Įkraunama...
Įkraunama...

Ekonomiškas garderobas

QUOTE(sunray @ 2012 08 14, 11:18)
Siuvejas manau didziausia problema, nes reikia rasti patikima ir ismananti smile.gif. As taip pat ruosiuosi rudeni i darba, parduotuviu asortimentas (savaitgali isvaiksciojau visa akropoli) man pasirode apybaisis - kainos neadekvacios kokybei, daug visokio sintetinio pluosto, dazniausiai drabuzis veliasi jau ant pakabos, kas baisiausia pagrindine spalva juoda blush2.gif  zodziu turiu problema  doh.gif

o kokios spalvos noretumete? g.gif Kiek pakeiciu, o vistiek prie juodo linkstu, universalu.
Is patirties: labai geri MEXX kostiumai, ,,dralinu" kasdien thumbup.gif, svarko petukai gerai pastatyti, alkunes nepradeda blizgest nuo trinimo. Ta pats su kelnemis. Kaina - 800-900 lt, nesigasdinkite, pasisiut kainuos panasiai.
Atsakyti
QUOTE(sunray @ 2012 08 14, 11:18)
parduotuviu asortimentas (savaitgali isvaiksciojau visa akropoli) man pasirode apybaisis - kainos neadekvacios kokybei, daug visokio sintetinio pluosto, dazniausiai drabuzis veliasi jau ant pakabos, kas baisiausia pagrindine spalva juoda blush2.gif  zodziu turiu problema  doh.gif

Man atrodo, dabar pats netinkamiausias laikas vaikščioti po parduotuves blush2.gif Išpardavimai jau praūžė, likučiai nuo jų tikrai nekondiciniai belikę, naujos kolekcijos dar nepilnai iškabintos. O ir pirkti iš naujų kolekcijų labai jau neekonomiška blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(Teka @ 2012 08 14, 10:32)

o dėl džinsų, na taip, gal ir viena iš priežasčių, kad nėra patogių klasikinių kelnių, kokybiškų, kurias norėtųsi nešiot kasdien, su sijonais pas mane išvis sunkus reikalas, ypač rudenį pavasarį, nes tam laikui nerandu tinkamų batų prie sijono, man netinka tie apie kauliuką, reikia arba batelių (su kuriais vėliau jau šalta) arba ilgaaulių.

Aš džinsų nemėgstu, bet šį rudenį mūvėsiu smile.gif Klasikinės kelnės pačios nemėgstamiausios. Laisvalaikiui renkuosi laisvalaikio kelnes, pvz toks fasonas man labai patinka, pirkau kelias panašaus dizaino poras

user posted image

Į darbą tai man sijonas geriausias draugas, kalbant apie rudenį. Paskaičiavau, kad per visą pavasarį, nuo kovo 1 iki birželio 1 , kelnės buvau užsidėjus darban lygiai 1 kartą biggrin.gif Vasarą pagrinde mūvėjau kelnes, suknelę - 2 kartus, sijoną - kelis. Kojos amžinai buvo netvarkoj (tai mėlynės, tai "įdegis" nelygiai gavosi/nelygiai nuėjo, tai dar kas nors. Nuo ketvirtadienio jau vėl grįžtu prie sijonų, jei neatšils, tam specialiai šiandien nusipirkau 2 poras pėdkelnių ax.gif
Atsakyti
dontstop, tos tamsios kelnes mmm saldainiukas, o kai dar ant tokiu ilgu koju. Deja, mano figurai tokios nelabai, man reik tiesaus kirpimo ar kiek platejanciu
Atsakyti
QUOTE(Teka @ 2012 08 14, 20:34)
dontstop, tos tamsios kelnes mmm saldainiukas, o kai dar ant tokiu ilgu koju. Deja, mano figurai tokios nelabai, man reik tiesaus kirpimo ar kiek platejanciu

Tai laisvalaikio kelnių būna visokiausių smile.gif Aš ik turėjau omeny, kad be džinsų ir klasikinių kelnių yra n+k variantų smile.gif
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2012 08 14, 20:50)
Tai laisvalaikio kelnių būna visokiausių  smile.gif  Aš ik turėjau omeny, kad be džinsų ir klasikinių kelnių yra n+k variantų  smile.gif

na taip taip, sutinku, tik kad figūrai geriausiai tinka tos tiesaus kirpimo, o aš jas ir vadinu klasikinėm biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Teka @ 2012 08 14, 21:07)
na taip taip, sutinku, tik kad figūrai geriausiai tinka tos tiesaus kirpimo, o aš jas ir vadinu klasikinėm biggrin.gif

Ir, pvz, tokias?

