Įkraunama...
Įkraunama...

Ekonomiškas garderobas

Kokių rudeninių grožių užpraeitam psl Shana pridėjo bigsmile.gif

O čia kas per lentelė - tiesiog spalvų pavadinimai? Ar kažkokiam tipui skirta?
Atsakyti
QUOTE(Amarcord @ 2012 08 16, 10:15)
Kokių rudeninių grožių užpraeitam psl Shana pridėjo  bigsmile.gif

O čia kas per lentelė - tiesiog spalvų pavadinimai? Ar kažkokiam tipui skirta?

Tiesiog uztaikiau ir idejau smile.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Shana @ 2012 08 16, 10:28)
O su ruda? Ne visad gi g.gif

Tai va kad nusprendžiau kad ne visada, bet tas pats kaip su navy (man dažniausiai nedera) įmanoma... polyvorėj prisižiūėjau tokių derinių lotuliukas.gif . Tai nusprendžiau kad jai keisti kažkurią spalvą į tokio pat tamsumo pilką, juodą ar baltą nebėra skirtumo derinyje. Pavyzdžiui vasaros navy tokia blozna, tai ją pakeitus į tokia midle grey nieks iš esmės nesikeičia. O jai imti visai tamsę, tai be problemų galima keisti į juodą, o žydrą į baltą. Tą patį darant su ruda (mano atveju visokios taupės pagrinde) vėl analogiškai gaunasi.
Kadangi visada mano deriniuose apačias stengiuosi imti tamsesnes problemos nesusidaro derinant tamsiai rudą ar mėlyną su tamsiai pilką... Kitu atveju gal reikėtų prieš perkant pamastyt. Bet ir šiaip jai mėlyna su mėlyna gali gautis ne kas derinant vienodas spalvas gi blush2.gif .
Tau nelabai gautusi matyt, nes pavasariukams ir taip problematiška su pilka g.gif

Teka neverta pagal pavadinimus ieškot spalvų, pagal tą patį pavadinimą gan skirtingos spalvos googlei eina. Iš patirties kapsulėje daug fainiau kai viena spalva šiltesnė... na kažkokie raudonos atspalviai kai įsipaišo, bent jau žiemai biggrin.gif . Darbui pilnai galite imti kažką iš tamsiai mėlynos, fuksijos ar spanguolių raudonos (laikyčiau tai ta pačia spalva), ir nuo baltos iki šviesiai pilkos ar šviesios taupe (irgi laikyčiau kaip vienos spalvos variantus).
Atsakyti
o varge... doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(bytte @ 2012 08 16, 10:24)
Tai va kad nusprendžiau kad ne visada, bet tas pats kaip su navy (man dažniausiai nedera) įmanoma... polyvorėj prisižiūėjau tokių derinių  lotuliukas.gif .
Tau nelabai gautusi matyt, nes pavasariukams ir taip problematiška su pilka  g.gif

Tai gal...
Mano pavasarine navy/melyna tokia irgi ryskesne, tai ne taip lengva kaitalioti g.gif

Mane labai traukia daryti derini su navy-melyna ir raudona, bet nzn ar ne per stiprios abi spalvos? Kaip prancuzu ar rusu veliava irgi vaikscioti nenoriu g.gif

Pilka tikrai problematiska, as turiu labai gerus pilkus marskinukus, nesioju nes l geros kokybes ir medziagos, tai deduosi prie ju tokius karolius is hematito ir koralu, tai kazkaip atmusa veida ir visai gerai atrodo (lyg tais). O taip su pilka tikrai neina susidraugauti g.gif
Papildyta:
user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Shana: 16 rugpjūčio 2012 - 10:55
shana, man tai gražu navy su raudona. mačiau kažkur neseniai, bet nepamenu, kur, nu labai gražu. bet man reiktų dar kokios spalvytės ten, gal juodos, o gal tos pačios pilkos biggrin.gif

