaip, ar tai vasaros purvas irgi toks šviesus. Būtų gerai ir kitam sezonui tokios spalvos kelnes rasti... bet kad ir taip užtikau kaip akla višta grūdą rolleyes.gif
rūbuose
čia su balta, tik man jau rudeninis labiau gal variantas... norisi rusvos subtilesnės/šviesesnės
Atsakyti
QUOTE(bytte @ 2012 08 16, 15:28)
man camel visai nieko prie navy ir raudonos:
čia būtų pavasarinis variantas, labai pasiteisino tokios spalvos vasariniai šortai sūnui, gal kiek pilkesni ... tokia universali spalva: ir prie salotinių, ir prie oranžinių... ir žydrų... ir dar tas raudonai/baltai/mėlynai džemperis... spalva netepli kažkaip, ar tai vasaros purvas irgi toks šviesus. Būtų gerai ir kitam sezonui tokios spalvos kelnes rasti... bet kad ir taip užtikau kaip akla višta grūdą  rolleyes.gif
rūbuose
čia su balta, tik man jau rudeninis labiau gal variantas... norisi rusvos subtilesnės/šviesesnės

paskutinis variantas tai man per margas
Atsakyti
į darbą kažkieno pafantazavimai
dar...
user posted image
Papildyta:
QUOTE(Teka @ 2012 08 16, 15:37)
paskutinis variantas tai man per margas

rudenėliams kuo margiau tuo geriau ax.gif
Atsakyti