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

Atsakyti
cia man atrodo dontstop labiausiai patyrusi MD pirkime/pardavime biggrin.gif kaip del siuntimo? kokiu budu imanoma (ar imanoma), kad siuntinio nenestu i namus, o pati atsiimciau paste? nes nu negaliu kaip mane nervina, kai 7-8 val ryto dauzosi i duris ir prizadina vaika ir mane.. nors galbut galioja ne tik MD, nes turiu pirkiniu nusiziurejusi ir is internetiniu LT puslapiu ir niekada neteko susidurti su sia problema, nes is uzsienio puslapiu tai viska perku vyro vardu, ten jo senas adresas registruotas, tai dar geriau, nes va seneliai visada namie buna, o del dideliu pirkiniu, visokiu kompu ir pan, tai paprastai skambindavo susitarti, kada gali atvest g.gif
Atsakyti
donstop, aš apie tokias kažkaip net negalvojau g.gif kažkodėl man akyse tik kostiuminės stovi biggrin.gif

o kas tas MD? ir išvis o jūs pačios siunčiatės, ar per tarpininkes? kai pačios, kokie ten mokesčiai gaunas? čia iš kokios šalies?
Atsakyti
QUOTE(Teka @ 2012 08 14, 21:26)
donstop, aš apie tokias kažkaip net negalvojau  g.gif kažkodėl man akyse tik kostiuminės stovi biggrin.gif

o kas tas MD? ir išvis o jūs pačios siunčiatės, ar per tarpininkes? kai pačios, kokie ten mokesčiai gaunas? čia iš kokios šalies?

Manodrabuziai.lt. bet klausimas apskritai kokiu budu, ar galima kazka kazkaip padaryti, kad siuntiniai liktu tik paste ir nenestu ju i namus, o pasiimciau pati?
o butent kokios salys ar kokie puslapiai domintu detaliau? smile.gif nes esu is daug kur siuntusi, bet is visur skirtingais budais smile.gif
Atsakyti
QUOTE(buurbuulis @ 2012 08 14, 22:40)
Manodrabuziai.lt. bet klausimas apskritai kokiu budu, ar galima kazka kazkaip padaryti, kad siuntiniai liktu tik paste ir nenestu ju i namus, o pasiimciau pati?
o butent kokios salys ar kokie puslapiai domintu detaliau?  smile.gif  nes esu is daug kur siuntusi, bet is visur skirtingais budais  smile.gif

mane ne šalys domina, o kokybiškį ir nebrangūs rūbai biggrin.gif ir iš kur geriausia siųstis. šiaip žiūrinėju dabar asos, noriu daug ko, bet ten kaip suprantu skirtingų firmų drabužiai. mane biškį nervina, kai reik apie kiekvieną daiktą klausinėti, ar atitnka dydis, kaip kokybė ir pan, laiko tiek neturiu, plius rekia kreditines turėt. anksčiau siųsdavaus per tarpininkes iš jav, bet po to kažkap su tuo rišau...ale vėl noras užeina, tik sakau, aš ant to kažkaip daug laiko sugaištu, gaudai, ieškai ko gero..
Atsakyti
QUOTE(Teka @ 2012 08 14, 21:56)
mane ne šalys domina, o kokybiškį ir nebrangūs rūbai biggrin.gif ir iš kur geriausia siųstis. šiaip žiūrinėju dabar asos, noriu daug ko, bet ten kaip suprantu skirtingų firmų drabužiai. mane biškį nervina, kai reik apie kiekvieną daiktą klausinėti, ar atitnka dydis, kaip kokybė ir pan, laiko tiek neturiu, plius rekia kreditines turėt. anksčiau siųsdavaus per tarpininkes iš jav, bet po to kažkap su tuo rišau...ale vėl noras užeina, tik sakau, aš ant to kažkaip daug laiko sugaištu, gaudai, ieškai ko gero..

del pigumo nesu spece...nes...uz paskutinius pirkinius apskritai vyras galejo ir is namu isvaryti lotuliukas.gif nors cia retai taip sukvailioju, o ir pati poto save grauziu puse metu lotuliukas.gif is asos siunciau i uk pas draugus, nes kaip tik ten atostogauti pati vaziavau, bet kad ten man prekes be proto brangios g.gif
Atsakyti
QUOTE(buurbuulis @ 2012 08 14, 21:40)

Elementariai-siuntiesi pašto adresu iki pareikalavimo ir pasiimi per mėnesį laiko.
Atsakyti