Įkraunama...
Įkraunama...

Ekonomiškas garderobas

QUOTE(fuksė @ 2012 08 15, 10:46)
Su kuo devite sarafana?  g.gif

po sarafanu dedu marskinukus, sarafanas pas mane panasaus tipo kaip si suknele:
http://www.bonprix.d...estreift-918170
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sunray: 15 rugpjūčio 2012 - 10:17
QUOTE(sunray @ 2012 08 15, 10:20)
Juoda tinka tik ziemom, taigi jus galite buti bet kuris is kitu triju likusiu sezonu ax.gif

na aš tipo ale vasara (nors aš vis mėtaus tarp žiemos ir vasaros biggrin.gif), bet nu, mano nuomone, man labai tinka juoda

QUOTE(buurbuulis @ 2012 08 15, 11:04)
kostiumeliu neperku - nezinau. labai nemegstu ju  biggrin.gif  oficialiame darbe ismokau prasisukti ir be ju. dar manau neviska nusako, kad pvz tako visi blogi, o mexx visi geri rubai. toje pacioje tako turejau rubu, kurie nesusinesiojo ir nieko jiems neatsitiko, bet turejau is ten ir berots 2, arba daugiau nepamenu, kuriais nusivyliau labai. bet tai buvo labiau isimtys, todel ten uzeiti nenustojau. o va vyro broliui is tako neva irgi nieks nelaiko. situ dalyku dar nesupratau, kartais galvodavau gal ir nuo to, kaip zmogus nesioja, priziuri priklauso, nes budavo su draugemis/kolegemis/giminaitemis pasitaikydavo, kad turedavome lygiai tuos pacius rubus ir jie greit prarasdavo isvaizda, susinesiodavo, skusdavosi, o as niekaip sunesioti negaledavau iki galo  ax.gif

na gal ten porą tokių nevykusių megztukų buvo, kurie ištyso kaip š... vaikams ten perku, tai visai nieko, bet irgi kaip kas, yra rūbų, kurie žiauriai skysti. o kad viskas, kas mexx, tikrai gerai, o kas tako, viskas blogai, be abejo neteigiu smile.gif

QUOTE(mergaiciukas1 @ 2012 08 15, 11:14)
nezinau, 15*16, nu nedidele, bet kad man ir nereikia dideles. Cia ne isvykoms i gamta, kai viso taboro tutas turi tilpt smile.gif
239LT, o vokieciuose 62EUR. Originali kaina virs 300 buvo.

ojei, man į tokį net piniginė netilptų biggrin.gif mano mažasisi tai 20x30cm smile.gif

QUOTE(sunray @ 2012 08 15, 11:15)

fainas sarafanas
Atsakyti
QUOTE(sunray @ 2012 08 15, 11:15)

nu gerulis, o svarka ant marskineliu su sarafanu uzsimetus, vaizdas normalus? g.gif Vien su marskinukais saltoka....mastau apie rudenio orus.
Kokie dar galimi derinukai?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo fuksė: 15 rugpjūčio 2012 - 11:10
QUOTE(fuksė @ 2012 08 15, 12:09)
nu gerulis, o svarka ant marskineliu su sarafanu uzsimetus, vaizdas normalus?  g.gif Vien su marskinukais saltoka....mastau apie rudenio orus.
Kokie dar galimi derinukai?

Gal pora kartu esu dejusi svarkeli, visai nieko, tik man nelabai aktualu, pakankamai silta viduj. Galima deti golfa, tik darbe as juos labai retai deduosi, ne itin man jie tinka:)
Atsakyti
QUOTE(Teka @ 2012 08 15, 08:12)
na nežinau, palyginimui rūbai iš tako ir iš mexx(dovanotas, nes aš tokių neperku biggrin.gif ). iš tako po poros savaičių, megztukas kaip skuduras, iš mexx kelinti metai, kaip naujas.

Sutinku de Mexx, turiu keleta daiktu ir visi nesiojasi labai gerai, kaip kostiuminiai drabuziai, taip ir paprasciausios maikes.

QUOTE(sunray @ 2012 08 15, 08:36)
Norejau rudos arba pilkos, del mexx sutinku, kas liecia kostiumelius man ju parduotuve normaliausia pasirode, matavausi pora kostiumeliu - vienu kelnes mete rauksles ties klynu, kito kostiumelio kelnes buvo visiskai ne mano modelio. Del juodos praktiskumo as turbut sutiksiu, bet tiesiog kazkoks periodas, kad nenoriu as jos ir taskas.

