dontstop, bytte rašė, kad kapsulei spalvos turi būti tamsi-neutrali, šviesi ir ryški. o pas jus pvz kapsulė buvo ruda-mėlyna. tai ar būtinai turi būt ir šviesi ta spalva? o dar, ar dera fuksijos spalva su light navy? nes renkantis dar reik atsižvelgt gi, kad visos trys spalvos derėtų. ir dar klausiau, bet nieks neatsakė, ar kapsulė gali būti iš 4 spalvų, ar čia jau per daug makalynės būtų?
QUOTE(Teka @ 2012 08 15, 09:47)
o kaip elvoj kainos?
Sijonai apie 100 lt kažkur, esu su nuolaida pirkusi žieminius apie 80-90 mokėjau (vieną čia pat pasiaurino), vasarinį - apie 120 gal. Kažkada vos ne prieš 10 m pirkau žiemines vilnones kelnes (irgi iki 150 lt - ne daugiau), tai iki šiol joms viskas gerai, tik morališkai paseno. Dėl kostiumėlių nežinau, nepirkau. Bet mačiau, kad turi. Daug ne mano skonio rūbų, kažkokio spalvingo trikotažo, bet galima ir ką normalaus išsirinkti (pvz., http://a6.sphotos.ak...922848061_n.jpg - visai nieko ).
QUOTE(fuksė @ 2012 08 15, 09:52)
Dar pastebejau, kad tamsiai melynas kostiumelis irgi universalus.
tamsiai mėlyna labai universali spalva (ne tik apie kostiumėlius kalbant) - iš bėdos dera ir su juoda, ir su ruda, ir su daugeliu kitų.
QUOTE(Amarcord @ 2012 08 15, 09:59)
Sijonai apie 100 lt kažkur, esu su nuolaida pirkusi žieminius apie 80-90 mokėjau (vieną čia pat pasiaurino), vasarinį - apie 120 gal. Kažkada vos ne prieš 10 m pirkau žiemines vilnones kelnes (irgi iki 150 lt - ne daugiau), tai iki šiol joms viskas gerai, tik morališkai paseno. Dėl kostiumėlių nežinau, nepirkau. Bet mačiau, kad turi. Daug ne mano skonio rūbų, kažkokio spalvingo trikotažo, bet galima ir ką normalaus išsirinkti (pvz., http://a6.sphotos.ak...922848061_n.jpg - visai nieko ).
tamsiai mėlyna labai universali spalva (ne tik apie kostiumėlius kalbant) - iš bėdos dera ir su juoda, ir su ruda, ir su daugeliu kitų.
reiks užsukt į elvą, o kur j vilniuj? akropoly?
kažkada esu pirkus prieš 100 mtų kostiumėlį, nepamenu pardės, virš 400Lt, taip gaila buvo tada, bet nu taip ideliai tiko kelnės ir švarkelis, kad nesusilaikiau. ir tikrai nešiojau daug metų, kelnes tik jau išmečiau, nes fasonas kažkaip pradėjo nebepatikot, o švarkas po šiai dienai spintoj, tik juodas, o aš jau pasimečiau, vasaroms lyg juodo negalima...bet mest nemetu, dar absoliučiai geras
man ta mokyklinė tamsiai mėlyna netinka, su baltom smulkiom juostelėm, jau tinka
QUOTE(Amarcord @ 2012 08 15, 09:59)
Pagal tipa as - ruduo, man juoda spalva labai patinka, bet visiskai netinka. Atrodau tokia nuvargusi. Bandziau ja keisti ir pakeiciau tamsiai melyna. Be kita ko, teisingai pastebejote, kad t.melyna gerai derinasi su ruda spalva, kurios mano garderobe tikrai nemazai.
QUOTE(fuksė @ 2012 08 15, 09:52)
Dar pastebejau, kad tamsiai melynas kostiumelis irgi universalus.
Man buna, kad ir menesi nieko neissirenku, taciau manau, kad geriau men. be nieko, negu prisipirkt slamsto ir gules.
Sijonu ir sukneliu nemegstu tragiskai. Tada zek, kad pedkelniu kur neuzkabinciau
Man buna, kad ir menesi nieko neissirenku, taciau manau, kad geriau men. be nieko, negu prisipirkt slamsto ir gules.
Sijonu ir sukneliu nemegstu tragiskai. Tada zek, kad pedkelniu kur neuzkabinciau
Cia zinoma prie sijonu ir sukneliu, bet vesesniu periodu man labai pasitvirtino sarafanas - praktiskas ir sakyciau ekonomiskesnis variantas nei svarkelis + sijonas
As mastau taip pat - geriau be nieko, nei pirkti bet ka, tik apmaudu, nes tokiam pasishopinimui man nelengva istrukti vienai, o vaziuoti su vaikais vargas man ir vaikams
QUOTE(Teka @ 2012 08 15, 10:03)
reiks užsukt į elvą, o kur j vilniuj? akropoly?
http://elvamoterims....iski-drabuziai/
QUOTE(fuksė @ 2012 08 15, 10:04)
Pagal tipa as - ruduo, man juoda spalva labai patinka, bet visiskai netinka. Atrodau tokia nuvargusi. Bandziau ja keisti ir pakeiciau tamsiai melyna. Be kita ko, teisingai pastebejote, kad t.melyna gerai derinasi su ruda spalva, kurios mano garderobe tikrai nemazai.
