QUOTE(bytte @ 2012 08 14, 08:46)
Labai sudėtingas derinimas, dažniausiai tada gaunasi kad kažkas su kažkuo nebedera. O pagrindinė kapsulės taisyklė, viskas su viskuo (vertikaliai, ta prasme švarkelis su visom palaidinėm ir visom apačiom ir pan.)
Bet jums manau tinkamas variantas gal būtų kai kapsulės pagrindinis garderobas (kelnės, sijonas, švarkelis, kardiganas) formuojamas iš trijų neutralių spalvų (pilka, taupe, balta pavyzdžiui), o visokie topikai tada jau eina kaip aksesuarų spalvos - visokie. Čia buvo toks pavyzdys įkeltas, nors mano galva ten ne viskas taip jau derėjo, bet toks principas man visai priimtinas. Nes aš kaip minėjau apačias visas renkuosi tamsias, akcentinė spalva greit pabosta... vasara bandant spalvas pasiteisino. Bet jai pradėt sluoksniuoti gaunasi balaganas.
O ką vietoj džinsų galima kasdien dėvėti? Na dar timpos geras dalykas, ypač prie ilgaaulių
Man visi tie klasikiniai pieštukai visai nežavi... nei prie mano kriaušės dera, nei su jų ilgiu mano kojos gražiai atrodo... o su tais man tinkančiais ilgais kasdien nepablazdėsi - nepatogu... midle ilgis nusprendžiau kad irgi negražu, bent jau neradau avalynės tinkamos. Klasikinės kelnės tai kažkaip visos merginos skundžiasi kad nėra tinkamų, o ir aš nepastebiu tokio gėrio... tai kas belieka...
tai ir sakau, kad per daug spalvų, mano manymu, todėl irgi galvoju, kad ne viską ten derint galima.
o dėl džinsų, na taip, gal ir viena iš priežasčių, kad nėra patogių klasikinių kelnių, kokybiškų, kurias norėtųsi nešiot kasdien, su sijonais pas mane išvis sunkus reikalas, ypač rudenį pavasarį, nes tam laikui nerandu tinkamų batų prie sijono, man netinka tie apie kauliuką, reikia arba batelių (su kuriais vėliau jau šalta) arba ilgaaulių.
bandysiu išvis prasieit per parduotuves kaip nors prie progos, pasimatuot šiek šiek, pasižiūrėt spalvas, kad apsispręst dėl kapsulės spalvų, nes čia galvoju galvoju, o gal man tos spalvos visai netiks
šią naktį vis sapnavau visokius derinius
ypač sapnavos ir žiauriai norėčiau rasti kelnes
tokios spalvos
Papildyta:
beje, o kaip tie botiljonai atrodo?