Įkraunama...
Įkraunama...

Ekonomiškas garderobas

[quote=Shana,2012 08 15, 14:39]
wub.gif wub.gif wub.gif
na cia jau auksciausias pilotazas.
Papildyta:
QUOTE(sunray @ 2012 08 15, 16:25)
Och tos asociacijos  bigsmile.gif  , mano drauge pamaciusi kazkada mane su tamsiai melynu kostiumeliu prakomentavo, kad atrodau kaip stiuardese biggrin.gif
Man priimtinas sarafanas tik neradau nieko doro, orsay kazkas panasaus buvo, bet toks ne itin kokybiskas pasirode blush2.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif geras drauges komentas
Atsakyti
QUOTE(mergaiciukas1 @ 2012 08 15, 10:14)
Musu pastininke mums gera daro irgi nesa visus siuntinius (nebent labai dideli ar sunkus) tiek registruotus, tiek ne. Tik ateina ji apie 10 val, tai nieko nepazadina smile.gif
nezinau, 15*16, nu nedidele, bet kad man ir nereikia dideles. Cia ne isvykoms i gamta, kai viso taboro tutas turi tilpt smile.gif
239LT, o vokieciuose 62EUR. Originali kaina virs 300 buvo.

jeigu atnestu i namus, bet ne ankstyva ankstyva ryta, tai buciau nieko pries. tik va aisku 10val jau musu nerastu, is vakaro vel tik nuo kokiu 8val rastu.. suprantu ir jiems sunku sugaudyti, tai bandau ieskoti iseities, kad nesibaladotu ir pasiimciau pati ax.gif

Pradejau pirkti drabuzius.. sekasi sunkiai. Taip pat nukrypau nuo plano, tai nebus visai rudenine kapsule, tai bus tokia pries rudenine lotuliukas.gif tikra rudeni bus per salta, tai gal dar poto pavasari sunesiosiu? g.gif tik kazin ar spesiu susipirkti. tik va pamirsau, jeigu tai mini kapsule tai kiek daiktu joje uztektu? nes geriau noriu poros mini, kad galeciau daugiau spalvu isivesti. jau turiu du megztukus, vienas "plytinis" rodytos spalvos, kitas turbut is tos pacios gimines, bet skiriasi atspalvis. del turimu navy dzinsu planavau antra spalva imti navy.. nes kaip tik ir pvz maike turiu navy (prie atsegto megztuko megstu nesioti), bet galvoju tada navy - tamsi, rozine - kaip ir sviesi tokia pakankamai, nes is tos serijos pirksiu ir kokia "pudrine" rozine.. tai kokia cia ryski tiktu? arba imti tamsiai ruda prie tu ale roziniu, bet vel kokia ryski? g.gif
Atsakyti
aš galvoju apie tokias spalvas
user posted image
arba
user posted image

bet kai sudedu į vieną, kažko trūksta...na noris man mėlynos žiūriu
Atsakyti
Mmmm, Teka... net nepagalvojau apie ta ryskia rozine spalva!!! wub.gif mano ta paskutine panasi, bet juk tonai poto gali skirtis, ta spanguoline(?), bet as lyg pilko nenoriu, galvoju vietoj pilkos idejus navy irgi gal ziuretusi gerai blush2.gif pilka as gal i kita kapsule desiu g.gif
Atsakyti
Teka, man pirmasis derinukas visai nieko, bet jeigu vietoj pilkos butu navy, tai labai liuks ziuretusi smile.gif bandziau ziemai formuoti tokia kapsule, tai spalvos tikrai derejo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Teka @ 2012 08 15, 09:55)
ir dar klausiau, bet nieks neatsakė, ar kapsulė gali būti iš 4 spalvų, ar čia jau per daug makalynės būtų?

Atsakiau ...
QUOTE(Teka @ 2012 08 15, 17:32)
aš galvoju apie tokias spalvas
user posted image
arba
user posted image

bet kai sudedu į vieną, kažko trūksta...na noris man mėlynos žiūriu

Mano akimis čia derinukai tik po dvi spalvas...
Beja viršutinis man šiltas...
Be to kaip kontrastingai vasarai sakyčiau trūksta tamsesnės arba ryškesnės spalvos (gaunasi per daug niunansinis derinys, todėl nuobodokas, ir kontrastingai vasarai per niūrus, ir šiaip man su klaustuku net ir dėl spalvų blush2.gif )
Iš polivore kontrastingai vasarai rūbų spalviniai variantai (svarbu nenusipilkinti!)
user posted imageuser posted image
vakarinių suknelių galimų spalvų variantai
iš osinkos:
Atsakyti
dar kontrastingoms vasaroms derinukų:
user posted imageuser posted imageuser posted image
paskutinis derinukas su juoda kurę gali devėti cool summer blush2.gif

