Įkraunama...
Įkraunama...

Ekonomiškas garderobas

QUOTE(Malena @ 2012 08 14, 22:20)
Elementariai-siuntiesi pašto adresu iki pareikalavimo ir pasiimi per mėnesį laiko.

ta prasme? g.gif nu atsiprasau, kad situose reikaluose nieko nesuprantu g.gif
Atsakyti
QUOTE(buurbuulis @ 2012 08 14, 23:15)
del pigumo nesu spece...nes...uz paskutinius pirkinius apskritai vyras galejo ir is namu isvaryti  lotuliukas.gif  nors cia retai taip sukvailioju, o ir pati poto save grauziu puse metu  lotuliukas.gif  is asos siunciau i uk pas draugus, nes kaip tik ten atostogauti pati vaziavau, bet kad ten man prekes be proto brangios  g.gif

nu jo, ne tokioj temoj kalbėt apie tai reik hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(Teka @ 2012 08 14, 22:22)
nu jo, ne tokioj temoj kalbėt apie tai reik hihihi.gif

yra cia ir tokiu, kurios tikrai brangius rubus perka smile.gif manau cia kiekvieno zmogaus galimybes, kas jam yra ekonomiska. vienam gal ekonomiska leisti sau nusipirkti suknele uz ~200lt, kitam ne smile.gif as visada stengiuosi prasisukti kuo pigiau, tiesiog uzdirbame ne tiek, kiek galbut noretume ir prioritetuose turime svarbesniu planu, del ko ribojame save pvz drabuziuose. tik kartais neatsilaikau, jeigu nerandu visiskai niekur norimo modelio, tik kur nors koki nors tobula brangu ir man jo tiiiiikrai lb reik 4u.gif
Atsakyti
na taip. bėda ta, kad pas mus Lt nėra kokybiškų rūbų, tų nekokybiškų kainos nenormalios, o apie geresnius aš išvis tyliu, niekad neįpirkčiau turbūt. kita vertus, kai pagalvoji...jei rūbą nešiosi kelis metus, nes jis vis dar atrodys kaip naujas, tai gali ir sumokėt tą kosminę kainą. tačiau reikia juk ne vieno rūbelio, o kelių. ypač, kai pradedi nuo nulio formuot savo garderobą....

Atsakyti
QUOTE(Teka @ 2012 08 14, 22:37)
na taip. bėda ta, kad pas mus Lt nėra kokybiškų rūbų, tų nekokybiškų kainos nenormalios, o apie geresnius aš išvis tyliu, niekad neįpirkčiau turbūt. kita vertus, kai pagalvoji...jei rūbą nešiosi kelis metus, nes jis vis dar atrodys kaip naujas, tai gali ir sumokėt tą kosminę kainą. tačiau reikia juk ne vieno rūbelio, o kelių. ypač, kai pradedi nuo nulio formuot savo garderobą....

del kokybes dar pasigincyciau smile.gif dauguma tu brangiu tokie patys ar kartais net prastesni uz pigius. dazniausiai permoka tik uz varda ir t.t. ir t.t. man tu brangiu daiktu del kokybes tuo labiau ranka nekyla pirkti, jei ir perku, tik del grozio, kurio pigiau niekaip nerandu arba isvis nerandu beveik. nors dar kazkaip super neteko nusivilti ir nei vienu pigiu gaminiu, laikyt laiko, nesiojasi normaliai, jeigu nesioji ir priziuri normaliai. dazniausiai kazkodel vistiek sunesioti nespeju, nusiperku, atnesioju kokius 2-5 metus (priklausomai nuo to, kaip greitai atsibosta) ir tai dar geros isvaizdos tenka nukisti i spintos giluma ar pribaigineti namie ax.gif
Atsakyti
O as radau norima rankine, kuri deres ir prie vasaros (deja jau siemet turbut nebeprireiks), ir prie drungno rudens garderobo. user posted image

Ir nuolaidu sulaukiau 30 proc, bet daugiau nepinga sad.gif Ju puslapyje Vokietijoje kaina irgi panasi, tai turbut daugiau ir nepigs. Tai ir trypcioju: ir norisi, ir gailisi (pinigu) biggrin.gif
Atsakyti
Burbuli, neregistruotų siuntinių neneša namo, palieka pranešimą pašto dėžutėje. Malenos variantas irgi tinka 4u.gif

Mergaičiukai, o mano nusižiūrėta raudona rankinė iš Deichman taip ir nebuvo nupiginta nė litu verysad.gif Nejau stovės už tokią kainą dar pusmetį? wacko.gif
Atsakyti
QUOTE(buurbuulis @ 2012 08 14, 23:44)
del kokybes dar pasigincyciau  smile.gif  dauguma tu brangiu tokie patys ar kartais net prastesni uz pigius. dazniausiai permoka tik uz varda ir t.t. ir t.t. man tu brangiu daiktu del kokybes tuo labiau ranka nekyla pirkti, jei ir perku, tik del grozio, kurio pigiau niekaip nerandu arba isvis nerandu beveik. nors dar kazkaip super neteko nusivilti ir nei vienu pigiu gaminiu, laikyt laiko, nesiojasi normaliai, jeigu nesioji ir priziuri normaliai. dazniausiai kazkodel vistiek sunesioti nespeju, nusiperku, atnesioju kokius 2-5 metus (priklausomai nuo to, kaip greitai atsibosta) ir tai dar geros isvaizdos tenka nukisti i spintos giluma ar pribaigineti namie  ax.gif

