QUOTE(sunray @ 2012 08 14, 11:18)
parduotuviu asortimentas (savaitgali isvaiksciojau visa akropoli) man pasirode apybaisis - kainos neadekvacios kokybei, daug visokio sintetinio pluosto, dazniausiai drabuzis veliasi jau ant pakabos, kas baisiausia pagrindine spalva juoda
zodziu turiu problema
Man atrodo, dabar pats netinkamiausias laikas vaikščioti po parduotuves
Išpardavimai jau praūžė, likučiai nuo jų tikrai nekondiciniai belikę, naujos kolekcijos dar nepilnai iškabintos. O ir pirkti iš naujų kolekcijų labai jau neekonomiška
Papildyta:
QUOTE(Teka @ 2012 08 14, 10:32)
o dėl džinsų, na taip, gal ir viena iš priežasčių, kad nėra patogių klasikinių kelnių, kokybiškų, kurias norėtųsi nešiot kasdien, su sijonais pas mane išvis sunkus reikalas, ypač rudenį pavasarį, nes tam laikui nerandu tinkamų batų prie sijono, man netinka tie apie kauliuką, reikia arba batelių (su kuriais vėliau jau šalta) arba ilgaaulių.
Aš džinsų nemėgstu, bet šį rudenį mūvėsiu
Klasikinės kelnės pačios nemėgstamiausios. Laisvalaikiui renkuosi laisvalaikio kelnes, pvz toks fasonas man labai patinka, pirkau kelias panašaus dizaino poras
Į darbą tai man sijonas geriausias draugas, kalbant apie rudenį. Paskaičiavau, kad per visą pavasarį, nuo kovo 1 iki birželio 1 , kelnės buvau užsidėjus darban lygiai 1 kartą
Vasarą pagrinde mūvėjau kelnes, suknelę - 2 kartus, sijoną - kelis. Kojos amžinai buvo netvarkoj (tai mėlynės, tai "įdegis" nelygiai gavosi/nelygiai nuėjo, tai dar kas nors. Nuo ketvirtadienio jau vėl grįžtu prie sijonų, jei neatšils, tam specialiai šiandien nusipirkau 2 poras pėdkelnių