merginos aš nusprendžiau kad juodą/pilką bei baltą galima kišt prie bet kurios kapsulės neskaičiuojant jų kaip spalvų, kadangi iš esmės tai neutralios spalvos blush2.gif . Kažkaip pastebėjau kad nekeičia esmės jos... man net navy su juoda pradėjo dėrėt :lotuliukas ...
Atsakyti
QUOTE(bytte @ 2012 08 16, 08:04)

merginos aš nusprendžiau kad juodą/pilką bei baltą galima kišt prie bet kurios kapsulės neskaičiuojant jų kaip spalvų, kadangi iš esmės tai neutralios spalvos  blush2.gif . Kažkaip pastebėjau kad nekeičia esmės jos... man net navy su juoda pradėjo dėrėt  :lotuliukas ...

O su ruda? Ne visad gi g.gif
Atsakyti
Sveikos

matot ta pilka viena iš pagrindinių spalvų mano kapsulėj, kadangi navy net nėra prie vasaros g.gif yra ten viskokių light navy ir pan, bet vistiek, manau, kad pilką kostiumą būtų lengviau rast. taigi

bytte, tos spalvos imtos pagal pavadinimus iš vasaros paletės, googlėj ką išmetė. na gal yra kiek šilto atspalvio. šiaip aš makaluojuos tarp tų spalvų. o dar jei tu sakai, kad, manai, jog pilka ar juoda ar balta net nesiskaito kaip spalvos...
o dėl 4 spalvų kur klausiau, tai matomai pražioplinau atsakymą tavo

fainų derinukų pridėjai, reiks vėliau pasižiūrinėt. vat man ir noris tokios mėlynos kapsulėj, bet taip pat noriu ir fukcjos ar spanguolių ar kažko iš tos pusės...

o ta viloletinė, kurią įdėjau, tai plum spalva
Atsakyti
QUOTE(Teka @ 2012 08 15, 09:55)
dontstop, bytte rašė, kad kapsulei spalvos turi būti tamsi-neutrali, šviesi ir ryški. o pas jus pvz kapsulė buvo ruda-mėlyna. tai ar būtinai turi būt ir šviesi ta spalva? o dar, ar dera fuksijos spalva su light navy? nes renkantis dar reik atsižvelgt gi, kad visos trys spalvos derėtų. ir dar klausiau, bet nieks neatsakė, ar kapsulė gali būti iš 4 spalvų, ar čia jau per daug makalynės būtų?

Teka, aš siūlyčiau žiūrėti į kapsulės principus kūrybiškai 4u.gif Nereikia taip viską dėlioti kruopščiai pagal taisykles, čia gi ne aukštoji matematika blush2.gif Aš esu turėjus visokias kapsules, ir iš 2, ir iš 3 spalvų, ir su šviesiom, ir su tamsiom, ir vien iš ryškių spalvų. Galima ir iš 4, 5 spalvų - iš kiek tik išeina. Man iš 4 neišeina, nes tada nepavyksta surinkti tokius rūbus, kad viskas derėtų prie visko. Iš 2 spalvų lengva sudaryti kapsulę, iš 3 sunkiau, jau reikia pasukti galvelę.. Gal ateity pavyks ir iš 4 spalvų, juk mokomės, tobulėjam smile.gif

Renkantis tas 3 pagrindines spalvas labai svarbu atsižvelgti į parduotuvių asortimentą. Nes galima sugalvoti labai gražias, labai įdomias, labai tinkančias spalvas, o paskui kelis metus ieškoti su žiburiu tokių spalvų rūbų. Pradėkit nuo paprastų - pilkos, tamsiai mėlynos, rudos ir pan. Šviesi pradžiai gali būti tinkamo jums atspalvio balta (pieniška, kiaušinio lūkšto ir pan). Ryški - kažkas iš raudonų, rožinių, mėlynų, žalių, geltonų, violetinių, oranžinių atspalvių (pačius atspalvius žiūrėtkite savo tipo paletėse)
Atsakyti
user posted image

Panos, koks buvo psl kur buvo daug spalvu po 3 sugrupuota, deriniais? blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Shana: 16 rugpjūčio 2012 - 10:18
oi,kad man su kūryba visame kame sunku, aš tokia taisyklinė labai, tai ir čia taip griežtai viską bandau sudėliot biggrin.gif vis neturiu laiko pralėkt parduotuves,kad susidaryt vaizdą, ko yra, kas man tinka, išbandyt daugiau spalvų...
Atsakyti