QUOTE(sunray @ 2012 08 15, 10:20)
Juoda tinka tik ziemom, taigi jus galite buti bet kuris is kitu triju likusiu sezonu
na aš tipo ale vasara (nors aš vis mėtaus tarp žiemos ir vasaros
), bet nu, mano nuomone, man labai tinka juoda
QUOTE(buurbuulis @ 2012 08 15, 11:04)
kostiumeliu neperku - nezinau. labai nemegstu ju
oficialiame darbe ismokau prasisukti ir be ju. dar manau neviska nusako, kad pvz tako visi blogi, o mexx visi geri rubai. toje pacioje tako turejau rubu, kurie nesusinesiojo ir nieko jiems neatsitiko, bet turejau is ten ir berots 2, arba daugiau nepamenu, kuriais nusivyliau labai. bet tai buvo labiau isimtys, todel ten uzeiti nenustojau. o va vyro broliui is tako neva irgi nieks nelaiko. situ dalyku dar nesupratau, kartais galvodavau gal ir nuo to, kaip zmogus nesioja, priziuri priklauso, nes budavo su draugemis/kolegemis/giminaitemis pasitaikydavo, kad turedavome lygiai tuos pacius rubus ir jie greit prarasdavo isvaizda, susinesiodavo, skusdavosi, o as niekaip sunesioti negaledavau iki galo
na gal ten porą tokių nevykusių megztukų buvo, kurie ištyso kaip š... vaikams ten perku, tai visai nieko, bet irgi kaip kas, yra rūbų, kurie žiauriai skysti. o kad viskas, kas mexx, tikrai gerai, o kas tako, viskas blogai, be abejo neteigiu
QUOTE(mergaiciukas1 @ 2012 08 15, 11:14)
nezinau, 15*16, nu nedidele, bet kad man ir nereikia dideles. Cia ne isvykoms i gamta, kai viso taboro tutas turi tilpt
239LT, o vokieciuose 62EUR. Originali kaina virs 300 buvo.
ojei, man į tokį net piniginė netilptų
mano mažasisi tai 20x30cm
QUOTE(sunray @ 2012 08 15, 11:15)
po sarafanu dedu marskinukus, sarafanas pas mane panasaus tipo kaip si suknele:
http://www.bonprix.d...estreift-918170
fainas sarafanas