kazkada merginos diskutavo apie drabuzių balinimą, pasirodo dabartai net madinga http://www.5braskes....9122837#Scene_1
QUOTE(Gute444 @ 2012 07 16, 11:58)
kazkada merginos diskutavo apie drabuzių balinimą, pasirodo dabartai net madinga http://www.5braskes....9122837#Scene_1
Na del dzinsu tai dabar gi grizta ta mada, 80 ar 90 tu, kai garinti balinti visokie dzinsai buvo labai madingi
QUOTE(Leticija @ 2012 07 14, 11:51)
Maikuciu deciausi tiek dienu kiek truks atostogos, gal dar +1, nes gali apsipilti, isitepti, suprakaituoti.
O mauymosi kostiumelis kur?
Ir pliazines kazkokios rankines reiketu, nors ir vesoka, bet gal eisit i kopas pasedet.
O mauymosi kostiumelis kur?
Ir pliazines kazkokios rankines reiketu, nors ir vesoka, bet gal eisit i kopas pasedet.
maudymosi kostiumeli pamirsau irasyti, imsiu butinai na siaip ne atostogu vaziuoju, tai net ir nesu tikra kiek ten laiko turesiu kopose guleti (bet del visa ko), tase pamirsau parasyti, kad daiktus deduosi i tokia maza kelionine tase ir i tokia antra tase/rankine/sportini krepsy, nes i viena netelpa, bet ji tokia visoms progom, su iskrauta ja i pleza einu visada o kitko manot uztek?
Vidury vasaros nusipirkau - .. žieminius kalinius batus Negalėjau susilaikyti - būtent tokių ieškojau per žiemos išpardavimus ir neradau, kaip tik liko paskutinė pora, mano dydis, kaina simbolinė...
QUOTE(dontstop @ 2012 07 16, 19:06)
Vidury vasaros nusipirkau - .. žieminius kalinius batus Negalėjau susilaikyti - būtent tokių ieškojau per žiemos išpardavimus ir neradau, kaip tik liko paskutinė pora, mano dydis, kaina simbolinė...
Och tas saldus jausmas
Kadangi atsirado laiko pradėjau rimtai formuoti kapsules ir susidūriau su problema: jeigu pasirinkau kapsulę iš dviejų spalvų (rožinė ir pilka), tai taip gaunasi, kad arba apačios turi būti tik pilkos, arba tik rožinės, o viršus atvirkščiai. Ar aš kažką ne taip supratau tame kapsulės principe?
QUOTE(Babi* @ 2012 07 16, 20:05)
Kadangi atsirado laiko pradėjau rimtai formuoti kapsules ir susidūriau su problema: jeigu pasirinkau kapsulę iš dviejų spalvų (rožinė ir pilka), tai taip gaunasi, kad arba apačios turi būti tik pilkos, arba tik rožinės, o viršus atvirkščiai. Ar aš kažką ne taip supratau tame kapsulės principe?
Is principo tai kapsule turi but 3 spalvu.
QUOTE(dontstop @ 2012 07 16, 18:06)
kur ir uz kiek? as niekur nemaciuau kailiniu batu dabar
QUOTE(Shana @ 2012 07 17, 11:34)
Ačiū, tada viskas lyg ir viskas aišku
QUOTE(dontstop @ 2012 07 16, 19:06)
kokioj parduotuvej ?
QUOTE(Babi* @ 2012 07 16, 21:05)
Aš manau, kad kapsulė laisvai gali būti iš 2 spalvų . Aš pati turėjau tokią kapsulę pavasarį iš rudos ir mėlynos spalvos. Apačios buvo atitinkamai rudos ir mėlynos, o topai - rudi, mėlyni ir rudai-mėlynai margi. Jokių problemų
man atrodo, cia labai priklauso nuo spalvu. jeigu tos spalvos dvi neutralios (melyna+ruda), tai viskas ok, nes apacia gali buti tiek melyna, tiek ruda. rozine+pilka labai graziai ziurisi, bet man rozine apacia tai jau kazkaip nors is principo tai sakyciau dvieju spalvu kapsule netgi geriau, maziau derint perkant rubus reikia