Įkraunama...
Įkraunama...

Ekonomiškas garderobas

kazkada merginos diskutavo apie drabuzių balinimą, pasirodo dabartai net madinga http://www.5braskes....9122837#Scene_1
Atsakyti
QUOTE(Gute444 @ 2012 07 16, 11:58)
kazkada merginos diskutavo apie drabuzių balinimą, pasirodo dabartai net madinga http://www.5braskes....9122837#Scene_1

Na del dzinsu tai dabar gi grizta ta mada, 80 ar 90 tu, kai garinti balinti visokie dzinsai buvo labai madingi biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Leticija @ 2012 07 14, 11:51)
Maikuciu deciausi tiek dienu kiek truks atostogos, gal dar +1, nes gali apsipilti, isitepti, suprakaituoti.

O mauymosi kostiumelis kur?  biggrin.gif

Ir pliazines kazkokios rankines reiketu, nors ir vesoka, bet gal eisit i kopas pasedet.

maudymosi kostiumeli pamirsau irasyti, imsiu butinai biggrin.gif na siaip ne atostogu vaziuoju, tai net ir nesu tikra kiek ten laiko turesiu kopose guleti (bet del visa ko), tase pamirsau parasyti, kad daiktus deduosi i tokia maza kelionine tase ir i tokia antra tase/rankine/sportini krepsy, nes i viena netelpa, bet ji tokia visoms progom, su iskrauta ja i pleza einu visada blush2.gif o kitko manot uztek? g.gif
Atsakyti
Vidury vasaros nusipirkau - .. žieminius kalinius batus lotuliukas.gif Negalėjau susilaikyti - būtent tokių ieškojau per žiemos išpardavimus ir neradau, kaip tik liko paskutinė pora, mano dydis, kaina simbolinė... smile.gif
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2012 07 16, 19:06)
Vidury vasaros nusipirkau - .. žieminius kalinius batus  lotuliukas.gif  Negalėjau susilaikyti - būtent tokių ieškojau per žiemos išpardavimus ir neradau, kaip tik liko paskutinė pora, mano dydis, kaina simbolinė... smile.gif

Och tas saldus jausmas cool.gif
Atsakyti
Kadangi atsirado laiko pradėjau rimtai formuoti kapsules ir susidūriau su problema: jeigu pasirinkau kapsulę iš dviejų spalvų (rožinė ir pilka), tai taip gaunasi, kad arba apačios turi būti tik pilkos, arba tik rožinės, o viršus atvirkščiai. Ar aš kažką ne taip supratau tame kapsulės principe? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Babi* @ 2012 07 16, 20:05)
Kadangi atsirado laiko pradėjau rimtai formuoti kapsules ir susidūriau su problema: jeigu pasirinkau kapsulę iš dviejų spalvų (rožinė ir pilka), tai taip gaunasi, kad arba apačios turi būti tik pilkos, arba tik rožinės, o viršus atvirkščiai. Ar aš kažką ne taip supratau tame kapsulės principe? g.gif

Is principo tai kapsule turi but 3 spalvu.
smile.gif
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2012 07 16, 18:06)
Vidury vasaros nusipirkau - .. žieminius kalinius batus  lotuliukas.gif  Negalėjau susilaikyti - būtent tokių ieškojau per žiemos išpardavimus ir neradau, kaip tik liko paskutinė pora, mano dydis, kaina simbolinė... smile.gif

kur ir uz kiek? biggrin.gif as niekur nemaciuau kailiniu batu dabar g.gif
Atsakyti
QUOTE(Shana @ 2012 07 17, 11:34)
Is principo tai kapsule turi but 3 spalvu.
smile.gif

Ačiū, tada viskas lyg ir viskas aišku 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2012 07 16, 19:06)

kokioj parduotuvej smile.gif?
Atsakyti
QUOTE(Babi* @ 2012 07 16, 21:05)

Aš manau, kad kapsulė laisvai gali būti iš 2 spalvų smile.gif . Aš pati turėjau tokią kapsulę pavasarį iš rudos ir mėlynos spalvos. Apačios buvo atitinkamai rudos ir mėlynos, o topai - rudi, mėlyni ir rudai-mėlynai margi. Jokių problemų 4u.gif
Atsakyti
man atrodo, cia labai priklauso nuo spalvu. jeigu tos spalvos dvi neutralios (melyna+ruda), tai viskas ok, nes apacia gali buti tiek melyna, tiek ruda. rozine+pilka labai graziai ziurisi, bet man rozine apacia tai jau kazkaip schmoll.gif nors is principo tai sakyciau dvieju spalvu kapsule netgi geriau, maziau derint perkant rubus reikia
Atsakyti