dažiaus plaukus vakar, 5Nr, ale kol nueis mano juoduliai, tai dar plaukai ilgai bus vistiek kaip juodi. kirpėja beje irgi patvirtino, kad aš tikrai šaltas tipas smile.gif nors tiek
Papildyta:
o galit kaip nors trumpai paaiškint, kaip jūs tam polyvore ieškot derinukų? nes aš jaučiu kažką ne taip darau. noriu užsiduot spalvas kelias, kad būtų tam deriny, ar taip įmanoma? nes man kažkaip išmeta vieną ar dvi, trijų nei per kur. ar jau ten per daug noriu? ir dar noriu, kad išmestų derinius pvz vasaros tipui?
Atsakyti
QUOTE(Teka @ 2012 08 16, 10:58)
shana, man tai gražu  navy su raudona. mačiau kažkur neseniai, bet nepamenu, kur, nu labai gražu. bet man reiktų dar kokios spalvytės ten, gal juodos, o gal tos pačios pilkos biggrin.gif

o galit kaip nors trumpai paaiškint, kaip jūs tam polyvore ieškot derinukų? nes aš jaučiu kažką ne taip darau. noriu užsiduot spalvas kelias, kad būtų tam deriny, ar taip įmanoma? nes man kažkaip išmeta vieną ar dvi, trijų nei per kur. ar jau ten per daug noriu? ir dar noriu, kad išmestų derinius pvz vasaros tipui?

Na su juoda man per niuru, pilka ne visai mano spalva g.gif

Kad butu taip paprasta, tai visos cia butumem labai protingos biggrin.gif dazniausiai startuoju nuo kazkokios vienos spalvos ir ziuriu ziuri derinukus, kol randu kas patinka ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Shana @ 2012 08 16, 12:34)
Na su juoda man per niuru, pilka ne visai mano spalva g.gif

Kad butu taip paprasta, tai visos cia butumem labai protingos biggrin.gif dazniausiai startuoju nuo kazkokios vienos spalvos ir ziuriu ziuri derinukus, kol randu kas patinka ax.gif

na dar ruda gali būt, bet vasaros paletėj nėra

sakot per daug noriu? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Teka @ 2012 08 16, 11:30)
o varge... doh.gif  biggrin.gif

nėr čia jokio vargo 4u.gif
tarkim ryškioji raudona... tai ir žiūrit visas raudonas bei rožines ar bent artimas raudonai kurios tinka (reikia kad būtų su mėlynu atspalviu)
Tamsi mėlyna... na tai ir imat kokias randat:
user posted image
na ir ką nors iš neutralių:
user posted image
Svarbu pradėkit pirma ieškoti bazinių rūbų (švarkelis, toliau kelnės, sijonas...), ieškokite bet kokių spalvų iš vasaros paletės. O tada jau kai bus pradžia galėsit pagalvoti ir apie derinių įvairenybę.
Kaip minėjau man sekasi su spalvom ne kaip. Kostiumėlių nenešioju, bet įsivaizduoju kad dar liūdniau su spalvų pasirinkimu ax.gif taigi į tai ir teks atsižvelgti renkantis bazines garderobo spalvas.
vasaros rudos:
user posted image

Aš polyvore irgi grybauju... kol ką randu patinkamo. Jai būna koks rubelis patinkamos spalvos ieškau derinukų su juo, kartais pereinu prie kt. spalvos taip beieškant... o tokio dalyko kaip cool summer ten nėra... blog'erė viena pasinaudojo polivores galimybėm... na gal ne viena... bet išties ten negrupuoja nieks pagal spalvas, šiaip merginos delioja derinukus ir tiek.
Atsakyti
bytte, dėkui, man tokios rudos dar labiau patinka ne pikos bigsmile.gif bet nebuvau mačius paletėse. aš kaip suprantu, čia kuo daugiau skaitai, ieškai, tuo daugiau surandi ir išvis galva tuoj susisuks. nes turiu paletę išssiaugojus ir vis į ją žiūriu smile.gif
o dar pvz, kaip atskirt tuos šaltus atspalvius. pvz turiu rudą suknelę, rusvą švarkelį, visada šiuos du rūbus kartu ir nešiojau, bet dabar nebežinau, ar jie skaitos šaltų rudų ar ne smile.gif

darau išvadą, kad aš tikrai per daug čia skrupulingai į viską gilinuos doh.gif
Atsakyti
Teka, nzn ar situs matet
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted imageuser posted image
user posted image
Atsakyti
nemačiau smile.gif man jau nuo info galva sukas biggrin.gif

dar pagalvojau, kad gerai būtų tokioms nematančioms, kaip aš, kad ant etikečių rašytų spalvos pavadinimą biggrin.gif va šiuo atžvilgiu gerai pirkt internetu, nes ten spalvos būna parašytos tiksliai biggrin.gif
Atsakyti