na nežinau, palyginimui rūbai iš tako ir iš mexx(dovanotas, nes aš tokių neperku biggrin.gif ). iš tako po poros savaičių, megztukas kaip skuduras, iš mexx kelinti metai, kaip naujas. sutinku, kad yra brangių ir nekokybiškų, bet gal čia reik žinot, kur pirkti ir tiek g.gif

graži rankinė, tik labai jau maža, ar čia tik taip atrodo?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Teka: 15 rugpjūčio 2012 - 08:13
QUOTE(fuksė @ 2012 08 14, 18:36)
o kokios spalvos noretumete?  g.gif Kiek pakeiciu, o vistiek prie juodo linkstu, universalu.
Is patirties: labai geri MEXX kostiumai, ,,dralinu" kasdien thumbup.gif, svarko petukai gerai pastatyti, alkunes nepradeda blizgest nuo trinimo. Ta pats su kelnemis. Kaina - 800-900 lt, nesigasdinkite, pasisiut kainuos panasiai.

Norejau rudos arba pilkos, del mexx sutinku, kas liecia kostiumelius man ju parduotuve normaliausia pasirode, matavausi pora kostiumeliu - vienu kelnes mete rauksles ties klynu, kito kostiumelio kelnes buvo visiskai ne mano modelio. Del juodos praktiskumo as turbut sutiksiu, bet tiesiog kazkoks periodas, kad nenoriu as jos ir taskas. Aisku, kai pasirinkimo nebuvo matavausi ir juodus smile.gif . Zodziu po dienos klajoniu grizau tik su bateliais, dar tokio nevykusio apsipirkimo nesu turejusi.
Papildyta:
QUOTE(dontstop @ 2012 08 14, 20:26)
Man atrodo, dabar pats netinkamiausias laikas vaikščioti po parduotuves  blush2.gif  Išpardavimai jau praūžė, likučiai nuo jų tikrai nekondiciniai belikę, naujos kolekcijos dar nepilnai iškabintos. O ir pirkti iš naujų kolekcijų labai jau neekonomiška  blush2.gif

Tikrai taip, bet kito varianto nera, pasiryzusi netgi tam neekonomiskui blush2.gif O kol kas suksiuosi su sijonais, marskineliais ir liemenem smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sunray: 15 rugpjūčio 2012 - 08:38
QUOTE(mergaiciukas1 @ 2012 08 15, 00:26)
O as radau norima rankine, kuri deres ir prie vasaros (deja jau siemet turbut nebeprireiks), ir prie drungno rudens garderobo. user posted image

Ir nuolaidu sulaukiau 30 proc, bet daugiau nepinga sad.gif Ju puslapyje Vokietijoje kaina irgi panasi, tai turbut daugiau ir nepigs. Tai ir trypcioju: ir norisi, ir gailisi (pinigu)  biggrin.gif

Ji tokia mažiukė, ar ne? O kokia kaina? Aš vasarą pirkau picard irgi neva tai su nuolaida, bet vis tiek brangiai. Paskui pasitikrinau internete - dar net brangiau vokiečiai parduoda doh.gif Bet esu labai patenkinta - mažytis tašiukas viduje labai racionaliai suskirstytas ir telpa į jį nemažai, kokybė verta kiekvieno lito thumbup.gif

QUOTE(sunray @ 2012 08 15, 09:36)
Tikrai taip, bet kito varianto nera, pasiryzusi netgi tam neekonomiskui blush2.gif O kol kas suksiuosi su sijonais, marskineliais ir liemenem smile.gif

Kostiumus siūna lietuviška įmonė Elva. Kai kuriose parduotuvėse jie ir pataiso pagal figūrą (tik nepamenu, reikia damokėti, ar ne.. man atrodo, kad ne). Esu ten pirkusi tik klasikinių sijonų, turiu net tris, esu patenkinta.
Atsakyti
o kaip elvoj kainos?
Atsakyti
QUOTE(sunray @ 2012 08 15, 09:36)
Norejau rudos arba pilkos, del mexx sutinku, kas liecia kostiumelius man ju parduotuve normaliausia pasirode, matavausi pora kostiumeliu - vienu kelnes mete rauksles ties klynu, kito kostiumelio kelnes buvo visiskai ne mano modelio. Del juodos praktiskumo as turbut sutiksiu, bet tiesiog kazkoks periodas, kad nenoriu as jos ir taskas. Aisku, kai pasirinkimo nebuvo matavausi ir juodus  smile.gif . Zodziu po dienos klajoniu grizau tik su bateliais, dar tokio nevykusio apsipirkimo nesu turejusi.
Papildyta:

Dar pastebejau, kad tamsiai melynas kostiumelis irgi universalus. ax.gif
Man buna, kad ir menesi nieko neissirenku, taciau manau, kad geriau men. be nieko, negu prisipirkt slamsto ir gules. 4u.gif
Sijonu ir sukneliu nemegstu tragiskai. schmoll.gif Tada zek, kad pedkelniu kur neuzkabinciau lotuliukas.gif
Atsakyti