Man prie veido juoda irgi netinka (gal aš irgi ruduo? ), o mėlyna lyg ir tinka (bent taip galvoju). Tamsiai mėlynas kardis man - bazinio garderobo must have, kai sudėviu, iš karto perku naują
QUOTE(Amarcord @ 2012 08 15, 10:11)
nu tikrai mačius aš juos kažkuriam prekybcentry, nes nei pylimo, nei kalvarijų g nebūnu hmm
QUOTE(Amarcord @ 2012 08 15, 10:11)
Man prie veido juoda irgi netinka (gal aš irgi ruduo? ), o mėlyna lyg ir tinka (bent taip galvoju). Tamsiai mėlynas kardis man - bazinio garderobo must have, kai sudėviu, iš karto perku naują
Juoda tinka tik ziemom, taigi jus galite buti bet kuris is kitu triju likusiu sezonu
QUOTE(sunray @ 2012 08 15, 10:20)
Juoda tinka tik ziemom, taigi jus galite buti bet kuris is kitu triju likusiu sezonu
Pagal online testą tai ruduo. Iš tiesų niekad per daug nesigilindavau į spalvinius tipus, tai ir dabar pusiau juokais leptelėjau Bet reikės gal pasieškoti kompe kokybiškų nuotraukų ir pasikonsultuoti, nes pati tų niuansų nelabai skiriu. Tik va jei paaiškėtų, kad mano mėgstamos spalvos man visai netinka, jau būtų nekas
QUOTE(sunray @ 2012 08 15, 10:07)
Cia zinoma prie sijonu ir sukneliu, bet vesesniu periodu man labai pasitvirtino sarafanas - praktiskas ir sakyciau ekonomiskesnis variantas nei svarkelis + sijonas
As mastau taip pat - geriau be nieko, nei pirkti bet ka, tik apmaudu, nes tokiam pasishopinimui man nelengva istrukti vienai, o vaziuoti su vaikais vargas man ir vaikams
Su kuo devite sarafana?
Papildyta:
QUOTE(Amarcord @ 2012 08 15, 10:30)
Pagal online testą tai ruduo. Iš tiesų niekad per daug nesigilindavau į spalvinius tipus, tai ir dabar pusiau juokais leptelėjau Bet reikės gal pasieškoti kompe kokybiškų nuotraukų ir pasikonsultuoti, nes pati tų niuansų nelabai skiriu. Tik va jei paaiškėtų, kad mano mėgstamos spalvos man visai netinka, jau būtų nekas
O as misrune turiu ziemos ir rudens bruozu, bet pati save laikau rudeneliu, tik odos spalva nu niekaip rudeniui netinka.
QUOTE(mergaiciukas1 @ 2012 08 14, 23:26)
O as radau norima rankine, kuri deres ir prie vasaros (deja jau siemet turbut nebeprireiks), ir prie drungno rudens garderobo.
Man atrodo teks, girdejau orai dar atsils ir ruduo bus labai siltas, vasariskas
QUOTE(dontstop @ 2012 08 15, 07:59)
Burbuli, neregistruotų siuntinių neneša namo, palieka pranešimą pašto dėžutėje. Malenos variantas irgi tinka
Aha, bet malenos varianto nesupratau
QUOTE(Teka @ 2012 08 15, 08:12)
na nežinau, palyginimui rūbai iš tako ir iš mexx(dovanotas, nes aš tokių neperku ). iš tako po poros savaičių, megztukas kaip skuduras, iš mexx kelinti metai, kaip naujas. sutinku, kad yra brangių ir nekokybiškų, bet gal čia reik žinot, kur pirkti ir tiek
graži rankinė, tik labai jau maža, ar čia tik taip atrodo?
kostiumeliu neperku - nezinau. labai nemegstu ju oficialiame darbe ismokau prasisukti ir be ju. dar manau neviska nusako, kad pvz tako visi blogi, o mexx visi geri rubai. toje pacioje tako turejau rubu, kurie nesusinesiojo ir nieko jiems neatsitiko, bet turejau is ten ir berots 2, arba daugiau nepamenu, kuriais nusivyliau labai. bet tai buvo labiau isimtys, todel ten uzeiti nenustojau. o va vyro broliui is tako neva irgi nieks nelaiko. situ dalyku dar nesupratau, kartais galvodavau gal ir nuo to, kaip zmogus nesioja, priziuri priklauso, nes budavo su draugemis/kolegemis/giminaitemis pasitaikydavo, kad turedavome lygiai tuos pacius rubus ir jie greit prarasdavo isvaizda, susinesiodavo, skusdavosi, o as niekaip sunesioti negaledavau iki galo
QUOTE(dontstop @ 2012 08 15, 08:59)
Burbuli, neregistruotų siuntinių neneša namo, palieka pranešimą pašto dėžutėje. Malenos variantas irgi tinka
Mergaičiukai, o mano nusižiūrėta raudona rankinė iš Deichman taip ir nebuvo nupiginta nė litu Nejau stovės už tokią kainą dar pusmetį?
Mergaičiukai, o mano nusižiūrėta raudona rankinė iš Deichman taip ir nebuvo nupiginta nė litu Nejau stovės už tokią kainą dar pusmetį?
Musu pastininke mums gera daro irgi nesa visus siuntinius (nebent labai dideli ar sunkus) tiek registruotus, tiek ne. Tik ateina ji apie 10 val, tai nieko nepazadina
QUOTE(Teka @ 2012 08 15, 09:12)
nezinau, 15*16, nu nedidele, bet kad man ir nereikia dideles. Cia ne isvykoms i gamta, kai viso taboro tutas turi tilpt
QUOTE(Amarcord @ 2012 08 15, 09:46)
Ji tokia mažiukė, ar ne? O kokia kaina?
239LT, o vokieciuose 62EUR. Originali kaina virs 300 buvo.