Is mano gyvenimo si tema irgi juoda spalva labai smarkiai isstume.
Del rudenines kapsules pradedu galvoti, kad turbut bus navy pagrindu, nusipirkau superini klasikini piestukini sijona tamsiai melyna, prie jos gal ruda ir nzn kokia dar???
Ideju gal bus? rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Shana @ 2012 08 15, 13:27)
Sutinku de Mexx, turiu keleta daiktu ir visi nesiojasi labai gerai, kaip kostiuminiai drabuziai, taip ir paprasciausios maikes.
Is mano gyvenimo si tema irgi juoda spalva labai smarkiai isstume.
Del rudenines kapsules pradedu galvoti, kad turbut bus navy pagrindu, nusipirkau superini klasikini piestukini sijona tamsiai melyna, prie jos gal ruda ir nzn kokia dar???
Ideju gal bus? rolleyes.gif

Prie tamsiai melyno kostiumo turiu zydrus bei intensyviai rozinius marskinius (nemoku pavadint spalvos lotuliukas.gif ), tinka. thumbup.gif Tuos pacius marskinius (zydrus) deviu su dzinsai ir velvetiniu tamsiai melynu svarku.
Papildyta:
QUOTE(sunray @ 2012 08 15, 12:52)
Gal pora kartu esu dejusi svarkeli, visai nieko, tik man nelabai aktualu, pakankamai silta viduj. Galima deti golfa, tik darbe as juos labai retai deduosi, ne itin man jie tinka:)

Reikes pardei pasimatuot prie progos. Gan universalu g.gif
Bet kazkur kirba, kad sarafanas kaip mokiniu apranga. blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo fuksė: 15 rugpjūčio 2012 - 13:21
QUOTE(fuksė @ 2012 08 15, 13:17)
Prie tamsiai melyno kostiumo turiu zydrus bei intensyviai rozinius marskinius (nemoku pavadint spalvos  lotuliukas.gif ), tinka. thumbup.gif

Turbut fuksija turi omenyje. Man per rysku ir .. na biski nesolidu darban, taip sakyciau gal g.gif
Atsakyti
QUOTE(Shana @ 2012 08 15, 14:21)
Turbut fuksija turi omenyje. Man per rysku ir .. na biski nesolidu darban, taip sakyciau gal g.gif

Agam, paguglinau, toji. Nezinau, ar solidu, bet as su jais tokia gaivi atrodau, del ryskumo, manyciau nepjauna akies.
Atsakyti
QUOTE(fuksė @ 2012 08 15, 13:24)
Agam, paguglinau, toji. Nezinau, ar solidu, bet as su jais tokia gaivi atrodau, del ryskumo, manyciau nepjauna akies.

Mes apie tai kazkada cia daug diskutavom, cia nuo darbo priklauso. Man reikia solidesnio pasitikejimo keliancio ispudzio, tokiu atveju IMHO rozines spalvos beveik visi variantai braukiami, isskyrus retas isimtis kaip kokias pelenu rozine smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Shana @ 2012 08 15, 14:27)
Mes apie tai kazkada cia daug diskutavom, cia nuo darbo priklauso. Man reikia solidesnio pasitikejimo keliancio ispudzio, tokiu atveju IMHO rozines spalvos beveik visi variantai braukiami, isskyrus retas isimtis kaip kokias pelenu rozine smile.gif

Kodel manote, kad rozine spalva nera solidi? Kur cia taip parasyta? blush2.gif
Ir kas tas solidumas? g.gif
Atsakyti
user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(fuksė @ 2012 08 15, 14:19)
Reikes pardei pasimatuot prie progos. Gan universalu  g.gif
Bet kazkur kirba, kad sarafanas kaip mokiniu apranga. blush2.gif

Och tos asociacijos bigsmile.gif , mano drauge pamaciusi kazkada mane su tamsiai melynu kostiumeliu prakomentavo, kad atrodau kaip stiuardese biggrin.gif
Man priimtinas sarafanas tik neradau nieko doro, orsay kazkas panasaus buvo, bet toks ne itin kokybiskas pasirode blush2.gif
Atsakyti